Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérleg jegyében: Október 17 – November 16…

Október 17-én a Nap áthalad a Mérleg jegyébe.

A Nap a Mérlegben áll a leggyengébb pozíciójában, így ebben az időszakban még inkább vigyáznunk kell az önfeladásra. A Nap az énünk és tartásunk bolygója is, így amikor ez a bolygó gyengébb pozícióba kerül, kicsit talajt vesztettnek érezhetjük magunkat. Lelki gyakorlatok végzésére ez egy kiváló szakasz, de materiális szempontból ez egy igencsak nehézkes időszak.

astro-long

Számíthatunk akadályoztatásra még akkor is, ha az elszántságunk és az elhatározottságunk szikla szilárd. Kommunikáljunk bátran és nyíltan, így könnyebb lesz átvészelni ezt a hónapot.

Főként Október 21. után lesz ez könnyebb, mert aznap a Merkúr behozza a napot a Mérlegben, és mint tudjátok már, a Nap/Merkúr együttállás mindig megsegíti a kommunikációs csatornák megfelelő alakulását.

Majd November 1-jével a Mars megérkezik a Bakba, ahol a legerősebb helyzetben áll. Így a Marssal kapcsolatos területek felerősödnek. Könnyebb lesz visszatalálni magunkhoz az önátadás/önfeladás szakaszai után, és képesek leszünk erőt mutatni főleg a munka és életfeladat területein, hiszen a Bak a természetes zodiákus 10. jegye, ami az életfeladatunk háza.

Ráadásul a Bakban nemcsak a lehető legerősebb pozícióba kerül a Mars, hanem házcserés állásba is a Szaturnusszal, így előáll az a helyzet, hogy ez a két férfi bolygó egész kiváló pozícióba kerül, így könnyebb lesz terveinket megvalósítani, és elakadt dolgainkat újra sínre tenni.

Aztán gyors egymásutánban először a Vénusz lép át a Nyilasba November 7-én, majd a Merkúr a Skorpióba egy nappal később.

Ezen pozíciók végett már egy hangyányit több lesz a tervezgetés és fejben aktivitás, és picit elmaradnak a nagy elánnal végzett fizikai dolgok, de ez is kell ahhoz, hogy beteljesüljön az, hogy a Jupiter a Szűzben fokozza a precizitás és pontosság hajlamait bennünk.

Aztán November 16-án a Nap átlép a Skorpióba és újra erőre kap személyiségünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .