Heti Védikus Asztrológiai előrejelzés: Március 29-Április 5…

Kos: A munkánk és pénzkeresetünk területei kerülnek előtérbe ebben az időszakban, azzal a lehetőséggel, hogy össze hasonlítsuk az életfeladatunk és ambícióink területeivel. Tehát az kerül fókuszba, hogy mik a vágyaink és ahhoz képest most mit csinálunk.

Bika: A hozzánk közel állók, de nem rokonok fogják kitölteni ezt a hetet, tehát a barátaink és a munkatársaink. És most a mi ragyogásunk lesz az ő vigaszuk, szóval készüljünk fel, hogy adni, adni és adni fogunk ezen a héten.

Ikrek: Spirituális dolgok fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten. Most ne arra gondoljunk, hogy furcsa rituálékat kell csinálnunk temetőben szedett macskaszőrrel, hanem arra, hogy az a belső rend, az a tartás, ami megadja az értékrendünket fog terítékre kerülni.

Rák: Kiváló hetünk lesz arra, hogy konfliktus kezelést végezzünk a partnereinkkel, legyenek ők a férfi/női partnereink, vagy akár az üzleti partnereink, és ezek a kiegyengetések fogják meghozni nekünk a lelki békét és nyugalmat.

Oroszlán: Át kell majd verekednünk magunkat némi nehézségen és némi félre értésen, és most nem lesz meg az a lelki erőnk, hogy mindezt egyedül csináljuk meg. Keressünk olyanokat magunk mellé, akik segíthetnek az átlendülésen.

Szűz: Akkor tudjuk sikeresen zárni ezt a hetet, hogyha a következő formula szerint járunk el: megtervezzük a dolgokat, kiküszöböljük a nehézségeket és megkeressük azt az alanyt, aki a segítségünkre lesz mindenben.

Mérleg: Tanulás és gyakorlás, ez a két terület fogja kitölteni a hetünket! Valamint az, hogy a tudásunkat és a képességeinket mások segítségére fel is használjuk. Segítsünk, kezeljünk részesítsük a szeretteinket némi terápiában.

Skorpió: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe. De ne gondoljunk arra, hogy most egy túl pörgős, őrületes sebességű időszakunk lesz, inkább tervezzünk, próbáljunk rendszerben csinálni dolgokat és nagyot tudunk majd előrelépni.

Nyilas: Beszélgetős hetünk lesz, és a bolygóállások miatt még az is előfordulhat, hogy olyannyira diplomatikus lesz a kommunikációs stílusunk, hogy már szinte nem is értik majd, hogy miről beszélünk. Szóval nem kell nagy dolgokba kezdeni, csak beszélgessünk lazán.

Bak: Mi magunk, a közvetlen közeli családunk és némi utazás kerül majd előtérbe ebben a szakaszban. De nem is lesz feltétlen szükséges az, hogy elutazzunk, inkább csak arra, hogy elvonuljunk és élvezzük egymás társaságát.

Vízöntő: Lehetőségünk lesz ezen a héten megszabadulni dolgoktól. Sőt nemcsak nekünk hanem a családunkban ám-blokk. Szóval nyugodtan lomtalanítsunk, takarítsunk, hogy teret nyerjünk új dolgoknak, új lehetőségeknek.

Halak: Ez a hetünk arról fog szólni, hogy egy kicsit rendet tegyünk az életünkben, a fejünkben. Át kell vizsgáljuk a vágyainkat és az ambícióinkat és azokra fókuszálni, amelyek előre visznek minket, és töltenek bennünket. A zavaros dolgoktól szabaduljunk meg.

Ezen a héten a fő momentum az Április 5-re eső Ugadi, vagyis a dél-indiai újév. Ettől a naptól kellene elkezdenünk neem leveleket fogyasztanunk, hogy  megejtsük a világ egyik leghatékonyabb tavaszi tisztító kúráját!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: Neem-et itt tudtok rendelni bevizsgált, biztonságos forrásból!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Készítmények, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük