A most aktuális havi Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Mérlegben (Október 17 – November 16)

A Nap bolygó a Mérleg jegyben nem igazán érzi jól magát,  de idén szerencsére a Szaturnusz is ott áll, így a Nap is felerősödik hozzá, mert a Szaturnusz itt áll a legerősebb pozíciójában.

astrove

Így inkább azt a hatást fogjuk érezni, hogy előtérbe kerülnek a partnerkapcsolati dolgok, esetleges régi, de még nem teljesen lezárt témakörök, és most meg lesz az esély arra, hogy egy picit alacsonyabb egoszinttel vágjunk bele az események tisztázásába.

Közben a Merkúr Október 16-án visszamegy a Szűzbe és így még jobban kiegyensúlyozza a Vénusz gyengeségét, ami miatt esetleges partner kapcsolati feszültségek keletkezhettek, mert amikor egy legerősebb és egy leggyengébb pozícióban lévő bolygó egy helyen állnak, akkor a gyenge mindig hozzáerősödik az erősebb planétához. És így ebben a szakaszban 2-3 napra lesz egy Vénusz/Merkúr/Rahu együttállás a Szűzben, ami hihetetlenül felerősíti majd bennünk a mások megértésére szánt energiákat és a mások megsegítésére való hajlamainkat.

Aztán már Október 19-ére a Nap is és a Vénusz is a Mérlegben lesz. Így méginkább a partner kapcsolatok tisztázása és fellendítése lesz terítéken.

Közben a Mars is áthalad a következő jegybe, a Nyilasba, és így előáll az, hogy nemcsak produktívan fogunk megoldásokat keresni az optimálisabb együttműködésekre, de azáltal, hogy a Mars a természetes zodiákus 9. jegyében lesz, a lelki okait és lehetőségeit is fogjuk keresni a harmonikus együtt létezésnek.

Ez a szinte már terápiás szakasz a partnerkapcsolataink területén November 2-ig nagyon eleven lesz, de akkor a Szaturnusz egy kis időre átcsalinkázik a Skorpióba és így a Nap ottmarad a Mérlegben, de már gyenge pozícióban, a Szaturnusz jelenléte nélkül. Itt el harapoózódhat az ego faktor, és az, hogy nem akarunk majd mások irányába sem gesztusokat, sem engedményeket adni, pedig a békés partnerkapcsolat igenis megkívánja azt, hogy tudjunk önzetlenül megnyilvánulni szeretteink irányába.

Persze még ott van a Vénusz is, de a Nap szempontjából ez még így nehezebb is lesz, mert a Vénusz képes arra, hogy egy kicsit elgyengítse a Nap erejét. Ebben a szakaszban akár egy kicsit el is veszíthetjük a személyiségünk jobbik énjét. Még szerencse, hogy a Merkúr jó erős, mert így, ha néha egy picit megállunk és átgondoljuk az elképzeléseinket és a tetteinket, akkor újra tudjuk majd kalibrálni életünk irányát.

November 12-ig a Merkúr végig segíteni tudja majd a racionalitásával döntéseinket, és már a célegyenesben is leszünk, mert ezen a napon először a Vénusz fog átlépni a Skorpióba, aztán November 16-án meg a Nap követi a Vénuszt a Skorpió jegyébe.

De ez már a következő hónap mesketéje.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük