Holdasszony Kalendáriuma – előadás

Szeretettel meghívunk a „Holdasszony Kalendáriuma” című díjtalan foglalkozásra, 2011. December 11-én Vasárnap, 15:00-17:00-ig.

Előadó: Imolai Judit Asztrológus www.astrologia.hu Telefon: 20/9462293.

Holdnaptár 2012. helyben kapható, nagy fali képes 1 200 Ft, zsebnotesz 900 Ft, együtt 2 000 Ft

Holdnaptár 2012. helyben kapható, nagy fali képes 1 200 Ft, zsebnotesz 900 Ft, együtt 2 000 Ft

Mit mutat a testi-lelki boldogságot és az érzelmi harmóniát kereső embernek a legősibb és legjobban érthető asztrológiai életmód-iránymutató, a Hold? Megtapasztaljuk a jin jelképeit, és a holdnaptárhasználat mindennapi lehetőségeit egy játékos és művészi foglalkozáson.

A „Holdasszony Kalendáriuma” foglalkozás részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges és ingyenes.

Holdnaptár 2012. nyomtatott naptár helyben kapható, nagy fali képes 1 200 Ft, zsebnotesz 900 Ft, együtt 2 000 Ft.

Várunk szeretettel!

Imolai Judit és a Bhakti Kutir Közösség

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük