A Bhakti Kutir Nyári Jógatábora

a reggeli jóga foglalkozások színhelye…

Köszönjük a kedves türelmeteket, íme a tudnivalók:

2013 Július 2. felében fogunk eltűnni a pesti forgatagból és rárepülni a Bolgár Napos Partra!

Természetesen ez a jelentkezők számától függ, de még az is lehet, hogy a teljes apartman ház a miénk lesz. De az tuti, hogy 12 fő alatt nem tudunk majd elindulni.

A jóga tábor díja 79,000 forint lesz, ami a szállást és a reggelit valamint a vacsorát tartalmazza. Az ételeket majd együtt fogjuk elkészíteni, szóval a reggelit gyümölcs és mediterrán jellegű kaják fogják fémjelezni, az esti meg indiai lenne, főtt étel, és 2-3 fogásban kimerülve, hogy könnyű legyen megtanulni az ételeket és, hogy se perc alatt készek is legyünk a fincsi ennivalóval.

Valamint az árban benne lenne egy 45 perces masszázs is, ami lehet talp, csak hát vagy egy egész testes kezelés is, amit az én Ágim dob be, mint a tábor színvonalát emelendő jótétség.

A már korában taglalt program itt elolvasható, de röviden passzív jóga terápiás foglalkozás lesz az biztos!

A hely Neszebartól van kb. 3-4 kilométerre, és kb. 30-35 kilométerre Burgasztól, a legközelebbi reptértől, és az utazást egyelőre úgy gondoltuk, hogy mindenki magának szervezi. Ha kialakulna valami összefogás persze akkor szervezhetünk közös buszt vagy valami ilyesmit, de mondjuk mi így is úgy is  autóval megyünk, hogy ott a bevásárlást, az ügyes-bajos dolgokat, gyógyszertárt, stb., el tudjunk majd intézni nektek.

Már páran írtak, hogy gyerekkel jönnének, lécci majd írjatok pontos korokat, stb., mert ki kell sakkozni, hogy miként tudunk gyermek árakat e legjobban összehozni (mondjuk a „gyermek árak” kifejezés kb. 4-5 év felfüggesztett azonnal), mert ott az apartmanban személyek után kell majd csentózni, ami picit így kor független. A nagyobb gyerekek tarifája (még 2 év), 59,000 forint lesz majd.

Írjatok nekem majd jelentkezésileg, a goredas@yahoo.com –ra.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük