Heti Védikus Asztrológiai előrejelzés: Március 29-Április 5…

Kos: A munkánk és pénzkeresetünk területei kerülnek előtérbe ebben az időszakban, azzal a lehetőséggel, hogy össze hasonlítsuk az életfeladatunk és ambícióink területeivel. Tehát az kerül fókuszba, hogy mik a vágyaink és ahhoz képest most mit csinálunk.

Bika: A hozzánk közel állók, de nem rokonok fogják kitölteni ezt a hetet, tehát a barátaink és a munkatársaink. És most a mi ragyogásunk lesz az ő vigaszuk, szóval készüljünk fel, hogy adni, adni és adni fogunk ezen a héten.

Ikrek: Spirituális dolgok fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten. Most ne arra gondoljunk, hogy furcsa rituálékat kell csinálnunk temetőben szedett macskaszőrrel, hanem arra, hogy az a belső rend, az a tartás, ami megadja az értékrendünket fog terítékre kerülni.

Rák: Kiváló hetünk lesz arra, hogy konfliktus kezelést végezzünk a partnereinkkel, legyenek ők a férfi/női partnereink, vagy akár az üzleti partnereink, és ezek a kiegyengetések fogják meghozni nekünk a lelki békét és nyugalmat.

Oroszlán: Át kell majd verekednünk magunkat némi nehézségen és némi félre értésen, és most nem lesz meg az a lelki erőnk, hogy mindezt egyedül csináljuk meg. Keressünk olyanokat magunk mellé, akik segíthetnek az átlendülésen.

Szűz: Akkor tudjuk sikeresen zárni ezt a hetet, hogyha a következő formula szerint járunk el: megtervezzük a dolgokat, kiküszöböljük a nehézségeket és megkeressük azt az alanyt, aki a segítségünkre lesz mindenben.

Mérleg: Tanulás és gyakorlás, ez a két terület fogja kitölteni a hetünket! Valamint az, hogy a tudásunkat és a képességeinket mások segítségére fel is használjuk. Segítsünk, kezeljünk részesítsük a szeretteinket némi terápiában.

Skorpió: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe. De ne gondoljunk arra, hogy most egy túl pörgős, őrületes sebességű időszakunk lesz, inkább tervezzünk, próbáljunk rendszerben csinálni dolgokat és nagyot tudunk majd előrelépni.

Nyilas: Beszélgetős hetünk lesz, és a bolygóállások miatt még az is előfordulhat, hogy olyannyira diplomatikus lesz a kommunikációs stílusunk, hogy már szinte nem is értik majd, hogy miről beszélünk. Szóval nem kell nagy dolgokba kezdeni, csak beszélgessünk lazán.

Bak: Mi magunk, a közvetlen közeli családunk és némi utazás kerül majd előtérbe ebben a szakaszban. De nem is lesz feltétlen szükséges az, hogy elutazzunk, inkább csak arra, hogy elvonuljunk és élvezzük egymás társaságát.

Vízöntő: Lehetőségünk lesz ezen a héten megszabadulni dolgoktól. Sőt nemcsak nekünk hanem a családunkban ám-blokk. Szóval nyugodtan lomtalanítsunk, takarítsunk, hogy teret nyerjünk új dolgoknak, új lehetőségeknek.

Halak: Ez a hetünk arról fog szólni, hogy egy kicsit rendet tegyünk az életünkben, a fejünkben. Át kell vizsgáljuk a vágyainkat és az ambícióinkat és azokra fókuszálni, amelyek előre visznek minket, és töltenek bennünket. A zavaros dolgoktól szabaduljunk meg.

Ezen a héten a fő momentum az Április 5-re eső Ugadi, vagyis a dél-indiai újév. Ettől a naptól kellene elkezdenünk neem leveleket fogyasztanunk, hogy  megejtsük a világ egyik leghatékonyabb tavaszi tisztító kúráját!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: Neem-et itt tudtok rendelni bevizsgált, biztonságos forrásból!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Készítmények, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük