Rájöttem, hogy mi a baj velem, vagy valami ilyesmi…

South_Park_AvatarAhogy ígértem, kiküldtem a kisbarátaimat a reptérre és tegnap délután meg ma már picit ügyködtem is a 2015-ös Kutir Kalendáriumon, megírtam az első 9 hónapot. Persze egésznap nem volt áram, így írtam addig a gépen, amíg volt benne szufla, aztán meg vártam, hogy visszatérjen feszültség, mármint a vezetékekbe.

Itt már este 10 múlt, szóval elkezdek írogatni nektek, meg látjuk meddig lesz áram. Ahogy mondtam most képes leszek válaszolni üzenetekre, meg minden, de hát újra itt az áram faktor. És nem direkt csinálom, csak rájöttem, hogy én egy indiai ember vagyok és iszonytató módon szétszórt.

Minap sorba álltam egy játékboltban Sharjah-ban, és pont egy indiai Apuka állt előttem. A ruhájához képest egy lényegesen drágább játékot szorongatott a hóna alatt, mint úgy az ember megelőlegezte volna, egy drága kisfiú játékot.  Aztán oda szaladt hozzá egy kicsit nagyobb kislány, mint amilyen korosztályt sejtetett a játék, és megmutatott neki egy kislányos játékot, hogy azt ő szeretné, ha már a tesó is kap valamit. Apa elsőként az árat nézte meg és egyből rá is bólintott, hogy „oké, megvesszük” és persze azonnal észre is vette a hibát a dobozon, és már egyből is küldte vissza kislányát, hogy cserélje ki a darabot.

Na, én pont ilyen vagyok, egy rosszul öltözött, de alapvetően jó indulatú csóka, szóval most még van 2 és fél napom, és rajta vagyok, hogy írjak nektek.

Tsók a családnak,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Rájöttem, hogy mi a baj velem, vagy valami ilyesmi…

  1. Antali Zita szerint:

    szeretnék időpontot kérni Ádámhoz. Zita Antali

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .