MI AZ IDÉN EZT TESSZÜK A KARÁCSONYFA ALÁ

DECEMBERBEN INGYENES PROGRAMOK A BHAKTI KUTIRBAN

Fókuszban a Család

Tündérek! Az Ünnepekre való készülődés közben arra jutottunk, hogy az idén valami egészen különleges meglepetéssel szeretnénk kedveskedni nektek. Összefogtunk csapatunk tagjaival, és összeállítottunk egy kis csokrot a  nálunk található szolgáltatásokból, melyeket bárki díjtalanul látogathat. A család minden tagjára gondoltunk, kicsikre és nagyokra egyaránt, mert szerintünk a közeledő ünnepi pillanatok teljesebb megéléséhez a fizikai jólét mellett elengedhetetlen a megfelelő lelki táplálék mindenki számára.

Ez lesz az tehát az egyik ajándékunk nektek! Természetesen ennyivel nem elégszünk meg, ezért folyamatosan látogassátok honlapunkat, hogy a hamarosan felkerülő egyéb ajánlatainkról se maradjatok le!!!

Addig is szemezgessetek az alábbi INGYENES programajánlatunkból!!!!

 • December 11. Vasárnap 15:00-17:00 Holdasszony Kalendáriuma Előadás és Játék Előadó: Imolai Judit, Asztrológus
 • December 14. Szerda 10:30-11:30 Babamasszázs bemutatkozó előadás Előadó: Gyulai Borbála, Gyermekmasszázs oktató
 • December 15. Csütörtök 18:00-19:00 Gerinc-Rehabilitáló Harci Jóga Oktató: Horváth Ádám
 • December 17. Szombat 14:00-21:00 Bhakti Kutir Karácsony
 • December 17. Szombat 15:00-16:00 Gyermekjóga foglalkozás Oktató: Jakab Adrienn, Gyermekjóga oktató
 • December 17. Szombat 16:00-17:00 Családi Terek – Vastu Shastra Előadás Előadó: Baktai Ádám Keletkutató, az indiai tudományok és gyógymódok szakértője
 • December 17. Szombat 19:00 Shambandha Mantra Yoga – Élőzene Gyertyafényes Meditáció és Örömzene
 • December 19. Hétfő 11:30-13:00 Kismama Jóga Oktató: Imre Lilla, Kismamajóga oktató
 • December 20. Kedd 15:00-16:00 Power Flow Yoga Oktató: Szemere Márta
 • December 21. Szerda 13:30-14:30 Prenatal Workout (Kismama Fittness) Oktató: Szemere Márti
 • December 22. Csütörtök 17:00-18:00 Kismamajóga Oktató: Imre Lilla, Kismamajóga oktató

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .