Jó Hírek, Jó Hírek, Jó Hírek…Marad a Kutir ott ahol van a következő 2 hónapra, tehát Jóga időpontok, stb. minden megy tovább, mint a keresztény testvéreiknél, mintha mise történt volna!

smyKedves Kutirba Jógázni Járók,

Most már tényleg írok majd erről bővebben, de most költözök majd Pénteken, így ez majd csak a jövő héten lesz, de ami a fontos marad a nyári nyitva tartás, tehát csak Hétfőn, Szerdán és Csütörtökön lesz nyitva a Bhakti Kutir, de szokásos módon a Baktai Ádám órák Hétfő és Csütörötök 19-20 óráig lesznek, és Szerda reggel 9 órától 10-ig.

És természetesen akkor, az esti órák előtt, míg a reggeli óra után tudtok bejelentkezi hozzám erre, arra, amarra, tehát védikus asztrológiára, ájurvédikus gyógyászatra vagy egy kis zen shiatsura.

Szerintem Szilánk Jógi lesz majd az én óráim után, Bori lesz a Baba Masszázzsal szerdánként, Beust nem tudom, mert kilóg a szénája, de úgy Európából, tehát lehet, hogy még egy fenomenális oktatónk eltűnik Ázsiába, de ezekről az órákról majd még írok.

És ne feledjétek, aki ma az esti órára jön, az kap egy zacskó ropit ajcsiba!

Ja és bocs de a most szombati olajos jóga nem lesz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Jóga, Shiatsu
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük