Most pénteki Ájurvéda Oktatás: Tavaszi Méregtelenítés, helyes étkezés az évszakokhoz illesztve, és az alkatunkhoz megfelelő mozgás kiválasztása…

ayuraA most pénteki 17 órás Ájurvéda előadás a Bhakti Kutirban zajló Ájurvéda oktatás alaptanfolyamának 3. előadása. Ugyanakkor lehet, még csatlakozni mert az oktatás etap szerkezetű, tehát minden rész megállja a helyét saját magában is.

Havonta egyszer találkozunk, a Kelenhegyi út 49 alatt, és miután Júniusban lemegy ennek az előadás sorozatnak az utolsó része is, majd újra kezdjük, szóval most is lehet csatlakozni, csak akkor az első 2 alkalom lesz meg utoljára.

A harmadik előadás fő témaköre az egészség 3 alap pillére

1. rész:

Az Ájurvédában elképzelt tökéletes egészség 3 alap pillére: a helyes étkezés, a helyes és alkatnak megfelelő mozgás és a harmadik a jól kiválasztott kúrák és tisztítások alkalmazása.

6. lecke:

Elmélyülés a különféle méregtelenítő eljárásokban, valamint az Ájurvédában használt böjtökben.

Gyakorlat: Apró és könnyed bemutatása a Hatha Jógának, ami az Ájurvédikus gyógyászat megelőzésre használt rendszerének üdvöskéje!

Szóval várunk szeretettel benneteket, az előadás díja 4500 forint, és az előadás után a tavaszi méregtelenítésekre használandó Ájurvédikus termékek 20% kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók a résztvevőknek. (triphala, fehér kurkuma, shatavari, amla, stb.)

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük