Pancsakarma jelentkezés

pancsa

Az előző pancsakarma nagy sikerű főzőestje

Kedves Pancsakarmára jelentkezők!

Kérünk benneteket, hogy még péntek előtt, részvételi szándékotokat email-ben is jelezzétek nekünk a bhaktikutirinfo@gmail.com-os címünkön, hogy tudjuk hogy nagyságrendileg hányan jönnétek, hogy az első hétre szükséges gyógynövény keverékeket elő tudjuk állítani nektek, hogy azzal se nektek kelljen vesződnötök.

Ugye a tavaly őszin és az idei tavaszin azt ti állítottátok össze a mi elmondásunk alapján, de mivel most nincs levezető amlánk, mint tavasszal, így erre gondoltunk, mint extrára, hogy ezt is simán kézhez kapjátok.

És közben meg most jöttem ár, hogy nekem azóta nincs visszatérő maláriám, mióta egyszerre csináltam meg a taoista jóga kurzust és a pancsakarmát együttesen, 1998-nyarán! Így a tavaly előtti kutir rendszert újra bevezetve, aki részt vesz egy hosszú tanfolyamon, a következőként és kőzben induló hosszú tanfolyam árából amin részt vesz,  40% kedvezményt biztosítunk! Így ha valaki belevág a pancsakarmába és az utána 10 nappal induló 14 hetes taoista jóga kurzusra is jelentkezik, annak árából 40% kedvezmény jön le. Ez a rendszer természetesen a most augusztusban indult Shiatsu tanfolyam résztvevőkre is vonatkozik, tehát ők a pancsakarmára és/vagy a taoista jógára is be tudják váltani a kedvezményüket.

Természetesen az előző pancsakarmához hűen, a kúra idejére ismét váltható kedvezményes jógabérlet, valamint talpmasszázs kúra is, ezzel is elősegítve a méregtelenítési folyamatot.

Az árakról ennek a bejegyzésnek az alján olvashattok.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Shiatsu
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .