Meghívó – Nyílt Nap

Május 22-én, vasárnap Nyílt Napot tartunk a Bhakti Kutirban, ahol díjtalanul ismerkedhettek meg régi és új szolgáltatásainkkal, munkatársainkkal, kipróbálhattok mindent, mi szem, s szájnak ingere! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt szervezünk programokat, hozzátok el a pindur tündéreket is bátran! Természetesen családtagjaitokat és barátaitokat is szívesen látjuk, nem zártkörű a rendezvény. Délelőtt 10 órakor kezdünk, és maradunk, ameddig jól érezzük magunkat!

A Nyílt napról bővebben itt olvashatsz.

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Meghívó – Nyílt Nap

  1. Gabriella szerint:

    Kedves Ádám és többiek!

    Várjuk a vasárnapot ott leszünk a két kicsivel!Biztosan nagyon jó lesz!Szép napot Gabi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .