Készülődés Az Új Évre

KÉSZÜLŐDÉS AZ ÚJ ÉVRE – a Holisztikus szemlélet jegyében

December, a TEST-LÉLEK-SZELLEM MEGTISZTULÁSÁNAK hónapja a Bhakti Kutirban!

Az év utolsó hétvégéin egy csodálatos újdonsággal, a Test-Lélek-Szellem építő programmal kedveskedünk a Bhakti Kutir vendégeinek. Ilyenkor az év végén sokfelé kalandoznak a gondolataink, még ezt-azt el kell intézni, munkákat befejezni a szabadságok előtt, vásárolni, takarítani, főzni, hogyan lesz a vendégség, mikor hova megyünk, ki mit intéz el, stb., és végül pont a legfontosabbakat szoktuk elfelejteni a nagy rohanásban.
Érdemes egy kicsit megpihenni, rendezni a gondolatainkat, saját magunkkal foglalkozni, hogy frissen, az elmúlt történéseket értékelve, lélekben megtisztulva, békés hangulatban telhessenek az Ünnepek, és újult erővel nézhessünk a következő év kihívásai elé. Ennek szellemében állítottuk össze nektek ezt a kellemes és remélhetőleg nagyon hasznos programcsomagot, melyről alább egy rövid leírást olvashattok.

TEST-LÉLEK-SZELLEM építő csomag

 1. LÉLEK
 2. Személyes horoszkóp alapján állapotfelmérés, a különböző életterületek helyzetének értékelése, lehetőségek feltárása, prognózis a 2011 évre
  VÉDIKUS ASZTROLÓGIA: Beszélgetés Baktai Ádámmal (kb.60 perc)

 3. SZELLEM
 4. A negatív életesemények hatására lerakódott és felgyülemlett feszültség megrekeszti életerőnk egészséges áramlását, mely előbb-utóbb fizikai tünetekhez, betegségekhez vezethet. A kezelés célja a problémás területek diagnosztizálása, energiablokkok feltárása és feloldása.
  SPIRITUÁLIS TISZTÍTÁS: Beszélgetés Martonyik Máriával (kb. 60 perc)

 5. TEST
 6. A fizikai fáradtság, stressz okozta testi tünetek feloldása, energiaáramlás, finom energiák működésének serkentése, relaxáció, a test megújulása (kb. 60 perc).
  MASSZŐREINK: Kókai Szilvia, Szajki Péter, Vass Mariann Linda

A csomag ára 25 000 Ft, kedvezményes ára törzsvendégeinknek Tündérkártyával 20 000 Ft, a program időtartama kb. 3 óra. Időpontok foglalhatók az alábbi dátumokra: nov.26-27-28., dec.3-4-5., dec.10-11-12.
Bejelentkezés és bővebb információ a 06/20 529 85 78as telefonszámon.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük