Tigris Balzsam a legjobbkor…

benzinkút

és egy tipikusan vidám indiai benzinkút fotó…

Ok, akkor most itt van a gyertyagyújtogatós hónap, az év egyik legspirituálisabb szakasza, így picikét gyónni fogok. Mielőtt eljöttem volna, nagyon el voltam havazva, és úgy sikerült eljöjjek, hogy volt 400+ olvasatlan sms-em, emailekről és facebook üzenetekről nem is beszélve.

Viszont úgy alakult, hogy míg a csoport Bhutánban vitézkedik, addig én Katmanduban fogok tenni-venni. Így most lesz időm pl. szállakat felvenni, megírni jövőre a Kalendáriumot, ha igény vóna reá, meg talán azt is leírom, hogy mik voltak a történések mostanában, mert filmbe illő életem teljesen szürreálisba ment át. Az elmúlt 9 napban volt 6 db le és felszállásom, és kb. annyit tudok elmondani az egészről, hogy Mission Impossible 4, Tom Cruise film majdnem összes helyszínén voltam, vannak olyanok, ahol kétszer is.

Szóval majd most 4 nap elérhető leszek, természetesen inkább facebook formátumba, igen Réka szívesen megcsinálom újszülött unokahúgod születési horoszkópját, stb. mert most 4 nap sajnos se család, és ami azért nekik nem akkora baj, se csoport.

Szóval, ha szeretnétek Kutir Kalendáriumot, akkor ide írd meg, de még részletekkel később jelentkezem, tudjátok a október 12-16, 4 nap alatt, de ilyen provizórikusan, netalántán, ha szeretnétek egy repetát, akkor írjatok ide.

Aztán meg, hogy ne keverjem a szezont a fazonnal szeretnék csinálni egy új lapot is, a Facebook oldal már meg is van hozzá, és ott fogom majd megosztani az utazásunk részleteit, mert az olyan furcsa lenne, hogy a Kutir honlapján arról írogatnék, hogy mennyit változott Dubai az elmúlt 2 évben, és, hogy Goán mennyire tiszta a konyhája a Magic Italy nevezetű patinás létesítménynek. Szóval lesz szóáradat, ázsiai utazással kapcsolatosan, és az talán még hasznos is lehet, úgy is sokan kérdezgetnek engem az útjaikkal kapcsolatosan.

És, hogy mennyire erős a mostani rohangálás? Katmandu belvárosában sétálgattam, gyümölcsárust kajtatva, és már nagyon készen voltam, és kb. azt sem tudtam, hogy ki vagyok és hol, amikor egy bácsi rám kiabált hátulról: „Tiger Balm?” és én rommá röhögtem magam, persze a bácsi teljes megdöbbenésére.

Akik voltak már Katmanduban, érteni fogják ezt.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

11 Responses to Tigris Balzsam a legjobbkor…

 1. Kovács Tibor szerint:

  Hari Ádám!

  Szeretnék én is kapni Kalendáriumot a jövő évben is, 2 db-ra lenne szükségem.

  Üdv: Tibi

 2. Erika szerint:

  Szeretnék 4 példányt, és egy “időpont-korrekciót” Tokió környékére… 😉

 3. Vincze Zita szerint:

  Kérek szépen én is egy kalendáriumot! Az idei is bevált.

 4. Koszta Ágnes szerint:

  Én is kérek 1 db Kalendáriumot a 2015-öst ! Köszönöm .

 5. Koszta Ágnes szerint:

  Én is kérek 1 db kalendáriumot a 2015-öst ! Köszönöm !

 6. Varga Évi szerint:

  Szia Ádám!

  Én is kérek 2015-ös kalendáriumot, és persze az asztocsoportod minden tagja is!!! Gabika, Andi, Marika, Bence. Köszönjük!!!!! És várjuk az élménybeszámolót, és Téged!

 7. Orsi M szerint:

  Ádám drága, vedd úgy, hogy a Kalendárium szükségszerű kiegészítője a létezésnek. Persze hogy kell. Puszi nektek.

 8. Lukacs szerint:

  Szia!

  Én is szeretnek jövőre is Kalendáriumot!

 9. Voros Eszter szerint:

  Horvath-Voroseknek 2db kalendarium rendel 🙂 koszonjuk!

 10. Bernáth Zsuzsanna szerint:

  Szia Ádám!
  Én is 2 db kalendáriumot szeretnék kérni! Jó utat Nektek, de mindenképpen gyere vissza!

 11. Nemes Rita szerint:

  Szia Ádám! Kalendárium rulez!!!
  Érteni nem értem, de látom magam előtt a rommá röhögést by U és ez már elég 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük