Jóga Tábor Bulgária 2014…

a D épületben szoktunk lenni...

a D épületben szoktunk lenni…

Kedves Barátaink,

Tehát, akkor Július 7-től leszünk Neszebarban a Bhakti Kutir Jóga táborban!

A bácsi szinte majdnem annyit kért a szobákért, mint tavaly, így nem nagyon változnak a mi áraink sem. Felnőtteknek 84 ezer forint lesz (tavaly 79 ezer volt), 2 fő per szoba felosztásban. 3 fős felosztásban 72 ezer, 4 fő per szoba 62 ezer lesz a jóga tábor díja.

A szobákat személyek után kell fizetnünk, így a gyermekek részvétele 62 ezer forint lesz, mind a 2, a 3 és a 4 ágyas verzióban is. A 3-4 ágyas apartmanok nagyobbak, 2 db légtér van és 2 db fürdő is.

Ez tartalmazza a szállást, légkondis apartmanokban, amelyek közvetlenül egy hatalmas medence partján állnak és elég nagy teraszokkal. Napi 2 étkezést, és napi 2 foglalkozást, Tai Chit és Jógát, ez lehet reggel mindkettő, vagy reggel és délután felosztásban is.

A szállás területe őrzött terület, ahová csak az ott lakók léphetnek be. Az egész szállás területe füvesített parkos, játszótérrel, saját étteremmel (a kaja nagyon jó) és medence bárral.

Medence kb. 3 méterre van az apartman háztól, a tengerpart 3-400 méter. Közért, gyógyszertár az utca túlsó oldalán. Karib Tenger Kalózai-s gyermek csúszdapark kb. 3 perc autóval, nagy élmény csúszdapark felnőtteknek is, kb. 7 perc autóval.

Neszebar 4000 éves óvárosa, ház előtt induló busszal, 5 percenként jár, a jegy kb. 200 forint, 5 perc. Napos part központ éttermekkel, bárokkal, buli helyekkel, vidámparkokkal, stb., 5 perc autóval.

Burgasz, egy komolyabb város, plázákkal, és minden városi dologgal, ahová a repülő is érkezik 35 km, ha, valaki repülővel jön, kimegyünk elé.

Az étkezéseket, ha sokan vagyunk, együtt készítjük el így főzőtanfolyamos része is lehet a tábornak. A tavalyi menü soron voltak természetesen indiai, kínai, mediterrán és közel-keleti kaják is, és mindenki legalább 3 kilót hízott, szóval ez is a jógatábor része lesz, hogy együtt főzünk, és bővítjük vegetáriánus étel repertoárunkat.

Július 7. Hétfőtől, Július 13. Vasárnap délig a miénk a hely, és illene egy hónapra előre szólni, így Június 2 lesz a jelentkezési határidő, és még azon a héten kellene rendeznünk az anyagiakat is.

Írjatok, ha van kérdésetek, stb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ide katt és bővebben olvashatsz a helyről, a helyi árakról, stb..

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük