Jóga Főmüsor Időben a Kereskedelmi TV-ben…

jogatvAz egyik nagy kereskedelmi csatorna magyar sorozatában, az egyik főhősnő elvetél, miután elmegy egy jóga órára.

(Nem a kórházasban, hanem a másikban. Amelyikben mindenki mindenkivel kavar, főleg, ha az éppen aktuális partnerének a vérrokona az, akivel majd reszelni fog.)

Mindez úgy megy le a TV-ben, hogy sajnos ma, kicsiny hazánk a világ élvonalába tartozik a dohányzás, az alkohol és drogfogyasztás végett bekövetkezett koraszülésekben. Gondolom ezen infó birtokában Magyarország legnézettebb sorozatában, mindenképpen arról kellett készíteni negatív kampányt, hogy mennyire rossz a jóga!

India, a jóga őshazája, amúgy is arról híres, hogy éppen csak 1-2 szállingózó gyereket látni, míg itt Európában, ahol nem szennyezik magukat a nők jógával, meg millió ezer kis kampó születik.

Ez kb. akkora baromság, mint amikor évekkel ezelőtt futótűzként terjedt el az, hogy az élsportolók a túlzott szója fogyasztástól halnak meg.

Persze az teljesen életszerűtlen, hogy az élsportolók azért esznek sok szóját, mert szerencsétleneket annyi tesztoszteronnal tömik (ami illegális a versenysportban), hogy a szója hihetetlen magas fitoösztrogén (női hormon) tartalma ellensúlyozza a nagymértékben bevitt férfi hormont. Tehát azok a szerencsétlenek tutira a szójától haltak meg, és haláluknak semmi köze ahhoz, hogy hetente beléjük nyomtak egy fél patikát.

Mindig megfogadom, hogy több negatív hangvételű bejegyzést nem írok, de hogy lehetne azt, amikor társadalmunk mindig gondoskodik a munícióról? Meg már többen is szóltak, hogy ezeken a bejegyzéseken szoktak a legtöbbet röhögni. Szóval próbálok ellenállni, de nehéz. Amúgy is, minden írás egyben terápia is, szóval közre játszotok abban, hogy megőrizzem mentálhigiéniás egyensúlyomat, nem mintha amúgy normális lennék.

De visszatérve Zsófi elvetélésére, basszus kimondtam a szereplő nevét, szerintetek mi az indok? Túl sokan járnak jógára nyugaton? Kevesebb gyógyszer fogy ízületi bántalmakra? Minden összeesküvés párti gondolkodás alapja, hogy keressünk összefüggéseket!

Csak egy pár éve volt, amikor még a CNN is nyomta azokat a reklámokat, hogy Nevada Állam sheriffje, iskola felügyeleti elnöke, stb. is a fű legalizálása mellett kampányoltak. Aztán mi lett belőle, 3-4 év múlva újra be kellett tiltatni, mert csökkent az állami bevétel a szerencsejátékon, az alkoholon és a gyógyszeren, Nevada Állam legnagyobb bevételi forrásain. Kellett ez nekik? Fiatalok dollár ezreket költöttek el hétvégenként, most meg 20 dollárból beszívnak és a sivatagban flash-elnek egész hétvégén, kinek kell az ilyen?

Pár hónapja meg arról volt szó, hogy a homeopátia milyen egy csalás, mert nincs semmi hatása. Most meg azt mondják, hogy a kötelező oltások után „mindenféle homeopátiás szer” segítségével kivezetik az oltóanyagok hatóanyagait a gyerekekből, ezért a következő világjárványt a rohadék, alternatív gyógymódokban is érdekelt szülők okozzák! 

De arról pl. kuss van, hogy több olyan ember kapta el a H1N1 vírust, aki be volt oltva ellene, azokhoz képest, akik meg nem voltak beoltva. Persze erre is biztos, hogy van valami frankó magyarázat. Valószínű, hogy a beoltottak több ultra egészségtelen tejet fogyasztottak, mint a nem oltottak, és ezért kapták el az influenzát, mert a tej az hihetetlenül káros.

Ja és a fenti információ a WHO honlapján is fent van.

Nem baj, van még háziállat bőven, lesz még birka, kecske, meg tengerimalac influenza is. Most picit pihentetni kell a cuccot, mert a sertés után nem volt kapós a madár, de annyi baj legyen, úgy is a megmaradt malac vakcinát keverték át a madár elleni okosságra.

Annyira jó néha elengedni magam, már én is röhögök azon, amiket most leírtam. Legalább én jobban vagyok, az írás bizony terápia.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Nem tudom, hogy van-e még parizer, de annak csak 1/17-ed része hús, többnyire szójából van, nem lehet, hogy attól haltak meg a sportolók? Le a parizerrel! Minden parizer mondjon le!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Blog/Gasztro Blog, Jóga
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Jóga Főmüsor Időben a Kereskedelmi TV-ben…

  1. Budavári Tamás szerint:

    de az nem úgy volt ÁÁÁdi… hanem. volt az írónak egy barátnője. aki otthagyta egy jógás miatt. na aztán így lett édes a bosszúúúúúúúúú. revenge rulez.

  2. Dia szerint:

    Kemény hogy 2020 végén, itt olvasom ezt és szétröhögöm magam!!!! Bár nem nézek tévét és fogalmam sincs melyik sorozatról van szó, viszont lelkes joga gyakorlo vagyok. Köszi király vol nagyon???? ♥️?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük