Hirdetni valók Kalendáriumilag és Ájurvéda előadásilag! A volt indiai Nagykövet Úr is fog előadni nekünk!

guru-and-pandavasSokan írtatok, hogy még nem sikerült összefutni a Kutir Kalendárium felhívással és nem sikerült még előleget utalni, stb. Így akkor még ezen a héten tudtok előleget utalni, ok?

Tehát az új határidő: November 6!

Ha még új ez az egész, itt el tudod olvasni, hogy mi is ez a Kutir Kalendárium dolog, meg hogyan tudsz rendelni. De minden esetben legyen az kérdés vagy rendelés a kutir.kalendarium@gmail.com -ra írjatok, köszönjük szépen.

Ájurvéda előadás témakör:

2 dolgot is szeretnék behirdetni:

November 22-én Ő Excellenciája Gaura Shankar Gupta, Magyarország (és vagy másik 10 ország) volt indiai Nagykövete, előadást tart majd az Ájurvédáról a Magnet Házban. A szervezők szívesen vették a mi kis közösségünk segítségét is, így a fordító én leszek, angolról magyarra, és közönség meg ti lesztek. Szóval ti is terjesszétek az igét.

  • Az előadás délután 3 órakor kezdődne, ami picit korai, de a nagykövet úr nagyon elfoglalt, viszont nagyon megéri eljönni, hihetetlen tudással rendelkezik Ő Excellenciája. Az előadáson a részvételt adomány jelleggel lehet majd meghálálni, ami a terembérlet fedezete lesz.

Ezek után szinte már anticlimaxként szép halkan bejelenteném, hogy November 10-én az esti Hatha Jóga előtt, 17.30-tól 19.00 óráig újra indul a haladó Ájurvéda előadás sorozat, kb. 2-3 év után. Természetesen a Bartók Béla 30-ban leszünk.

  • Innen havonta 1 alkalommal újra lesz is. Annyiban haladó az előadás, hogy némi fogalommal az Ájurvédáról azért könnyebb lesz az előadás követése, de az sem szükséges. Az előadások tematikusan lesznek behirdetve.
  • A téma ezen alkalommal a hajlamok lesznek. Pontosabban az, hogy miért van az, hogy azon túl, hogy pl. a Vaták mondjuk az alúl, a Pitták meg a túlműködésre hajlamosak, miért pont ott ütköznek ki a problémák ahol.
  • Az előadás díja: 2200 forint. Az esti Jóga órával kombinálva 3200 forint, 3800 helyett.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Ájurvéda, Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Hirdetni valók Kalendáriumilag és Ájurvéda előadásilag! A volt indiai Nagykövet Úr is fog előadni nekünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük