Jóga Tábor Hírek: Július 22-től miénk a terep a Naposparton

yoKedves Bhakti Kutir Jóga Tábor aspiránsok,

Az egy hetes jóga táborunk Július 22-től, Július 28-ig lesz megünnepelve, mert a megtartás nem elég jó kifejezés arra, amit ott művelni fogunk!

Ez azért is lesz nagyon jó nekünk, mert idén pont a Július 22-es Telihold lesz az a nap amikor az Istenek is lepihennek 4 hónapra. A tradicionális indiai spirituális iskolákban amúgy is szokás, hogy ebben a 4 hónapban az emberek egy kicsit elvonulnak, jógázgatnak, meditálnak, és foglalkoznak magukkal, a belső világukkal. Szóval jó lesz, megyünk és pihenünk egy jó nagyot, ja meg jógázunk is majd.

Ami még fontos, hogy nekünk azért 1 hónappal a buli előtt már foglalóznunk kellene, így jövő hét Szerda lesz a jelentkezési határidő, ami azt is jelenti majd, hogy a Jóga tábor részvételi díjának felét, majd be kellene hozni a Kutirba, vagy addig oda adni nekem, amikor bent vagyok. Lécci írjatok nekem a Facebookon vagy a Yahoon, hogy jönnétek-e, és/vagy mikor lenne jó nektek, vagy hogyan lenne jó nektek befizetni.

Az árakról itt, a programról meg itt tudtok olvasni!

Sőt van egy újabb ötletünk a táborosok irányába, most lettek készek a vadonatúj Kutiros jóga szőnyegeink. A Kutir színeiben pompázik, padlizsán lila, és a Kutir logója van a tetején szép narancssárgában. A szőnyeg alján meg szerény személyem pálcika bábus rajzaiban megörökítve, a 10 alap gerinc karbantartó hatha jóga gyakorlat, amit még annak idején drága mesterem gerincsérvének karbantartására állítottam össze, és ami most már vagy 12 éve van gyakorlatban használatban és a visszajelzések szerint még működik is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük