Nepáli út eligazítás Szombaton!

Augusztus 26-án reggel a szokásos helyen, a feneketlen tónál, nyélbe ütünk még egy nepáli zarándoklat eligazítást!

Tehát reggel 9-kor, a Hemingway étterem mögötti füves placcon találkozunk! Meg fogtok ismerni, én leszek ott.

Addigra meg lesz a pontos időpont az útra is, a mikor jövünk-megyünk, kivel, stb.

Pénzt hozzatok magatokkal, mert akkor Hétfőn én már megvenném a jegyeket is. Most úgy néz ki, hogy a tavalyi út mását fogjuk tudni lezongorázni. Tehát Dubai-on keresztül megyünk, de így a csatlakozások miatt 1 nappal tovább fog tartani az út, tehát 17 nap lesz, ez az indulás és érkezés napját is beleszámolva. 

Amennyiben lenne kérdésetek írjatok nekem sms-t, és én vissza hívlak benneteket, vagy írjatok nekem a facebookon, vagy a goredas@yahoo.com címre.

Egy másik fontos dolog, amiről már sokan kérdeztettek az éppen zajló nepáli áradások. Igen az idei monszun durvábbra sikerült, mint szokott, de ez leginkább dél Nepált érinti, ahová mi megyünk ott nem annyira rázós az ügy.

Október közepére már minden ok lesz, plusz mi teljesen más irányba megyünk, mi észak-északnyugat Nepál tartományaiban fogunk barangolni.

Amennyiben ez a téma még új neked, de szeretnél többet tudni róla:

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük