Masszázs és Jógabérlet a Bhakti Kutirtól

Ha decemberben vásárolsz 10 alkalmas hatha jóga bérletet, akkor a jóga masszázsbérlet árán felül plusz 2000 Forintért kapsz egy ajándék karácsonyi 1 órás olajos teljes testmasszázst.

A karácsonyi időszak akaratlanul is stresszesebb egy kicsit, igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból az ajándékok valamint a készülődés terén egyaránt. Mi ezzel a kedvezményes bérlet kombinációval szeretnénk kedveskedni Nektek, hogy segítségetekre lehessünk a feszültségoldásban, ráhangolódásban.

A kedvezményes bérlet ketté is szedhető, így ha te csak a jógabérletre tartasz igényt, akkor a masszázst elajándékozhatod, vagy ha inkább csak egy jó masszázsra vágysz és a jógabérletet karácsonyi ajándéknak szánod, akkor természetesen az is lehetséges. Persze a két szolgáltatás együtt is ajándékozható.

Az ájurvéda elképzelése az olajos masszázsról:

A masszázs jótékony hatással van a lágyszövetekre, az ízületekre és a csontszerkezetre. Kiváló az öregedési folyamatok lelassítására, erősíti izmainkat. A rendszeres olajos masszázs fenntartja szervezetünkben az elasztin és a kollagén egyensúlyát. Az olajos masszázs a nyirokmirigyeket folyadék elválasztásra serkenti; hígítja vérünket, és visszaadja az érfalak ruganyosságát is. A masszázs hatására vérbőség keletkezeik, ami jótékonyan hat szervezetünk különböző területeire. A felerősödött vérkeringés jobban átmozgatja testünk szöveteit, többek közt hatásaiban gyulladást csökkent, érfalainkat megtornáztatja és fokozza izmaink vérellátását és anyagcseréjét.

A masszázs javítja közérzetünket, kiegyensúlyozott fizikai és lelki állapotot eredményez, harmonizálja az energiaáramlást, illetve erősíti immunrendszerünket.

Hatha Jóga Oktató: Baktai Ádám (a bérlettel látogatható órák: Hétfő 19:00-20:00, Szerda 09:00-10:00, Csütörtök 19:00-20:00)

Masszőr: Tasi Fruzsina (a masszázsra előzetes időpont egyeztetés szükséges)

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük