Mit ígér a 2024, számmisztikailag?

A különféle számmisztikai rendszerek egyik technikája az, hogy a megvizsgálandó számot egy egységűre váltjuk/számoljuk át, 1-9-ig. 

Így az is nyilvánvalóvá válik, hogy a vizsgálandó számnak, legyen az egy évszám, vagy egy teljes születési dátum milyen az alapvető természete. Ez ugyan végtelenül egyszerűnek tűnik, mert az is, de ettől függetlenül megmutatja, hogy az adott számnak mi a fő dinamikája. 

Példának okán ha megnézzük a 2020-as évet (2 +0+2+0), ami a 4-es szám energetikáját hordozta, egyértelművé válik hogyan lehetet az egész világot leállítani pusztán kommunikációval.

Ugyanis a 4-es szám a kommunikáció, az üzlet, a rendszerek, az elemzés, az analitikus vizsgálódás és kutatás száma, ugyanis ez a szám asztrológiailag a merkúr bolygónak felel meg.

És, hogy mi a legfontosabb ebben az egészben? Hogy ez az infó nem azt mutatja meg, hogy a 4-es év milyen lesz. Nehéz? Könnyű? Lassú vagy gyors? Nem! Azt mondja, hogy ez az év dominánsan a 4-es szám energetikáját fogja hordozni! 

És mit tudunk erről az évről? Azt, hogy a kommunikáció, a híradás, stb. dominálta az évet. Az emberek többet kommunikáltak a családjaikkal és a szeretteikkel, mint a korábbi 6 és fél évben, összesen. Az, hogy az a kommunikáció telefonos volt, online volt, chat-en keresztül és más személytelen módon nem számít bele ebbe a rendszerbe.

Üzletileg, pedig azt láttuk, hogy még sohasem lett ennyi cég és magánszemély dollár milliárdos egy éven belül, mint 2020-ban. Sőt, soha nem látott összegeket költöttek el kutatásokra. Mert ezeket a dolgokat tolja meg egy 4-es év.

Utána jött a 2021, ami egy 5-ös év, és ami a rendszerekről és a következetességről szól. És jöttek az oltások, a protokollok, stb. Megint csak a számmisztika nem mondja meg, hogy ezek jók vagy rossz rendszerek. Csak erősíti a hívást, hogy ezek a rendszerek beiktatásra kerüljenek.

A 2023-as év a szaturnusz éve volt, hiszen ez egy 7-es év volt. Így ez az év a be és elzárkózást, a nehézségeket, a megoldandó feladatokat és az ehhez hasonló rázósabb dolgokat hozta magával. 

De most a 2024-es év a 8-as szám energiáját fogja beinvitálni az életünkbe! Ez a jövés-menés, pörgés, intenzitás száma, és az sem baj, ha ez elvont értelemben jelenik meg az életünkben, és nem csak fizikálisan. Szóval összpontosítsunk Rahus dolgokra, ugyanis a 8-as szám a Rahu nevezetű árnyékbolygó száma.

Tehát 2024-ben biztosan átlag felett fog menni a tőzsde. A marketing, főként a chat gpt és az AI szintjén biztosan nagyobb szerepet fog kapni. De óvatosabbak kell legyünk a függőségekkel és az addiktív anyagokkal szemben is. Sőt ilyenkor a bennünk bujkáló cuccok is jobban mutálódnak. Szóval vigyázzunk magunkra és igyekezzünk kicsit extrémebb módon is tenni magunkért. 

Lepjük meg magunkat jeges fürdő terápiával, egy hosszabb böjttel, bármivel amire illik a 8-as szám szertelensége! Íme egy kis gyűjtemény a 8-asra jellemző életterületekre

Om Tat Sat

Baktai Ádám apuka, tanár, pap

UI: A 2016-os év is hozta a formáját, elképesztően sokan haltak meg abban az évben!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Saját Szektánk Értékrendje, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Mit ígér a 2024, számmisztikailag?

  1. Lenkei Regina szerint:

    Vajon az anyagcserénkre is vonatkozik a pörgés?

  2. Bán Ildikó szerint:

    Igen Ádám, írjál 8-as tenni / nem tenni való dolgokat 2024-re. A 2025-ős évben is magas halálozási szám várható ? Köszi 🙏

  3. Renike szerint:

    Én örülnék 8-as dolgoknak nagyon, tekintve hogy a személyes utam is a Rahuba van 29-ig.😂🤗

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük