Most pénteki Ájurvéda Oktatás: Tavaszi Méregtelenítés, helyes étkezés az évszakokhoz illesztve, és az alkatunkhoz megfelelő mozgás kiválasztása…

ayuraA most pénteki 17 órás Ájurvéda előadás a Bhakti Kutirban zajló Ájurvéda oktatás alaptanfolyamának 3. előadása. Ugyanakkor lehet, még csatlakozni mert az oktatás etap szerkezetű, tehát minden rész megállja a helyét saját magában is.

Havonta egyszer találkozunk, a Kelenhegyi út 49 alatt, és miután Júniusban lemegy ennek az előadás sorozatnak az utolsó része is, majd újra kezdjük, szóval most is lehet csatlakozni, csak akkor az első 2 alkalom lesz meg utoljára.

A harmadik előadás fő témaköre az egészség 3 alap pillére

1. rész:

Az Ájurvédában elképzelt tökéletes egészség 3 alap pillére: a helyes étkezés, a helyes és alkatnak megfelelő mozgás és a harmadik a jól kiválasztott kúrák és tisztítások alkalmazása.

6. lecke:

Elmélyülés a különféle méregtelenítő eljárásokban, valamint az Ájurvédában használt böjtökben.

Gyakorlat: Apró és könnyed bemutatása a Hatha Jógának, ami az Ájurvédikus gyógyászat megelőzésre használt rendszerének üdvöskéje!

Szóval várunk szeretettel benneteket, az előadás díja 4500 forint, és az előadás után a tavaszi méregtelenítésekre használandó Ájurvédikus termékek 20% kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók a résztvevőknek. (triphala, fehér kurkuma, shatavari, amla, stb.)

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük