Heti asztrológiai előrejelzés: November 29-December 6…

Kos: Spirituális élmények és elmélkedések fogják kitölteni ezt az időszakot. Természetesen az is előtérbe fog kerülni, hogy a materiális világ dolgainak a legnagyobb százaléka a lelki életünk szempontjából teljesen felesleges. De arra vigyáznunk kell, hogy ne billenjünk át a ló másik oldalára és ne menjünk át egy szerzetesi minimál dizájn rendszerbe, mert az meg sokszor felesleges, hogy erőnk nagy része arra megy el, hogy fenn tartsuk a fogadalmunkat, és ez hosszú távon rámegy a lelkünk egyensúly érzetére.

Bika: Ezen a héten az alternatívák keresése fogja kitölteni az időnket. Érezni fogjuk annak a szükségletét, hogy változtassunk, de most nem az lesz a belső hívásunk, hogy valami felületes, tessék-lássék módon változtassunk, hanem gyökeresen és maradandóan. Meg lesz az a belső hívás, hogy tanulmányozzunk olyan doktrínákat, amelyek ősi kultúrákból táplálkoznak, és amelyek alapja spirituális.

Ikrek: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni, de most mi leszünk az a a fél, amelyik hozzátesz, aki energiát tesz abba, hogy minden simában működjön. Sőt ezt a legszerteágazóbb területeken. Szóval készüljünk fel, hogy most egy kicsit pszichológusok is leszünk, edzők, barátok, szülők, tanácsadók, szakácsok, szolgák és bármi, ami abba az irányba tereli a kapcsolatunkat, hogy az harmonikusabban működjék.

Rák: Ebben az időszakban a lelkünk azt fogja nekünk duruzsolni, hogy önzetlen módon segítsünk másokat. Legyen az jó tanácson keresztül, fizikai dolgokban való segítségen át, egészen addig, hogy másokat gyógyítunk, pátyolgatunk. És azt tudnunk kell, hogy ezek a belső hívások valójában azt mutatják meg, hogy mi a hívása egy bizonyos időszaknak. És amennyiben ezen hívások mentén cselekszünk, az hozza meg a lelki elégedettség érzetét a kérdéses időszakban.

Oroszlán: Ebben a szakaszban az lesz a legfőbb hívás, hogy alakítsunk ki új rendszereket, új életviteli programokat. Egyrészről változtatni természetesen egészséges, mert mindig minden változik, így valamit megpróbálni érintetlenül működtetni sokáig és változó körülmények között teljesen természetellenes. De most nemcsak erről lesz szó, hanem arról is, hogy jobb rendszereket iktassunk be, erősebben működő módszereket tegyünk magunkévá!

Szűz: Ezen a héten a lelkünkben fognak zajlani a fő momentumok. Figyeljünk oda a belső hangokra, és most egy különlegesen jó lehetőség fog adódni feszültségek kioldására. Ez főként a partneri viszonyainkra értetendő, de az olyan feszültebb kapcsolódásokra is, mint pl. a szomszédi viszonyok, a beosztottak személye, vagy kifejezetten azokra, akikkel az utóbbi időben egy picit ellenségesebb hangulatba keveredtünk.

Mérleg: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és igencsak produktívnak is. Most nem azon lesz a hangsúly, hogy neki ugorjunk és nyomjuk szétesésig. Inkább az a békés hangulat fog előtérbe kerülni, hogy alaposan megtervezzük a teendőket és úgy veselkedjünk neki. Hogy megtaláljuk a megfelelő segítőket, hogy átbeszéljük azokkal, akik már csináltak ilyent és akik értenek is hozzá. Szóval alapos előkészítés után.

Skorpió: Beszédes, kommunikatív hetünk lesz! És ez most nemcsak a környezetünknek lesz jó hanem nekünk is. Mi magunk is ráfogunk érezni egy csomó mindenre miközben átbeszélgetjük mások problémáját. Úgymond a tanítva tanulni élményét fogjuk megtapasztalni. És most ez nemcsak a beszéden keresztüli kommunikációra lesz érvényes, hanem az írottra is. Tehát akár egy email megírása közben is érhetnek minket értékes megélések.

Nyilas: Mi magunk és a lelki egyensúlyunk fog fókuszba kerülni. De ez váltakozó intenzitással és változó hangulatokban. Szükségünk lesz egy kis egyedüllétre is, de arra is, hogy megkapjuk olyan emberek megerősítő szeretetét, akik nagyon közel állnak hozzánk. De persze ott lesz még az a hangulat is, hogy a megtapasztalt és megélt élményeket megtudjuk osztani azokkal, akik ténylegesen támogató jelleggel vannak ott az életünkben.

Bak: Ezen a héten egy picit jobban a pihenésre és az elvonulásra kellene összpontosítani. Most kicsit nehezebb lesz rágyorsulni feladatokra, vagy  úgy kommunikálni, hogy azt úgy is értsék meg, ahogyan mi azt szándékoztuk. De saját magunkkal szemben is nehezebb lesz azt megfogalmazni, hogy most éppen mire lenne szükségünk, vagy mitől éreznénk jobban magunkat. Szóval inkább pihenjünk, és nyugizzunk!

Vízöntő: Elképesztő mennyiségű ötlet, terv, ambíció fogja elönteni a tudatunkat, így leginkább arra kellene összpontosítsunk ebben az időszakban, hogy mindent leírunk és összegyűjtünk. Mire elkezdenénk kibontani az egyik projekt tervünket lehet, hogy 2 másik már el is tűnne a tudatalattink bugyraiban. Szóval most jegyzeteljünk le mindent, hogy minden ami átmegy rajtunk az valahol nyomot is hagyjon, hogy majd a későbbiekben ki is lehessen őket dolgozni.

Halak: A munkánk fogja kitölteni ezt a szakaszt, de az utolsó kis rubrikáig. mert mindamellett, hogy az élet megy tovább és a hétköznapi dolog sem hagynak alább, most elképesztő mennyiségű újító, forradalmasító elképzelésünk is meg fog születni. De olyan mértékben, hogy be kell majd vonunk másokat is abba, hogy ezek a dolgokat ki tudjuk próbálni, át tudjuk vizsgálni annak érdekében, hogy megújítsunk munkafolyamatokat, régebbi procedúrákat.

Ezen a héten a december 1,2 és 6 napok lényegesen könnyebb napok, mint a hét többi napja. Ráadásul ezeken a napokon spirituális ünnepeket is celebrálhatunk:

  • Idén December 1-re esik az a nap, amikor Szíta és Ráma megházasodtak a nagy Rámajána eposz főhősei. Indiában és Nepálban ezen a napon több 1000 házasságkötési ceremóniát tartanak meg. De nem muszáj esküvőt kötni, tehetünk másféle gesztusokat is a kapcsolatainkban, hogy bevonzunk némi áldást!
  • December 2-án pedig azt a napot ünnepelhetjük meg, amikor Puriban az eredeti Bhakti Kutir őshazájában a jó Isten új ruhákat kap télire. Szóval ezen a napon a kis házo oltárunk díszítése különleges áldásokkal jár.

De a december 4 is kellemes lehet, főként ha aznap teszünk majd az egészségünkért, hiszen ezen a napon Gyógyító Buddha nap lesz, a tibeti kalendárium szerint.

Ebben a szakaszban vigyáznunk kell a csípőnktől egészen le a lábujjaink végéig mindenre. És most nem csak a komolyabb beavatkozásokra gondoljunk, hanem egy olyan rém egyszerű procedúrára is, mint pl. a pedikűrősi beavatkozás.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük