Fontos tudnivaló a Szeptember 2-án induló Pancsakarmához!

Általában Péntek este szoktuk kezdeni a Pancsakarmát, de most Szombaton indulunk, így NAGYON FONTOS, HOGY GYERTEK ÉHGYOMORRA!!!

Ez nem lesz nehéz, mert reggel 9-kor kezdünk, de szeretnék biztosra menni, és így szólok. Úgy szoktuk az egész kúrát időzíteni, hogy Szombaton kezdünk az 1 hetes felkészüléssel, így Pénteken végzünk és Szombatra esik az első rítus. Majd újra egy hét felkészülés és így a második rítus is egy hétvégi napra fog esni, Vasárnapra!

De itt mindent megtaláltok a Pancsakarmával kapcsolatosan.

Ja, és Szombaton majd tőlem megkapjátok az első kis keserű ghee-t, ezért kell éhgyomorra jönni. Aki nem szereti a keserű ízt, hozzon magával egy kis folyadékot leöblíteni a cuccot, de nem lesz annyira borzasztó, csak egy kis neem, gilroy és győmbér, tisztított vajban!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Megosztásokat megköszönném, hogy mindenkihez eljusson az infó!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük