Egy fantasztikus lehetőség a Yin Jóga megismerésére…

Én sajnos Indiában leszek, amikor ez a páratlan alkalom lemegy, de erre én is elmennék.

Sokan már tudjátok is, hogy a Yin Jóga egy nagyon lassú, nagyon kellemes, hihetetlenül terápiás része a Jóga gyakorlásnak, ami abszolút közel áll a Bhakti Kutirban vallottakkal. Sőt a terápiás jóga ezen formáját, mi a Kutirban már 2012 óta próbáljuk ezt alkalomszerűen bemutatni nektek Szemerédy Viki doktor néni segítségével.

De most lehetőség nyílt arra, hogy egy igazi Yin Jóga nagyágyú bemutató óráját sikerüljön a figyelmetekbe ajánlani. Kristine Marie Rost-ot!

Kristine több mint 1000 órányi intenzív, főként terápiás jóga tréningen vett rész, sőt azokban az években, amikor Ázsiában élt a világ elit kórházaiban is kezelt, valamint tanított embereket terápiás jógával. Kristine pszichológiai végzetséggel is bír, sőt NLP tréner is és évek óta tanulmányozza a Tradicionális Kínai Orvoslást.

Tehát fizikailag és mentálisan is biztonságban vagy az oktatásain. Kristine Dán, de Portugáliától egészen Bali, Indonéziáig elég sok helyen tanított már. Kambodzsában pl. a hivatalos Ausztrál Yin Jóga képzés keretein belül, de Ő az egyik fő tanára a Yin Jóga Ázsia szövetségnek is.

Szóval Ő, Kristine fog nekünk egy bemutató órát tartani a Yin Jóga világáról. Az alkalom Március 11-én lesz, pont 1 nappal a fantasztikus Holi ünnep Teliholdja előtt. 10 órától kb. 12.00-12.30-ig.

Mivel én nem leszek itthon, drága jógás fegyvertársaim felajánlották a termüket erre a foglalkozásra, ami Bajza utcában van, tehát totál belváros. Őket, az Élj harmóniában Jógastúdió név alatt találjátok meg itt.

Az előadás díja 5900 forint lesz. Osszátok meg, hogy minél többen ott tudjanak lenni. Valamint, Kristine mondotta, hogy amennyiben van érdeklődés a jövőben ő tudna jönni hosszabb és hivatalos képzéseket is megtartani. Ha lesznek olyanok, én ott leszek rajtuk!

Om Tat Sat Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük