Nepáli út eligazítás Szombaton!

Augusztus 26-án reggel a szokásos helyen, a feneketlen tónál, nyélbe ütünk még egy nepáli zarándoklat eligazítást!

Tehát reggel 9-kor, a Hemingway étterem mögötti füves placcon találkozunk! Meg fogtok ismerni, én leszek ott.

Addigra meg lesz a pontos időpont az útra is, a mikor jövünk-megyünk, kivel, stb.

Pénzt hozzatok magatokkal, mert akkor Hétfőn én már megvenném a jegyeket is. Most úgy néz ki, hogy a tavalyi út mását fogjuk tudni lezongorázni. Tehát Dubai-on keresztül megyünk, de így a csatlakozások miatt 1 nappal tovább fog tartani az út, tehát 17 nap lesz, ez az indulás és érkezés napját is beleszámolva. 

Amennyiben lenne kérdésetek írjatok nekem sms-t, és én vissza hívlak benneteket, vagy írjatok nekem a facebookon, vagy a goredas@yahoo.com címre.

Egy másik fontos dolog, amiről már sokan kérdeztettek az éppen zajló nepáli áradások. Igen az idei monszun durvábbra sikerült, mint szokott, de ez leginkább dél Nepált érinti, ahová mi megyünk ott nem annyira rázós az ügy.

Október közepére már minden ok lesz, plusz mi teljesen más irányba megyünk, mi észak-északnyugat Nepál tartományaiban fogunk barangolni.

Amennyiben ez a téma még új neked, de szeretnél többet tudni róla:

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .