Pancsakarma jelentkezés

pancsa

Az előző pancsakarma nagy sikerű főzőestje

Kedves Pancsakarmára jelentkezők!

Kérünk benneteket, hogy még péntek előtt, részvételi szándékotokat email-ben is jelezzétek nekünk a bhaktikutirinfo@gmail.com-os címünkön, hogy tudjuk hogy nagyságrendileg hányan jönnétek, hogy az első hétre szükséges gyógynövény keverékeket elő tudjuk állítani nektek, hogy azzal se nektek kelljen vesződnötök.

Ugye a tavaly őszin és az idei tavaszin azt ti állítottátok össze a mi elmondásunk alapján, de mivel most nincs levezető amlánk, mint tavasszal, így erre gondoltunk, mint extrára, hogy ezt is simán kézhez kapjátok.

És közben meg most jöttem ár, hogy nekem azóta nincs visszatérő maláriám, mióta egyszerre csináltam meg a taoista jóga kurzust és a pancsakarmát együttesen, 1998-nyarán! Így a tavaly előtti kutir rendszert újra bevezetve, aki részt vesz egy hosszú tanfolyamon, a következőként és kőzben induló hosszú tanfolyam árából amin részt vesz,  40% kedvezményt biztosítunk! Így ha valaki belevág a pancsakarmába és az utána 10 nappal induló 14 hetes taoista jóga kurzusra is jelentkezik, annak árából 40% kedvezmény jön le. Ez a rendszer természetesen a most augusztusban indult Shiatsu tanfolyam résztvevőkre is vonatkozik, tehát ők a pancsakarmára és/vagy a taoista jógára is be tudják váltani a kedvezményüket.

Természetesen az előző pancsakarmához hűen, a kúra idejére ismét váltható kedvezményes jógabérlet, valamint talpmasszázs kúra is, ezzel is elősegítve a méregtelenítési folyamatot.

Az árakról ennek a bejegyzésnek az alján olvashattok.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Shiatsu
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük