Jóga Tábor Hírek: Július 22-től miénk a terep a Naposparton

yoKedves Bhakti Kutir Jóga Tábor aspiránsok,

Az egy hetes jóga táborunk Július 22-től, Július 28-ig lesz megünnepelve, mert a megtartás nem elég jó kifejezés arra, amit ott művelni fogunk!

Ez azért is lesz nagyon jó nekünk, mert idén pont a Július 22-es Telihold lesz az a nap amikor az Istenek is lepihennek 4 hónapra. A tradicionális indiai spirituális iskolákban amúgy is szokás, hogy ebben a 4 hónapban az emberek egy kicsit elvonulnak, jógázgatnak, meditálnak, és foglalkoznak magukkal, a belső világukkal. Szóval jó lesz, megyünk és pihenünk egy jó nagyot, ja meg jógázunk is majd.

Ami még fontos, hogy nekünk azért 1 hónappal a buli előtt már foglalóznunk kellene, így jövő hét Szerda lesz a jelentkezési határidő, ami azt is jelenti majd, hogy a Jóga tábor részvételi díjának felét, majd be kellene hozni a Kutirba, vagy addig oda adni nekem, amikor bent vagyok. Lécci írjatok nekem a Facebookon vagy a Yahoon, hogy jönnétek-e, és/vagy mikor lenne jó nektek, vagy hogyan lenne jó nektek befizetni.

Az árakról itt, a programról meg itt tudtok olvasni!

Sőt van egy újabb ötletünk a táborosok irányába, most lettek készek a vadonatúj Kutiros jóga szőnyegeink. A Kutir színeiben pompázik, padlizsán lila, és a Kutir logója van a tetején szép narancssárgában. A szőnyeg alján meg szerény személyem pálcika bábus rajzaiban megörökítve, a 10 alap gerinc karbantartó hatha jóga gyakorlat, amit még annak idején drága mesterem gerincsérvének karbantartására állítottam össze, és ami most már vagy 12 éve van gyakorlatban használatban és a visszajelzések szerint még működik is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .