Egy számmisztikai magyarázat a sok sztár halálra 2016-ban…

számokKépzeljétek el, nemcsak a híresek és szépek köreiből, de a mindennapi emberekből is sokkal többen távoztak el 2016-ban.

A föld lakossága folyamatosan növekszik, de az elmúlt 200 évben meg nagyon. Az ENSZ 1804-re teszi azt, hogy a föld átlépte az 1 milliárd emberi lélekszámot. Szóval brutál gyarapodás áll fenn, de tavaly volt a legkisebb gyarapodás az elmúlt sok száz évben. Sőt olyan “kicsi” volt a gyarapodás, hogy a négyzetkilométerre jutó per fő adat nem is változott. 

Egy másik érdekes nyilvántartás a halál esetek per 1000 ember, per év számítás is. Ez is nagyon magas volt tavaly, sőt míg a az elmúlt évek nagy átlaga 8 fő per 1000 ember, 2016-ban az első 99 országban magasabb volt az átlag, mint 8. (Itt az elsőséget a legtöbben elhalálozottak listáján jelenti az elsőséget.)

Mondjuk tavaly a fent említett listán a top 10 országban 6 db kelet európai ország is szerepelt 13-14 + átlaggal.

Na és, hogy ne csigázzalak benneteket tovább, a magyarázat hihetetlenül egyszerű. Tavaly 9-es évet írtunk, ami a befejezés éve, valamint egy 9 éves ciklus vége is egyben.

A numerológia alapja az, hogy minden számsor visszafejthető egy 1 és 9 közötti számra. az 53 is csak 8 (5+3=8) és a 167 is csak 5, hiszen 1+6+7=14, ami nem más mint 1+4=5.

Tehát számmisztikailag a 2016, egy 9-es végösszegre jön ki. 2+0+1+6=9. Majd idén jön az újra kezdés, az 1-es év. 2+0+1+7=10. 1+0=1. 

Szóval a 2016-nak így kellett történnie, és legközelebb az ilyen lezárással 2025-ben kell majd szembe nézzünk.

Érdekesség kép még leírnám azt, hogy a fent említett 2 számítás egyike, vagy mind 2 kritériuma igaz volt a 2007-es, a 1998-as, a 1989-as, az 1980-as és így szépen visszafelé az összes 9-es évre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Baktai Ádám válaszol, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .