Egy fantasztikus lehetőség a Yin Jóga megismerésére…

Én sajnos Indiában leszek, amikor ez a páratlan alkalom lemegy, de erre én is elmennék.

Sokan már tudjátok is, hogy a Yin Jóga egy nagyon lassú, nagyon kellemes, hihetetlenül terápiás része a Jóga gyakorlásnak, ami abszolút közel áll a Bhakti Kutirban vallottakkal. Sőt a terápiás jóga ezen formáját, mi a Kutirban már 2012 óta próbáljuk ezt alkalomszerűen bemutatni nektek Szemerédy Viki doktor néni segítségével.

De most lehetőség nyílt arra, hogy egy igazi Yin Jóga nagyágyú bemutató óráját sikerüljön a figyelmetekbe ajánlani. Kristine Marie Rost-ot!

Kristine több mint 1000 órányi intenzív, főként terápiás jóga tréningen vett rész, sőt azokban az években, amikor Ázsiában élt a világ elit kórházaiban is kezelt, valamint tanított embereket terápiás jógával. Kristine pszichológiai végzetséggel is bír, sőt NLP tréner is és évek óta tanulmányozza a Tradicionális Kínai Orvoslást.

Tehát fizikailag és mentálisan is biztonságban vagy az oktatásain. Kristine Dán, de Portugáliától egészen Bali, Indonéziáig elég sok helyen tanított már. Kambodzsában pl. a hivatalos Ausztrál Yin Jóga képzés keretein belül, de Ő az egyik fő tanára a Yin Jóga Ázsia szövetségnek is.

Szóval Ő, Kristine fog nekünk egy bemutató órát tartani a Yin Jóga világáról. Az alkalom Március 11-én lesz, pont 1 nappal a fantasztikus Holi ünnep Teliholdja előtt. 10 órától kb. 12.00-12.30-ig.

Mivel én nem leszek itthon, drága jógás fegyvertársaim felajánlották a termüket erre a foglalkozásra, ami Bajza utcában van, tehát totál belváros. Őket, az Élj harmóniában Jógastúdió név alatt találjátok meg itt.

Az előadás díja 5900 forint lesz. Osszátok meg, hogy minél többen ott tudjanak lenni. Valamint, Kristine mondotta, hogy amennyiben van érdeklődés a jövőben ő tudna jönni hosszabb és hivatalos képzéseket is megtartani. Ha lesznek olyanok, én ott leszek rajtuk!

Om Tat Sat Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .