A Következő Ájurvédikus Olajos Jóga

olajos jógaTöbben is kérdeztétek, hogy mikor lesz ismét ájurvédikus olajos jóga. Nekem sajnos a most hétvége nem jó, viszont mit szólnátok hozzá ha holnap (aug.15.) este tartanánk egyet?

Tehát aki jönne olajosra, akkor a hathásokkal együtt elkezdenénk az órát 19 órától, persze mi azért le lennénk csutakolva, majd egy óra után, miután a hathával végeztünk és a hathások elmentek, mi folytatnánk tovább az olajossal?

Sajnos itt egy újabb hideg front, ami nagyon kibillenti a Vatát, viszont az olajos jóga nagyon jó a Vata jellegű bajok orvoslására, így tudnánk egy kicsit ezen is dolgozni.

Kérlek Titeket, ha jönnétek holnap olajos jógázni, a bejegyzés alatt írjatok nekünk, hogy tudjak készülni az olajokkal!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Ájurvéda, Jóga | A közvetlen link.

One Response to A Következő Ájurvédikus Olajos Jóga

  1. Pecsics Mária szerint:

    75%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük