Hatalmas asztrológiai változások 2022 áprilisában!!!

Gyors egymásutánban mind a 4 lassú, karmikus bolygó jegyet vált 2022 áprilisában.

Elsőként Rahu és Ketu vált, április 12-én, 10 óra 8 perckor. Rahu átlép a Kos jegyébe, a Ketu pedig a Mérlegbe. A védikus Indiában ilyenkor az volt a szokás, hogy a váltás pillanata előtt és után, 18-18 órával mindenki a lelkigyakorlataira koncentrált, mert ezekben az órákban a lelkigyakorlatok sokszorosan hatnak!

Majd április 13-án, 12 óra 20 perckor a Jupiter átlép a a Halak jegyébe. A Jupiter váltásakor a lelki gyakorlatokra való koncentrálás 12-12 órán át javasolt. Sőt a Jupiter jegyváltásával kapcsolatban egy sok ezer éves rituális fürdőzés is szokás már a védikus kor óta.

Végül április 29-én, hajnali 4 óra 25 perckor a Szaturnusz átlép a Vízöntő jegyébe, és a ebben az esetben újfent 18-18 óra az írásokban megemlített különleges időtartam a lelki gyakorlatokra való koncentrációban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Ui: Bővebb magyarázatok a fenti linkeken!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Saját Szektánk Értékrendje, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Hatalmas asztrológiai változások 2022 áprilisában!!!

  1. Aranylotusz szerint:

    Komoly cuccosok 💃💪🥰

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük