Közkívánatra ősszel is lesz egy Pancsakarma…

harmóniaElég sokan jelezték, hogy nekik kellene a a szeptemberi rendszer ahhoz, hogy eltudják végezni a teljes Pancsakarmát, mert akkor a gyerekek iskolába járnak, a rendszer visszaáll normálra, nincs utazás, mint nyáron, stb., stb.

A már felmelegedő tavasz mellett a lehűlő ősz is jó Pancsakarmára, mert, ahogy elkezd veszíteni a Napsütés az erejéből, és egyre kevesebb nedvességet képes elpárologtatni az atmoszférából, nemcsak az időjárás és a légkör kezd nyákosodni, nyirkosodni, hanem a szervezetünk is.

Ráadásul ilyenkor azért még meleg van, és a nyár végére úgy is egy hangyányit lepukkan a szervezetünk, szóval elég sok minden ideálisra áll össze egy őszi teljes méregtelenítésre.

Ezért Szeptember 6-án el is kezdünk majd egy teljes Pancsakarmát, én is most fogom tudni veletek csinálni. Tudjátok, ahogyan a Kutir dolgok kisebbek lesznek és egyszerűbbek, így nekem is több időm lesz erre-arra, nem véletlen a Kalendárium ötlet, a kreativitási rohamaim, stb.

De azért majd rendszeresen szólók, hogy merre járok a városban, hogy félre tudjatok húzódni, mert ha egyszer a Fat Yogi bepörög…

Tsók mindenkinek és persze Om Tat Sat

Baktai Ádám

A Pancsakarmáról bővebben itt olvashatsz…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük