A Következő Ájurvédikus Olajos Jóga

olajos jógaTöbben is kérdeztétek, hogy mikor lesz ismét ájurvédikus olajos jóga. Nekem sajnos a most hétvége nem jó, viszont mit szólnátok hozzá ha holnap (aug.15.) este tartanánk egyet?

Tehát aki jönne olajosra, akkor a hathásokkal együtt elkezdenénk az órát 19 órától, persze mi azért le lennénk csutakolva, majd egy óra után, miután a hathával végeztünk és a hathások elmentek, mi folytatnánk tovább az olajossal?

Sajnos itt egy újabb hideg front, ami nagyon kibillenti a Vatát, viszont az olajos jóga nagyon jó a Vata jellegű bajok orvoslására, így tudnánk egy kicsit ezen is dolgozni.

Kérlek Titeket, ha jönnétek holnap olajos jógázni, a bejegyzés alatt írjatok nekünk, hogy tudjak készülni az olajokkal!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Ájurvéda, Jóga | A közvetlen link.

One Response to A Következő Ájurvédikus Olajos Jóga

  1. Pecsics Mária szerint:

    75%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük