Minden, amit a Kutir tanfolyamokról tudni kell

Jóga Oktató Képzés:

Pénteken, November 11-én kezdünk a Hatha Jóga Oktató Kurzussal.

Reggel 9:00-től tart 15.00 óráig. Az előadások 3 hetente lesznek, 15 alkalommal.

Díjak: Egy összegben, előre 150 000 Ft, részletekben 60-60 000 Ft 3 részletben.

Védikus Asztrológia:

Szombaton kezdünk, November 12-én.

Reggel 10:00-től tart 18.00 óráig. Az előadások havonta lesznek, 20 alkalommal.

Díjak: 12 000 Ft per alkalom, 3 alkalom előre kifizetve 27 000 Ft, azaz 25%-os a kedvezmény.

Ismétlőknek az előadások fél áron elérhetők.

Zen Shiatsu:

Erre még nem igazán jelentkeztek, ha szeretnétek, hogy Vasárnap, November 13-án kezdjünk, azok is, akik már eddig is írtak nekem, lécci írjatok megint!

Tai Chi:

Még csak 2 alkalommal találkoztunk, mondjuk többen nem férünk el, de ismétlők szerintem 2-3 alkalom után csatlakozhatnak, mert akkor már majdnem meg lesz az egész az újaknak is, és akkor már a gyakorlás szinte folytonos. Persze nekik is áll az ajánlat, ismétlők fél áron jöhetnek.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .