A szombati Taoista délelőtt menete…

bambooTehát akkor:

Reggel 8-kor egy kis gyakorló Tai Chi-zásba kezdünk, kb. fél órát és a 24 lépéses formát gyakorolgatjuk.

8.30-tól 9.30-ig Taoista hosszúbot gyakorlatok. Ide szeretettel várunk mindenkit, mert ez amúgy is lesz, hiszen ez a Taoista Jóga kurzust elvégzők ajándék órája. Hoz magaddal egy hosszú botot és egy jegyzet füzetet. Az előadás díja, 1900 forint, a nem Taoista Kurzusról betévedőknek. Itt bővebben is tudsz erről olvasni.

Ez a két foglalkozás a Feneketlen tónál lesz, a szokásos helyünkön, a Hemingway étterem mögött. 

10 órától a Fehérvári 23 alatt egy extra Taoista alkalmat tartunk, a “hogyan masszírozzuk meg magunkat” témakörben. Magad ura, ha szolgád nincsen. Viszont, akik nem a Taoista Jóga kurzusról jönnek, nem biztos, hogy beférnek, hiszen a Fehérvári 23 alatt pici a termünk. Szóval, akkor gyere el erre a bulira, ha nem gond, hogy esetleg nem férsz be.

A Taoista Jógás brigádnak ez a foglalkozás 2200 forint lesz, a beesőknek 2900.

Om Tat Sat

Taora fel!

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük