Rájöttem, hogy mi a baj velem, vagy valami ilyesmi…

South_Park_AvatarAhogy ígértem, kiküldtem a kisbarátaimat a reptérre és tegnap délután meg ma már picit ügyködtem is a 2015-ös Kutir Kalendáriumon, megírtam az első 9 hónapot. Persze egésznap nem volt áram, így írtam addig a gépen, amíg volt benne szufla, aztán meg vártam, hogy visszatérjen feszültség, mármint a vezetékekbe.

Itt már este 10 múlt, szóval elkezdek írogatni nektek, meg látjuk meddig lesz áram. Ahogy mondtam most képes leszek válaszolni üzenetekre, meg minden, de hát újra itt az áram faktor. És nem direkt csinálom, csak rájöttem, hogy én egy indiai ember vagyok és iszonytató módon szétszórt.

Minap sorba álltam egy játékboltban Sharjah-ban, és pont egy indiai Apuka állt előttem. A ruhájához képest egy lényegesen drágább játékot szorongatott a hóna alatt, mint úgy az ember megelőlegezte volna, egy drága kisfiú játékot.  Aztán oda szaladt hozzá egy kicsit nagyobb kislány, mint amilyen korosztályt sejtetett a játék, és megmutatott neki egy kislányos játékot, hogy azt ő szeretné, ha már a tesó is kap valamit. Apa elsőként az árat nézte meg és egyből rá is bólintott, hogy „oké, megvesszük” és persze azonnal észre is vette a hibát a dobozon, és már egyből is küldte vissza kislányát, hogy cserélje ki a darabot.

Na, én pont ilyen vagyok, egy rosszul öltözött, de alapvetően jó indulatú csóka, szóval most még van 2 és fél napom, és rajta vagyok, hogy írjak nektek.

Tsók a családnak,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Rájöttem, hogy mi a baj velem, vagy valami ilyesmi…

  1. Antali Zita szerint:

    szeretnék időpontot kérni Ádámhoz. Zita Antali

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük