A 2024-es év várható főcsapásvonalai…

Mint azt már korábban átvettük a 2024-es év, 8-as év lesz. 

A 8-as szám a leggyorsabb, legaktívabb, a legerőteljesebb szám a fizikai síkon való alkotáshoz. Sőt a túl erős 8-as szám lehet erőszakos, akinek nagyon fontos a testi örömök és a kivételes minőségű dolgok megszerzése. Általában meg is tudják szerezni a vágyott javakat.

A 8-as szám dinamikus, lendületes, aki mer kockáztatni, de aki egyben türelmetlen is. Ösztönlény, aki gyorsan dönt, de a részletekkel nem mindig tud foglalkozni. Figyelme egyirányú, ha a családi életre fókuszál nem igazán megy az üzleti élet, és vica versa.

Ennek megfelelően a 8-as szám független természetet takar, a lázadás a vérükben van. Így nagy újítók is, szeretik a kihívásokat, képesek megküzdeni az áhított céljaiért. Sohasem adja fel, szemből támad, mindent szenvedéllyel tesz! Ezért általában tartanak tőlük.

A 8-as évek ezeket az életterületeket is előtérbe rendezik:

  • üzleti vállalkozás, egyénileg,
  • apparátusban/vállalatban elérendő haladás,
  • egészségüggyel kapcsolatos területek,
  • tüzes munkák a konyhától a kohászatig, minden,
  • művészetek,
  • államigazgatás: rendőrségtől, az irodai munkáig.

Om Tat Sat

Baktai Ádám apa, tanár, pap

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük