Július 19-20-án kezdünk a Zen Shiatsu tanfolyammal…

shiatsu japo manKedves Mackók,

Úgy volt, hogy most hétvégén kezdünk a Shiatsu kurzussal, de tündérek Péntektől-Vasárnapig lesz itt a mesterem Indiából. Én valahogy nem tudok most 2 napot tanítani abból a 3 napból, hogy itt lesz tündérmackó mesterem. 

De Júliusba azon a napon amikor kezdünk, eddig úgy volt, hogy majd ez a hétvége lesz a második, Asvini csillagképben lesz a Hold, ami a varázslatos kezdetek csillaga. Szóval amúgy is jó szokott lenni a tanfolyam, de így!

Szóval kb. egy hónap múlva kezdünk, és ide kattintva meg fogjátok találni a többi hétvége időpontjait is. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A teljes tanfolyam anyagának tartalomjegyzéke…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Shiatsu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .