Július 19-20-án kezdünk a Zen Shiatsu tanfolyammal…

shiatsu japo manKedves Mackók,

Úgy volt, hogy most hétvégén kezdünk a Shiatsu kurzussal, de tündérek Péntektől-Vasárnapig lesz itt a mesterem Indiából. Én valahogy nem tudok most 2 napot tanítani abból a 3 napból, hogy itt lesz tündérmackó mesterem. 

De Júliusba azon a napon amikor kezdünk, eddig úgy volt, hogy majd ez a hétvége lesz a második, Asvini csillagképben lesz a Hold, ami a varázslatos kezdetek csillaga. Szóval amúgy is jó szokott lenni a tanfolyam, de így!

Szóval kb. egy hónap múlva kezdünk, és ide kattintva meg fogjátok találni a többi hétvége időpontjait is. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A teljes tanfolyam anyagának tartalomjegyzéke…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Shiatsu
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük