Szaturnuszi jegyváltás 2022 áprilisában…

2022. Április 29-én, 04 óra 25 perckor, budapesti idő szerint, több mint 2 év után a Szaturnusz jegyet vált és átlép a Vízöntő jegyébe. Így a következő 2 és fél évben a Szaturnusz újfent a saját jegyeiben fog tartózkodni

Ezzel természetesen a Szaturnusz összes pozitív jellemzője elképesztően felerősödik. A lemondottság, a visszafogottság, az aszketizmus, a terhelhetőség, a cél tudatosság mind erősebben ott lesz az életünkben. Ahogyan a Szaturnuszhoz köthető lelkigyakorlatok is, mint pl. a hatha jóga, a meditáció és/vagy a böjtök és fogadalmak betartása!  Mindez a sok jó hatványozottabban fog érvényesülni a munkánkban, az életfeladatunk területén és az ambícióinkban is.

Egyébként a Szaturnusz jegyváltása előtti és utáni 18-18 órában különlegesen jó lelki gyakorlatokat végezni és meditálni.

Így amennyiben meg tudjuk oldani, akkor mondjuk el ezeket a Szaturnuszhoz köthető mantrákat legalább 108-szor:

om saniscsharajé namaha és/vagy om kurmája namaha

Ha van rá lehetőségünk, etessünk meg utána egy fekete kutyust kenyérrel még pénteken, 29-én. De itt további érdekes szaturnuszi felajánlásokat is megtalálhattok és egy fantasztikus mantrát is, amit Vjászadéva írt, a Védák elírója!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Szaturnuszi jegyváltás 2022 áprilisában…

  1. Visszajelzés: Hatalmas asztrológiai változások 2022 áprilisában!!! | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük