A szombati Taoista délelőtt menete…

bambooTehát akkor:

Reggel 8-kor egy kis gyakorló Tai Chi-zásba kezdünk, kb. fél órát és a 24 lépéses formát gyakorolgatjuk.

8.30-tól 9.30-ig Taoista hosszúbot gyakorlatok. Ide szeretettel várunk mindenkit, mert ez amúgy is lesz, hiszen ez a Taoista Jóga kurzust elvégzők ajándék órája. Hoz magaddal egy hosszú botot és egy jegyzet füzetet. Az előadás díja, 1900 forint, a nem Taoista Kurzusról betévedőknek. Itt bővebben is tudsz erről olvasni.

Ez a két foglalkozás a Feneketlen tónál lesz, a szokásos helyünkön, a Hemingway étterem mögött. 

10 órától a Fehérvári 23 alatt egy extra Taoista alkalmat tartunk, a “hogyan masszírozzuk meg magunkat” témakörben. Magad ura, ha szolgád nincsen. Viszont, akik nem a Taoista Jóga kurzusról jönnek, nem biztos, hogy beférnek, hiszen a Fehérvári 23 alatt pici a termünk. Szóval, akkor gyere el erre a bulira, ha nem gond, hogy esetleg nem férsz be.

A Taoista Jógás brigádnak ez a foglalkozás 2200 forint lesz, a beesőknek 2900.

Om Tat Sat

Taora fel!

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük