Jóga Tábor Bulgária 2014…

a D épületben szoktunk lenni...

a D épületben szoktunk lenni…

Kedves Barátaink,

Tehát, akkor Július 7-től leszünk Neszebarban a Bhakti Kutir Jóga táborban!

A bácsi szinte majdnem annyit kért a szobákért, mint tavaly, így nem nagyon változnak a mi áraink sem. Felnőtteknek 84 ezer forint lesz (tavaly 79 ezer volt), 2 fő per szoba felosztásban. 3 fős felosztásban 72 ezer, 4 fő per szoba 62 ezer lesz a jóga tábor díja.

A szobákat személyek után kell fizetnünk, így a gyermekek részvétele 62 ezer forint lesz, mind a 2, a 3 és a 4 ágyas verzióban is. A 3-4 ágyas apartmanok nagyobbak, 2 db légtér van és 2 db fürdő is.

Ez tartalmazza a szállást, légkondis apartmanokban, amelyek közvetlenül egy hatalmas medence partján állnak és elég nagy teraszokkal. Napi 2 étkezést, és napi 2 foglalkozást, Tai Chit és Jógát, ez lehet reggel mindkettő, vagy reggel és délután felosztásban is.

A szállás területe őrzött terület, ahová csak az ott lakók léphetnek be. Az egész szállás területe füvesített parkos, játszótérrel, saját étteremmel (a kaja nagyon jó) és medence bárral.

Medence kb. 3 méterre van az apartman háztól, a tengerpart 3-400 méter. Közért, gyógyszertár az utca túlsó oldalán. Karib Tenger Kalózai-s gyermek csúszdapark kb. 3 perc autóval, nagy élmény csúszdapark felnőtteknek is, kb. 7 perc autóval.

Neszebar 4000 éves óvárosa, ház előtt induló busszal, 5 percenként jár, a jegy kb. 200 forint, 5 perc. Napos part központ éttermekkel, bárokkal, buli helyekkel, vidámparkokkal, stb., 5 perc autóval.

Burgasz, egy komolyabb város, plázákkal, és minden városi dologgal, ahová a repülő is érkezik 35 km, ha, valaki repülővel jön, kimegyünk elé.

Az étkezéseket, ha sokan vagyunk, együtt készítjük el így főzőtanfolyamos része is lehet a tábornak. A tavalyi menü soron voltak természetesen indiai, kínai, mediterrán és közel-keleti kaják is, és mindenki legalább 3 kilót hízott, szóval ez is a jógatábor része lesz, hogy együtt főzünk, és bővítjük vegetáriánus étel repertoárunkat.

Július 7. Hétfőtől, Július 13. Vasárnap délig a miénk a hely, és illene egy hónapra előre szólni, így Június 2 lesz a jelentkezési határidő, és még azon a héten kellene rendeznünk az anyagiakat is.

Írjatok, ha van kérdésetek, stb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ide katt és bővebben olvashatsz a helyről, a helyi árakról, stb..

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük