Némi segítséget kérnék Kutir Kalendárium szempontjából…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITOSzerintem már mindenkinek írtam, aki írt nekem, hogy szeretne Kalendáriumot. De….

Jó párna írtatok a Facebookon, akik eddig nem voltak az ismerőseim. Így amikor írtam nektek a Facebook azt mondta, hogy valamilyen más fiókba kerül a levelem, hiszen nem vagyunk ismerősök. Én próbáltam mindenkit azonnal be is jelölni, de nem tudom, hogy így átkerül-e a levél a jó fiókotokba.

Szóval ha még nem kaptatok tőlem levelet, legyetek szívesek újra írni. És ha még nem vagyunk ismerősök a Facebookon, akkor jelöljetek is be és én már úgy írok nektek majd vissza, hogy előtte vissza jelölek benneteket. 

OK?

Ha, valakinek úgy kényelmesebb, hogy személyesen szeretne át adni előleget a Kalendáriumra, akkor ma este 20.15-kor a Gárdonyi szobornál leszek. Az esti óra után, valamint Szerdán 18 és 19 óra között pedig a Feneketlen tónál leszek a szokásos helyen, a Hemingway étterem mögött.

Szintén kérnék erre a bejegyzésre egy tetszikelést, hogy az ige el jussék az érdeklődők irányába.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

A Bhakti Kutir Kalendárium szöveg írója, persze az írások idén is, mint az első alkalommal korrektúrán estek át, a tavalyi nyelvtanért most is én kérek elnézést.

UI: Ha még új neked a Kalendárium koncepciója, ide katt és lőn világosság.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük