Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérleg jegyében: Október 17 – November 16…

Október 17-én a Nap áthalad a Mérleg jegyébe.

A Nap a Mérlegben áll a leggyengébb pozíciójában, így ebben az időszakban még inkább vigyáznunk kell az önfeladásra. A Nap az énünk és tartásunk bolygója is, így amikor ez a bolygó gyengébb pozícióba kerül, kicsit talajt vesztettnek érezhetjük magunkat. Lelki gyakorlatok végzésére ez egy kiváló szakasz, de materiális szempontból ez egy igencsak nehézkes időszak.

astro-long

Számíthatunk akadályoztatásra még akkor is, ha az elszántságunk és az elhatározottságunk szikla szilárd. Kommunikáljunk bátran és nyíltan, így könnyebb lesz átvészelni ezt a hónapot.

Főként Október 21. után lesz ez könnyebb, mert aznap a Merkúr behozza a napot a Mérlegben, és mint tudjátok már, a Nap/Merkúr együttállás mindig megsegíti a kommunikációs csatornák megfelelő alakulását.

Majd November 1-jével a Mars megérkezik a Bakba, ahol a legerősebb helyzetben áll. Így a Marssal kapcsolatos területek felerősödnek. Könnyebb lesz visszatalálni magunkhoz az önátadás/önfeladás szakaszai után, és képesek leszünk erőt mutatni főleg a munka és életfeladat területein, hiszen a Bak a természetes zodiákus 10. jegye, ami az életfeladatunk háza.

Ráadásul a Bakban nemcsak a lehető legerősebb pozícióba kerül a Mars, hanem házcserés állásba is a Szaturnusszal, így előáll az a helyzet, hogy ez a két férfi bolygó egész kiváló pozícióba kerül, így könnyebb lesz terveinket megvalósítani, és elakadt dolgainkat újra sínre tenni.

Aztán gyors egymásutánban először a Vénusz lép át a Nyilasba November 7-én, majd a Merkúr a Skorpióba egy nappal később.

Ezen pozíciók végett már egy hangyányit több lesz a tervezgetés és fejben aktivitás, és picit elmaradnak a nagy elánnal végzett fizikai dolgok, de ez is kell ahhoz, hogy beteljesüljön az, hogy a Jupiter a Szűzben fokozza a precizitás és pontosság hajlamait bennünk.

Aztán November 16-án a Nap átlép a Skorpióba és újra erőre kap személyiségünk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük