Készülődés Az Új Évre

KÉSZÜLŐDÉS AZ ÚJ ÉVRE – a Holisztikus szemlélet jegyében

December, a TEST-LÉLEK-SZELLEM MEGTISZTULÁSÁNAK hónapja a Bhakti Kutirban!

Az év utolsó hétvégéin egy csodálatos újdonsággal, a Test-Lélek-Szellem építő programmal kedveskedünk a Bhakti Kutir vendégeinek. Ilyenkor az év végén sokfelé kalandoznak a gondolataink, még ezt-azt el kell intézni, munkákat befejezni a szabadságok előtt, vásárolni, takarítani, főzni, hogyan lesz a vendégség, mikor hova megyünk, ki mit intéz el, stb., és végül pont a legfontosabbakat szoktuk elfelejteni a nagy rohanásban.
Érdemes egy kicsit megpihenni, rendezni a gondolatainkat, saját magunkkal foglalkozni, hogy frissen, az elmúlt történéseket értékelve, lélekben megtisztulva, békés hangulatban telhessenek az Ünnepek, és újult erővel nézhessünk a következő év kihívásai elé. Ennek szellemében állítottuk össze nektek ezt a kellemes és remélhetőleg nagyon hasznos programcsomagot, melyről alább egy rövid leírást olvashattok.

TEST-LÉLEK-SZELLEM építő csomag

 1. LÉLEK
 2. Személyes horoszkóp alapján állapotfelmérés, a különböző életterületek helyzetének értékelése, lehetőségek feltárása, prognózis a 2011 évre
  VÉDIKUS ASZTROLÓGIA: Beszélgetés Baktai Ádámmal (kb.60 perc)

 3. SZELLEM
 4. A negatív életesemények hatására lerakódott és felgyülemlett feszültség megrekeszti életerőnk egészséges áramlását, mely előbb-utóbb fizikai tünetekhez, betegségekhez vezethet. A kezelés célja a problémás területek diagnosztizálása, energiablokkok feltárása és feloldása.
  SPIRITUÁLIS TISZTÍTÁS: Beszélgetés Martonyik Máriával (kb. 60 perc)

 5. TEST
 6. A fizikai fáradtság, stressz okozta testi tünetek feloldása, energiaáramlás, finom energiák működésének serkentése, relaxáció, a test megújulása (kb. 60 perc).
  MASSZŐREINK: Kókai Szilvia, Szajki Péter, Vass Mariann Linda

A csomag ára 25 000 Ft, kedvezményes ára törzsvendégeinknek Tündérkártyával 20 000 Ft, a program időtartama kb. 3 óra. Időpontok foglalhatók az alábbi dátumokra: nov.26-27-28., dec.3-4-5., dec.10-11-12.
Bejelentkezés és bővebb információ a 06/20 529 85 78as telefonszámon.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük