Hirdetni valók Kalendáriumilag és Ájurvéda előadásilag! A volt indiai Nagykövet Úr is fog előadni nekünk!

guru-and-pandavasSokan írtatok, hogy még nem sikerült összefutni a Kutir Kalendárium felhívással és nem sikerült még előleget utalni, stb. Így akkor még ezen a héten tudtok előleget utalni, ok?

Tehát az új határidő: November 6!

Ha még új ez az egész, itt el tudod olvasni, hogy mi is ez a Kutir Kalendárium dolog, meg hogyan tudsz rendelni. De minden esetben legyen az kérdés vagy rendelés a kutir.kalendarium@gmail.com -ra írjatok, köszönjük szépen.

Ájurvéda előadás témakör:

2 dolgot is szeretnék behirdetni:

November 22-én Ő Excellenciája Gaura Shankar Gupta, Magyarország (és vagy másik 10 ország) volt indiai Nagykövete, előadást tart majd az Ájurvédáról a Magnet Házban. A szervezők szívesen vették a mi kis közösségünk segítségét is, így a fordító én leszek, angolról magyarra, és közönség meg ti lesztek. Szóval ti is terjesszétek az igét.

  • Az előadás délután 3 órakor kezdődne, ami picit korai, de a nagykövet úr nagyon elfoglalt, viszont nagyon megéri eljönni, hihetetlen tudással rendelkezik Ő Excellenciája. Az előadáson a részvételt adomány jelleggel lehet majd meghálálni, ami a terembérlet fedezete lesz.

Ezek után szinte már anticlimaxként szép halkan bejelenteném, hogy November 10-én az esti Hatha Jóga előtt, 17.30-tól 19.00 óráig újra indul a haladó Ájurvéda előadás sorozat, kb. 2-3 év után. Természetesen a Bartók Béla 30-ban leszünk.

  • Innen havonta 1 alkalommal újra lesz is. Annyiban haladó az előadás, hogy némi fogalommal az Ájurvédáról azért könnyebb lesz az előadás követése, de az sem szükséges. Az előadások tematikusan lesznek behirdetve.
  • A téma ezen alkalommal a hajlamok lesznek. Pontosabban az, hogy miért van az, hogy azon túl, hogy pl. a Vaták mondjuk az alúl, a Pitták meg a túlműködésre hajlamosak, miért pont ott ütköznek ki a problémák ahol.
  • Az előadás díja: 2200 forint. Az esti Jóga órával kombinálva 3200 forint, 3800 helyett.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Ájurvéda, Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Hirdetni valók Kalendáriumilag és Ájurvéda előadásilag! A volt indiai Nagykövet Úr is fog előadni nekünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük