Masszázs és Jógabérlet a Bhakti Kutirtól

Ha decemberben vásárolsz 10 alkalmas hatha jóga bérletet, akkor a jóga masszázsbérlet árán felül plusz 2000 Forintért kapsz egy ajándék karácsonyi 1 órás olajos teljes testmasszázst.

A karácsonyi időszak akaratlanul is stresszesebb egy kicsit, igyekszünk a legjobbat kihozni magunkból az ajándékok valamint a készülődés terén egyaránt. Mi ezzel a kedvezményes bérlet kombinációval szeretnénk kedveskedni Nektek, hogy segítségetekre lehessünk a feszültségoldásban, ráhangolódásban.

A kedvezményes bérlet ketté is szedhető, így ha te csak a jógabérletre tartasz igényt, akkor a masszázst elajándékozhatod, vagy ha inkább csak egy jó masszázsra vágysz és a jógabérletet karácsonyi ajándéknak szánod, akkor természetesen az is lehetséges. Persze a két szolgáltatás együtt is ajándékozható.

Az ájurvéda elképzelése az olajos masszázsról:

A masszázs jótékony hatással van a lágyszövetekre, az ízületekre és a csontszerkezetre. Kiváló az öregedési folyamatok lelassítására, erősíti izmainkat. A rendszeres olajos masszázs fenntartja szervezetünkben az elasztin és a kollagén egyensúlyát. Az olajos masszázs a nyirokmirigyeket folyadék elválasztásra serkenti; hígítja vérünket, és visszaadja az érfalak ruganyosságát is. A masszázs hatására vérbőség keletkezeik, ami jótékonyan hat szervezetünk különböző területeire. A felerősödött vérkeringés jobban átmozgatja testünk szöveteit, többek közt hatásaiban gyulladást csökkent, érfalainkat megtornáztatja és fokozza izmaink vérellátását és anyagcseréjét.

A masszázs javítja közérzetünket, kiegyensúlyozott fizikai és lelki állapotot eredményez, harmonizálja az energiaáramlást, illetve erősíti immunrendszerünket.

Hatha Jóga Oktató: Baktai Ádám (a bérlettel látogatható órák: Hétfő 19:00-20:00, Szerda 09:00-10:00, Csütörtök 19:00-20:00)

Masszőr: Tasi Fruzsina (a masszázsra előzetes időpont egyeztetés szükséges)

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük