Tigris Balzsam a legjobbkor…

benzinkút

és egy tipikusan vidám indiai benzinkút fotó…

Ok, akkor most itt van a gyertyagyújtogatós hónap, az év egyik legspirituálisabb szakasza, így picikét gyónni fogok. Mielőtt eljöttem volna, nagyon el voltam havazva, és úgy sikerült eljöjjek, hogy volt 400+ olvasatlan sms-em, emailekről és facebook üzenetekről nem is beszélve.

Viszont úgy alakult, hogy míg a csoport Bhutánban vitézkedik, addig én Katmanduban fogok tenni-venni. Így most lesz időm pl. szállakat felvenni, megírni jövőre a Kalendáriumot, ha igény vóna reá, meg talán azt is leírom, hogy mik voltak a történések mostanában, mert filmbe illő életem teljesen szürreálisba ment át. Az elmúlt 9 napban volt 6 db le és felszállásom, és kb. annyit tudok elmondani az egészről, hogy Mission Impossible 4, Tom Cruise film majdnem összes helyszínén voltam, vannak olyanok, ahol kétszer is.

Szóval majd most 4 nap elérhető leszek, természetesen inkább facebook formátumba, igen Réka szívesen megcsinálom újszülött unokahúgod születési horoszkópját, stb. mert most 4 nap sajnos se család, és ami azért nekik nem akkora baj, se csoport.

Szóval, ha szeretnétek Kutir Kalendáriumot, akkor ide írd meg, de még részletekkel később jelentkezem, tudjátok a október 12-16, 4 nap alatt, de ilyen provizórikusan, netalántán, ha szeretnétek egy repetát, akkor írjatok ide.

Aztán meg, hogy ne keverjem a szezont a fazonnal szeretnék csinálni egy új lapot is, a Facebook oldal már meg is van hozzá, és ott fogom majd megosztani az utazásunk részleteit, mert az olyan furcsa lenne, hogy a Kutir honlapján arról írogatnék, hogy mennyit változott Dubai az elmúlt 2 évben, és, hogy Goán mennyire tiszta a konyhája a Magic Italy nevezetű patinás létesítménynek. Szóval lesz szóáradat, ázsiai utazással kapcsolatosan, és az talán még hasznos is lehet, úgy is sokan kérdezgetnek engem az útjaikkal kapcsolatosan.

És, hogy mennyire erős a mostani rohangálás? Katmandu belvárosában sétálgattam, gyümölcsárust kajtatva, és már nagyon készen voltam, és kb. azt sem tudtam, hogy ki vagyok és hol, amikor egy bácsi rám kiabált hátulról: „Tiger Balm?” és én rommá röhögtem magam, persze a bácsi teljes megdöbbenésére.

Akik voltak már Katmanduban, érteni fogják ezt.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

11 Responses to Tigris Balzsam a legjobbkor…

 1. Kovács Tibor szerint:

  Hari Ádám!

  Szeretnék én is kapni Kalendáriumot a jövő évben is, 2 db-ra lenne szükségem.

  Üdv: Tibi

 2. Erika szerint:

  Szeretnék 4 példányt, és egy “időpont-korrekciót” Tokió környékére… 😉

 3. Vincze Zita szerint:

  Kérek szépen én is egy kalendáriumot! Az idei is bevált.

 4. Koszta Ágnes szerint:

  Én is kérek 1 db Kalendáriumot a 2015-öst ! Köszönöm .

 5. Koszta Ágnes szerint:

  Én is kérek 1 db kalendáriumot a 2015-öst ! Köszönöm !

 6. Varga Évi szerint:

  Szia Ádám!

  Én is kérek 2015-ös kalendáriumot, és persze az asztocsoportod minden tagja is!!! Gabika, Andi, Marika, Bence. Köszönjük!!!!! És várjuk az élménybeszámolót, és Téged!

 7. Orsi M szerint:

  Ádám drága, vedd úgy, hogy a Kalendárium szükségszerű kiegészítője a létezésnek. Persze hogy kell. Puszi nektek.

 8. Lukacs szerint:

  Szia!

  Én is szeretnek jövőre is Kalendáriumot!

 9. Voros Eszter szerint:

  Horvath-Voroseknek 2db kalendarium rendel 🙂 koszonjuk!

 10. Bernáth Zsuzsanna szerint:

  Szia Ádám!
  Én is 2 db kalendáriumot szeretnék kérni! Jó utat Nektek, de mindenképpen gyere vissza!

 11. Nemes Rita szerint:

  Szia Ádám! Kalendárium rulez!!!
  Érteni nem értem, de látom magam előtt a rommá röhögést by U és ez már elég 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük