A Hónap Vegetáriánusa: Ruth Heidrich

ruthDr. Ruth Heidrichet 1982-ben, 47 éves korában diagnosztizálták mellrákkal, akkor már 14 éve versenyzett hosszútávfutóként.  Vegetáriánus étkezésre váltott és elkezdett a szimpla futás helyett a vasember triatlonra edzeni (3.6 km futás, 180 km biciklizés és egy maratoni táv lefutása). Az első 21 nap alatt 236-ról 129-re csökkent a koleszterin szintje. Ő volt az első nő, akinek orvosi megfigyelés alatt a csontsűrűssége nőtt 50 és 60 éves kora között.

63 évesen egy év alatt 63 versenyen indult el, mind hosszú távú versenyszámban. Hatszor csinálta végig a vasember versenyszámot, amiből a korosztályában megnyerte a Japán és az új-zélandi versenyt is, de bezsebelte a moszkvai, a bostoni és New-yorki maratoni versenyeket is, és végig futotta a kínai nagyfal teljes hosszát is. Több mint 900 versenyt nyert meg triatlonban és futásban és háromszor volt Korosztályos Fitnesz Világbajnok.

1992-ben doktorált táplálkozás tudományból, és a mai napig az aktív sportolás mellett előad az egész világon a vegetáriánus táplálkozásról.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük