Holdasszony Kalendáriuma – előadás

Szeretettel meghívunk a „Holdasszony Kalendáriuma” című díjtalan foglalkozásra, 2011. December 11-én Vasárnap, 15:00-17:00-ig.

Előadó: Imolai Judit Asztrológus www.astrologia.hu Telefon: 20/9462293.

Holdnaptár 2012. helyben kapható, nagy fali képes 1 200 Ft, zsebnotesz 900 Ft, együtt 2 000 Ft

Holdnaptár 2012. helyben kapható, nagy fali képes 1 200 Ft, zsebnotesz 900 Ft, együtt 2 000 Ft

Mit mutat a testi-lelki boldogságot és az érzelmi harmóniát kereső embernek a legősibb és legjobban érthető asztrológiai életmód-iránymutató, a Hold? Megtapasztaljuk a jin jelképeit, és a holdnaptárhasználat mindennapi lehetőségeit egy játékos és művészi foglalkozáson.

A „Holdasszony Kalendáriuma” foglalkozás részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges és ingyenes.

Holdnaptár 2012. nyomtatott naptár helyben kapható, nagy fali képes 1 200 Ft, zsebnotesz 900 Ft, együtt 2 000 Ft.

Várunk szeretettel!

Imolai Judit és a Bhakti Kutir Közösség

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .