Egy számmisztikai magyarázat a sok sztár halálra 2016-ban…

számokKépzeljétek el, nemcsak a híresek és szépek köreiből, de a mindennapi emberekből is sokkal többen távoztak el 2016-ban.

A föld lakossága folyamatosan növekszik, de az elmúlt 200 évben meg nagyon. Az ENSZ 1804-re teszi azt, hogy a föld átlépte az 1 milliárd emberi lélekszámot. Szóval brutál gyarapodás áll fenn, de tavaly volt a legkisebb gyarapodás az elmúlt sok száz évben. Sőt olyan “kicsi” volt a gyarapodás, hogy a négyzetkilométerre jutó per fő adat nem is változott. 

Egy másik érdekes nyilvántartás a halál esetek per 1000 ember, per év számítás is. Ez is nagyon magas volt tavaly, sőt míg a az elmúlt évek nagy átlaga 8 fő per 1000 ember, 2016-ban az első 99 országban magasabb volt az átlag, mint 8. (Itt az elsőséget a legtöbben elhalálozottak listáján jelenti az elsőséget.)

Mondjuk tavaly a fent említett listán a top 10 országban 6 db kelet európai ország is szerepelt 13-14 + átlaggal.

Na és, hogy ne csigázzalak benneteket tovább, a magyarázat hihetetlenül egyszerű. Tavaly 9-es évet írtunk, ami a befejezés éve, valamint egy 9 éves ciklus vége is egyben.

A numerológia alapja az, hogy minden számsor visszafejthető egy 1 és 9 közötti számra. az 53 is csak 8 (5+3=8) és a 167 is csak 5, hiszen 1+6+7=14, ami nem más mint 1+4=5.

Tehát számmisztikailag a 2016, egy 9-es végösszegre jön ki. 2+0+1+6=9. Majd idén jön az újra kezdés, az 1-es év. 2+0+1+7=10. 1+0=1. 

Szóval a 2016-nak így kellett történnie, és legközelebb az ilyen lezárással 2025-ben kell majd szembe nézzünk.

Érdekesség kép még leírnám azt, hogy a fent említett 2 számítás egyike, vagy mind 2 kritériuma igaz volt a 2007-es, a 1998-as, a 1989-as, az 1980-as és így szépen visszafelé az összes 9-es évre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Baktai Ádám válaszol, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük