Az idei, a 2022-es Pancsakarma menete…

Az idei, a 2022-es Pancsakarma teljes menete:

Május 4-én kezdünk, kivételesen szerda délután, 18 órától, kint a Feneketlen tónál a parkban. A Hemingway étterem és a Budai Park Színpad bejáratainkat metszetében fogunk kiülni a fűbe, szóval praktikus hozni kendőt, ülőpárnát, stb. (Magát a rítust majd csak Május 7-én kezdjük el, de így már Május 4-én nálatok lesz a gyógynövény csomag, stb.)

Ezt követően Május 13-án, pénteken fogunk találkozni, szintén 17 órakor. Majd Május 21-én és 28-án reggel 10 órakor. Idén csak 4 alkalommal fogunk találkozni, mert szerencsére el kell menjek Ázsiába egy hétre Június elején!

Valamint lenne egy zöld felhívásom is! Drága kedveseim, kérlek hozzatok magatokkal tégelyeket, hogy ne kelljen minden gyógynövény csomagot nejlon zacskóban kiosztanom!

A Pancsakarma menete az lesz, hogy hetente 1 alkalommal találkozunk, és ott áttárgyaljuk a teendőket, és kiosztom a szükséges gyógynövényeket, mindenkinek alkatának megfelelően.

A Pancsakarma menete a következő lesz:

 • 1 hetes rákészülés kezdünk, olajozás, lédús ételek fogyasztása, 2 alkalommal komolyabb hő hatásnak kell kitenni magunkat, mind-mind azért, hogy a méreganyagok fellazuljanak és könnyebb legyen a méregtelenítés. 2 db gyógynövényes keveréket kaptok majd kézhez, tehát ha lehet 2 tégelyt hozzatok magatokkal. Az egyiket otthon ghíben fogjátok elkeverni, és az lesz a belső olajozáshoz szükséges cucc, és egy teának valót, amit a felkészülés utolsó napjának estéjén kell majd meg innotok. Ez fogja elősegíteni az első rítus sikerét.
 • 8. nap: az első méregtelenítő rítus. Ez szombatra esik, és a mi találkozónk után kell majd megejteni, dél körül.
 • Még egy hét rákészülés, ami az első rítus pihentetőjeként is szolgál. Itt a Pitta dolgok fognak előtérbe kerülni, tehát fehérje gazdag kaják, csípős és melegítő dolgok, egy kis belső olajozás is a hét vége felé.
 • 16. nap: a második rítus. Ez vasárnapra esik, szóval ez is kényelmesen a hétvégén lesz megoldva.
 • 3 nap rápihenés és felkészülés a következő beavatkozásra. Itt a Vata dosha kerül majd előtérbe, erre a 3 napra és az ezt követő hétre is.
 • 20-26. nap: a 3. és 4. rítus kombinációja, ami 1 hetes.
 • 3 nap pihenés, felkészülés.
 • 29-33. nap: az utolsó, tehát az 5. rítus. Erre az alkalomra majd 4 tégelyt kell, hogy hozzatok.
 • 34-40. nap:a levezető szakasza a Pancsakarmának.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Ár és még több infó itt!

Uui: Továbbra is áll az, hogy a Pancsakarma előtt/közben beiktathatunk egy fél órás személyes találkozót, hogy minél személyre szabottabban tudjátok megcsinálni a rítust!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

5 Responses to Az idei, a 2022-es Pancsakarma menete…

 1. Robár Olga szerint:

  Ez nagyon szuper! Szeretném,és a személyes előzetes találkozóra is szükségem lenne.Köszönöm!!

 2. Viktória szerint:

  Kedves Ádám! Én most külföldön vagyok, de ha hazamegyek szeretnék részt venni egy ilyenen, illetve van-e lehetőség masszázzsal összekötni? Mennyi az ára?

  Köszönöm,

  Viktória

 3. Alexovics Miklós szerint:

  Kedves Àdàm érdekel a dolog ès szívesen résztvennèk benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük