Jóga Tábor Hírek: Július 22-től miénk a terep a Naposparton

yoKedves Bhakti Kutir Jóga Tábor aspiránsok,

Az egy hetes jóga táborunk Július 22-től, Július 28-ig lesz megünnepelve, mert a megtartás nem elég jó kifejezés arra, amit ott művelni fogunk!

Ez azért is lesz nagyon jó nekünk, mert idén pont a Július 22-es Telihold lesz az a nap amikor az Istenek is lepihennek 4 hónapra. A tradicionális indiai spirituális iskolákban amúgy is szokás, hogy ebben a 4 hónapban az emberek egy kicsit elvonulnak, jógázgatnak, meditálnak, és foglalkoznak magukkal, a belső világukkal. Szóval jó lesz, megyünk és pihenünk egy jó nagyot, ja meg jógázunk is majd.

Ami még fontos, hogy nekünk azért 1 hónappal a buli előtt már foglalóznunk kellene, így jövő hét Szerda lesz a jelentkezési határidő, ami azt is jelenti majd, hogy a Jóga tábor részvételi díjának felét, majd be kellene hozni a Kutirba, vagy addig oda adni nekem, amikor bent vagyok. Lécci írjatok nekem a Facebookon vagy a Yahoon, hogy jönnétek-e, és/vagy mikor lenne jó nektek, vagy hogyan lenne jó nektek befizetni.

Az árakról itt, a programról meg itt tudtok olvasni!

Sőt van egy újabb ötletünk a táborosok irányába, most lettek készek a vadonatúj Kutiros jóga szőnyegeink. A Kutir színeiben pompázik, padlizsán lila, és a Kutir logója van a tetején szép narancssárgában. A szőnyeg alján meg szerény személyem pálcika bábus rajzaiban megörökítve, a 10 alap gerinc karbantartó hatha jóga gyakorlat, amit még annak idején drága mesterem gerincsérvének karbantartására állítottam össze, és ami most már vagy 12 éve van gyakorlatban használatban és a visszajelzések szerint még működik is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük