Egy gyors Vasztu tanács a hétvégére…

stuffMa jöttem rá, hogy miért van olyan hihetetlenül komoly rendetlenség a Kutirbéli szobámban.

Túl sok cuccom van!!!! ARRRRRGGGHHHH!

Ma költöztünk át tündér kis családommal Érdre, ép onnan írok most is és hihetetlenül sok dolgom van, ami eléggé meg rázott. Indiában a kolostorban 40 cm X 90 cm-es volt a szekrényem, benne 2 db polccal és minden ok volt. Egy ruhám volt, amit este kimostam és ha meg száradt, ha nem azt vettem fel reggel 2.30-kor, amikor keltünk mert nem volt más. Így elég komoly mennyiségű időt lehetet megspórolni azzal, hogy az ember a szekrénye előtt áll és azon morfondírozik, hogy ma mit vegyek fel.

Mondjuk most is már 12 éve próbálom diktálni a fehér V nyakú póló, jóga nadrág és strand papucs divatot, télen-nyáron, de egyelőre még nem sikerült meghonosítanom ezt a trendet, főként télen szoktam bukóra állni az üggyel.

Így most muszáj leszek egy titkot megosztanom veletek a Vasztu Shásztrából, a védikus térrendezés tudományából, amit sajnos nekem is már alkalmaznom kell saját portámon.

A titok: nézz át minden cuccodat és amit nem használtál már több mint egy éve, azt ajándékozd el. Mert ha már végig mentél minden évszak variációin, és minden más eshetőségen is, és nem volt alkalmad hasznát venni valaminek, akkor arra valószínű, hogy nincs is szükséged.

Szóval én is bele kezdek a szortírba és nem sokára jelentkezem majd cuccokkal, amit szívesen oda ajándékoznék, hogy a ti feles cuccaitokat szaporítsam!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Vasztu
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük