A Bhakti Kutir Nyári Jógatábora

a reggeli jóga foglalkozások színhelye…

Köszönjük a kedves türelmeteket, íme a tudnivalók:

2013 Július 2. felében fogunk eltűnni a pesti forgatagból és rárepülni a Bolgár Napos Partra!

Természetesen ez a jelentkezők számától függ, de még az is lehet, hogy a teljes apartman ház a miénk lesz. De az tuti, hogy 12 fő alatt nem tudunk majd elindulni.

A jóga tábor díja 79,000 forint lesz, ami a szállást és a reggelit valamint a vacsorát tartalmazza. Az ételeket majd együtt fogjuk elkészíteni, szóval a reggelit gyümölcs és mediterrán jellegű kaják fogják fémjelezni, az esti meg indiai lenne, főtt étel, és 2-3 fogásban kimerülve, hogy könnyű legyen megtanulni az ételeket és, hogy se perc alatt készek is legyünk a fincsi ennivalóval.

Valamint az árban benne lenne egy 45 perces masszázs is, ami lehet talp, csak hát vagy egy egész testes kezelés is, amit az én Ágim dob be, mint a tábor színvonalát emelendő jótétség.

A már korában taglalt program itt elolvasható, de röviden passzív jóga terápiás foglalkozás lesz az biztos!

A hely Neszebartól van kb. 3-4 kilométerre, és kb. 30-35 kilométerre Burgasztól, a legközelebbi reptértől, és az utazást egyelőre úgy gondoltuk, hogy mindenki magának szervezi. Ha kialakulna valami összefogás persze akkor szervezhetünk közös buszt vagy valami ilyesmit, de mondjuk mi így is úgy is  autóval megyünk, hogy ott a bevásárlást, az ügyes-bajos dolgokat, gyógyszertárt, stb., el tudjunk majd intézni nektek.

Már páran írtak, hogy gyerekkel jönnének, lécci majd írjatok pontos korokat, stb., mert ki kell sakkozni, hogy miként tudunk gyermek árakat e legjobban összehozni (mondjuk a „gyermek árak” kifejezés kb. 4-5 év felfüggesztett azonnal), mert ott az apartmanban személyek után kell majd csentózni, ami picit így kor független. A nagyobb gyerekek tarifája (még 2 év), 59,000 forint lesz majd.

Írjatok nekem majd jelentkezésileg, a goredas@yahoo.com –ra.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .