Minden, amit a Kutir tanfolyamokról tudni kell

Jóga Oktató Képzés:

Pénteken, November 11-én kezdünk a Hatha Jóga Oktató Kurzussal.

Reggel 9:00-től tart 15.00 óráig. Az előadások 3 hetente lesznek, 15 alkalommal.

Díjak: Egy összegben, előre 150 000 Ft, részletekben 60-60 000 Ft 3 részletben.

Védikus Asztrológia:

Szombaton kezdünk, November 12-én.

Reggel 10:00-től tart 18.00 óráig. Az előadások havonta lesznek, 20 alkalommal.

Díjak: 12 000 Ft per alkalom, 3 alkalom előre kifizetve 27 000 Ft, azaz 25%-os a kedvezmény.

Ismétlőknek az előadások fél áron elérhetők.

Zen Shiatsu:

Erre még nem igazán jelentkeztek, ha szeretnétek, hogy Vasárnap, November 13-án kezdjünk, azok is, akik már eddig is írtak nekem, lécci írjatok megint!

Tai Chi:

Még csak 2 alkalommal találkoztunk, mondjuk többen nem férünk el, de ismétlők szerintem 2-3 alkalom után csatlakozhatnak, mert akkor már majdnem meg lesz az egész az újaknak is, és akkor már a gyakorlás szinte folytonos. Persze nekik is áll az ajánlat, ismétlők fél áron jöhetnek.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük