A most aktuális havi Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Mérlegben (Október 17 – November 16)

A Nap bolygó a Mérleg jegyben nem igazán érzi jól magát,  de idén szerencsére a Szaturnusz is ott áll, így a Nap is felerősödik hozzá, mert a Szaturnusz itt áll a legerősebb pozíciójában.

astrove

Így inkább azt a hatást fogjuk érezni, hogy előtérbe kerülnek a partnerkapcsolati dolgok, esetleges régi, de még nem teljesen lezárt témakörök, és most meg lesz az esély arra, hogy egy picit alacsonyabb egoszinttel vágjunk bele az események tisztázásába.

Közben a Merkúr Október 16-án visszamegy a Szűzbe és így még jobban kiegyensúlyozza a Vénusz gyengeségét, ami miatt esetleges partner kapcsolati feszültségek keletkezhettek, mert amikor egy legerősebb és egy leggyengébb pozícióban lévő bolygó egy helyen állnak, akkor a gyenge mindig hozzáerősödik az erősebb planétához. És így ebben a szakaszban 2-3 napra lesz egy Vénusz/Merkúr/Rahu együttállás a Szűzben, ami hihetetlenül felerősíti majd bennünk a mások megértésére szánt energiákat és a mások megsegítésére való hajlamainkat.

Aztán már Október 19-ére a Nap is és a Vénusz is a Mérlegben lesz. Így méginkább a partner kapcsolatok tisztázása és fellendítése lesz terítéken.

Közben a Mars is áthalad a következő jegybe, a Nyilasba, és így előáll az, hogy nemcsak produktívan fogunk megoldásokat keresni az optimálisabb együttműködésekre, de azáltal, hogy a Mars a természetes zodiákus 9. jegyében lesz, a lelki okait és lehetőségeit is fogjuk keresni a harmonikus együtt létezésnek.

Ez a szinte már terápiás szakasz a partnerkapcsolataink területén November 2-ig nagyon eleven lesz, de akkor a Szaturnusz egy kis időre átcsalinkázik a Skorpióba és így a Nap ottmarad a Mérlegben, de már gyenge pozícióban, a Szaturnusz jelenléte nélkül. Itt el harapoózódhat az ego faktor, és az, hogy nem akarunk majd mások irányába sem gesztusokat, sem engedményeket adni, pedig a békés partnerkapcsolat igenis megkívánja azt, hogy tudjunk önzetlenül megnyilvánulni szeretteink irányába.

Persze még ott van a Vénusz is, de a Nap szempontjából ez még így nehezebb is lesz, mert a Vénusz képes arra, hogy egy kicsit elgyengítse a Nap erejét. Ebben a szakaszban akár egy kicsit el is veszíthetjük a személyiségünk jobbik énjét. Még szerencse, hogy a Merkúr jó erős, mert így, ha néha egy picit megállunk és átgondoljuk az elképzeléseinket és a tetteinket, akkor újra tudjuk majd kalibrálni életünk irányát.

November 12-ig a Merkúr végig segíteni tudja majd a racionalitásával döntéseinket, és már a célegyenesben is leszünk, mert ezen a napon először a Vénusz fog átlépni a Skorpióba, aztán November 16-án meg a Nap követi a Vénuszt a Skorpió jegyébe.

De ez már a következő hónap mesketéje.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .