Asztrológia előrejelzés 2014-re, az összes érdemes nap és még néhány nyalánkság, mint pl. egészségügyi tanácsok a Taoista Jógából…

naplóMég 2010-ben, amikor a Bhakti Kutir honlapja elindult a leges legelső bejegyzés, ami valaha is felkerült erre a honlapra „Bhakti Kutir Kalendárium” néven lett nyilvánosságra hozva.

Akkor a koncepció az volt, hogy egy olyan naptárat hozzunk létre, ami felvidítja a napjainkat. Ide kattintva el tudjátok olvasni a teljes bejegyzést, de beillesztenék ide egy részt, ami pont ide vág:

„A mai világban a határidők és különböző időpontok tartása rendkívül fontos, úgy mond, naptár szerint élünk. A Bhakti Kutir Kalendárium egy olyan naptár, aminek segítségével minden napra egy-egy jó kis egyedi meditációval próbálunk segíteni abban, hogy minden nap tudatosabb, egy kicsit más és egy kicsit mélyebb legyen, mint az átlag szürke hétköznapok.”

Ezt az elképzelést szeretnénk most megvalósítani. Mint a legtöbben tudjátok is rólam egy igen szétszórt ember vagyok, és habár az elmúlt hónapokban igen csak rendszeres voltam a napi asztrológiai előrejelzések megírásában, sokszor előfordul, hogy a havi bejegyzések csúsznak, vagy, hogy fontos napokról az utolsó pillanatokban szólók.

Arra gondoltam, hogy mit szólnátok ahhoz, ha megcsinálnék egy évre előre minden fontos számítást, és azt a Bhakti Kutir neve alatt kiadnánk rendes határidőnapló formátumban. Tehát olyan lenne, amit mindenki tudna használni a munkájához és az élete szervezésében, de extrában meg ott lenne karnyújtásnyira, vagy inkább lapozó távolságban az egész éves előrejelzés.

Persze vannak még ezen kívül is ötleteim, hogy a Taoista jógából hozzá lehetne rakni, 1-2 hasznos információt, mert pl. a Taoista remeték az gondolták, hogy minden hónap 1-1 szervünkhöz kötődik, és így pl. szerepelhetne az is a határidő naplóban, hogy mi lenne azaz egyszerű kúra arra a hónapra, ami méregtelenítené, erősítené és karbantartaná azt a szervünket.

Például a Taoista kultúrában a vese a Februári hónaphoz kötődik, és akkor benne lenne a kalendáriumban, hogy reggelente 1 pohár citrom víz, még az első pisilés előtt kitisztítja a vesét, és, hogy komolyabb gondoknál lehet egy gyömbéres-cukkinis pakolást is alkalmazni a veséinkre, meg ilyesmi. De természetesen lennének benne Ájurvédikus tanácsok is!

És persze benne lennének a spirituális napok is előre, hogy lelkigyakorlatainkat is segítse ez a Kalendárium!

Azért kellene, hogy megosszátok velem azt, hogy szeretnétek-e ilyet, mert ha, igen akkor nekem az kb. 1 hét lenne, vagy kettő, hogy mindent megírjak, kiszámoljak és csak utána jönne a nyomdai munka. Az is egyértelmű lett számomra, hogy jó pár száz példányt kellene kinyomtatni, mert különben annyira drága lenne a nyomtatás, hogy nektek nem érné meg megvenni a naplót.

És ott van az a buli, hogy November-December környékén már meg kellene lennie ennek az egésznek, hogy még frissiben, és aktuálisan lehessen beszerezni a Bhakti Kutir első, éves kalendáriumát.

Szóval kellene tudnom, hogy lenne-e reá igény, mert különben neki sem ülnék, hogy mindent megcsináljak egy évre előre.

Megmondom őszintén abból szűrtem le, hogy „igény vóna reá”, mert ugye a mindenható facebook-on csak egyszer lehet egy bejegyzést lájkolni, és a napi előrejelzéseket  kb. 8 hónapos felirkálásokkal több mint, 1600 lájkot kapott, de úgy, hogy hétvégenként nem írok fel infokat, sőt azért India alatt is kimaradt a cucc. És persze ott van, hogy a havi előrejelzéseket is elég sokan szoktátok elolvasgatni.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy álljak neki? Csináljuk meg az első Kutir Kalendáriumot 2014-re?

Azért is lenne jó most megcsinálni, mert végre itt van az év, amit én már ugyanúgy szajkózok már vagy 10-15 éve, mint mások volt anno a 2012-őt. Mert ugye ott lesz az a varázslatos hónap majd az év folyamán, amikor is a 9 bolygóból 8, igen csak jó pozícióban fog állni, és vagy 6 napig lesz majd az is, hogy a 9 bolygóból, mind a 9 jó helyen lesz!

Szóval érdekes project lenne. Mit gondoltok? Osszátok meg lécci, írjatok róla véleményt, most szükség lenne a ti visszajelzésetekre! Na, lécci, lécci, lécci!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

10 Responses to Asztrológia előrejelzés 2014-re, az összes érdemes nap és még néhány nyalánkság, mint pl. egészségügyi tanácsok a Taoista Jógából…

 1. Rkata szerint:

  Szia Ádi!
  Egy ide biztosan rendel.
  Köszi! 🙂

 2. Zita szerint:

  Igen! Szeretném!

 3. Jöhet, jöhet! Én árusítom is az AranyHoldban!

 4. Vajk szerint:

  Remek ötlet, csak legyen erőd megvalósítani, mert egész komoly munkának tűnik 🙂
  Kitartást!

 5. Koszta Ágnes szerint:

  Nagyon Nagy szükség lenne a 2014-es évi kalendáriumra…!!!!! Előre is köszönöm!!!
  Hogy lehet megnézni a napi előrejelzéseket a Facebookon?

 6. Pusztai Viktor szerint:

  Egy jó ideje már követem szépen csendben, az ezen oldalon folyó munkálkodást, és minden köszönet érte, ez úton is… Felmerült eme irományban az az ominózus 2014-es hónap, amely a legjobb gyerekvállalásra, aminek én személy szerint kifejezetten örülök, mivel a hetekben készültünk amúgy is “legyártani” a második szemünk fényét. A kérdés ugye, hogy melyik pontosan ez a hónap, mivel decemberre mire kész a kalendárium (amelyet a fentebb szólókhoz hasonlóan szintén támogatok) már könnyen kifut az ember, hiszen 9 hónapot csak rá kell számolni. Csak remélem nem május előtt van mert akkor már most mindegy 😀

  • Goredas Goredas szerint:

   na, igen ez a jó hozzáállás, különben a hónap az ősz folyamán lesz, szóval lesz időtők a 3. kis tündér macira is! om tat sat

 7. Zseniális ötlet, nagyon szeretem az előrejelzéseidet, sokat segítenek a mindennapokban!

 8. Nemes Rita szerint:

  Én is várom! Ajándékba is vinném szívesen 🙂

 9. Lorek Ágnes szerint:

  Szia Ádám! Nagyon jó lenne, ha megcsinálnád, mert hiány cikk. Nincs megbizható, hiteles útmutató. Ami kapható, azt inkább nem minősitem,mert csúnyát irnék. Várom! Hajrá, kivánok sok sikert hozzá, és főleg erőt! Szeretettel drukkolok!!!!! Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük