Jó Hírek, Jó Hírek, Jó Hírek…Marad a Kutir ott ahol van a következő 2 hónapra, tehát Jóga időpontok, stb. minden megy tovább, mint a keresztény testvéreiknél, mintha mise történt volna!

smyKedves Kutirba Jógázni Járók,

Most már tényleg írok majd erről bővebben, de most költözök majd Pénteken, így ez majd csak a jövő héten lesz, de ami a fontos marad a nyári nyitva tartás, tehát csak Hétfőn, Szerdán és Csütörtökön lesz nyitva a Bhakti Kutir, de szokásos módon a Baktai Ádám órák Hétfő és Csütörötök 19-20 óráig lesznek, és Szerda reggel 9 órától 10-ig.

És természetesen akkor, az esti órák előtt, míg a reggeli óra után tudtok bejelentkezi hozzám erre, arra, amarra, tehát védikus asztrológiára, ájurvédikus gyógyászatra vagy egy kis zen shiatsura.

Szerintem Szilánk Jógi lesz majd az én óráim után, Bori lesz a Baba Masszázzsal szerdánként, Beust nem tudom, mert kilóg a szénája, de úgy Európából, tehát lehet, hogy még egy fenomenális oktatónk eltűnik Ázsiába, de ezekről az órákról majd még írok.

És ne feledjétek, aki ma az esti órára jön, az kap egy zacskó ropit ajcsiba!

Ja és bocs de a most szombati olajos jóga nem lesz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir, Jóga, Shiatsu
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .