Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Március 20-27…

neem fa, ami alatt a mai napig gyerekek 100 ezrei születnek…

Kos: A munkánk és a pénzkeresetünk témakörei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Viszont arra most külön oda kell figyelnünk, hogy míg a külső világunk, lásd munka, karrier, stb., azt fogja megkívánni tőlünk, hogy keményen oda tegyük magunkat, és olyan dolgokat is bevállaljunk, amelyeket általában nem szoktunk, addig a személyiségünk most egy picit érzékenyebb és sebezhetőbb lesz.

Bika: A befejezések és a lezárások fogják dominálni ezt a hetünket, némi be gubózódással egybe kötve. Így most egy kicsit el kell terelni a figyelmünket, azzal, hogy lekötjük valamivel a figyelmünket. Ez most lehet, valami nagyon magas röptű, ami a lelkünket szólítja meg, és inkább a spirituális énünket. Vagy lehet valami nagyon szórakoztató, ami pedig a bennünk felgyülemlett feszültségek levezetésével fogja elterelni a gondolatainkat.

Ikrek: A lelkünk és a külvilági feladataink fognak elütközni egymással ebben a szakaszban. Egyrészről mély dolgok fognak előtérbe kerülni, másrészről pedig a munkánk és a karrierünk is foglalkoztatni fogja a tudatunkat. A mély dolgok területén próbáljunk minél jobban az ősi civilizációk és kultúrák fényéből táplálkozni, míg a munkánk területén pedig próbáljunk barátokkal és volt/jelen feljebbvalókkal konzultálni.

Rák: Az együttműködéseink és azok hatékonysága fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Ez értetendő lesz a privát életünk együttműködéseire is, és a világi életünk partnerkapcsolataira is. Viszont mindkét területen azonos lesz a megoldás a nehezebb témakörökkel kapcsolatban. A válasz egyszerű, most kommunikálni kell és szinte non-stop. És ha nem érthető valami, akkor fogalmazzuk át és fussunk neki újra.

Oroszlán: A személyes értékrendünk, valamint a lelkünk nyugalma és békéje fog terítékre kerülni ezen a héten. És ezt most sokakban azon is fog múlni, hogy milyen emberekkel vagyunk körülvéve. Próbáljunk azok felé gravitálni, akik értékrendje stabilan kapcsolódik egy olyan kultúrkörhöz, ami ősi és egyben aktuális is. Most a modern dolgok nem fogják tudni megadni nekünk a biztonságérzetet.

Szűz: Az intellektusunk és a racionális énünk fogja kitölteni ezt a szakaszt, de ügyeljünk az egyensúly állapotra. Mert hiába tálaljuk ki a 100%-ig levezethető, elmagyarázható és döccenő mentes rendszert, ha abban nincs benne az a lélek rész, amitől az egész kívánatos, vagy élvezhető lenne. Mert a jó érzés nélkül az egész csak egy száraz, íztelen és szagtalan valami lesz, még akkor is ha robotszeren precíz az egész.

Mérleg: Az életviteli rendszereink, a szokásaink, és a felelősségeink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Ki kell találnunk olyan új rendszereket, amelyek töltenek bennünket, és amelyek fejlesztenek és előre is visznek minket. És amint ezeket az újdonságokat képesek vagyunk új szokássá alaktani, azonnal más színben leszünk képesek arra is, hogy másképp lássuk a feladatköreinket is.

Skorpió: Ahhoz, hogy ebben a szakaszban ne aggódjuk túl magunkat és ne forduljunk teljesen befelé, aktívan kell tartanunk magunkat. És ha most éppen sokat kell otthon maradnunk, akkor is le kell foglalnunk magunkat, mindennel, amivel csak lehet. Szortírozzuk ki a garázsunkat, a spejz szekrényünket. Válogassuk át a gyerekeink cuccait. Tegyük rendbe a kertünket. Bármit csinálhatunk, csak legyünk aktvak.

Nyilas: A kommunikáció fog előtérbe kerülni ezen a héten, és minden formában. Legyen az írás, publikálás, beszéd vagy előadás. Természetesen most nem szükségszerű, hogy maga a beszéd személyes kontaktussal is járjon. Érintkezzünk telefonon, skype-on, vagy bárhogy, de vegyük fel a kapcsolatot szeretteinkkel és barátainkkal és kommunikáljunk minél többet velük, ami nekünk is, de nekik is jó lesz!

Bak: Mi magunk, a családunk, és az otthonunk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. És most a csoport kohézió fog a legfontosabb pozícióba kerülni. Alakítsunk ki olyan fórumokat, ahol meg van azaz érzés, hogy együtt csinálunk valamit, vagy az, hogy amit csinálunk az egymásra épül. Így ha valaki valamit nem tud megoldani, akkor az egész család betud lépni egy olyan szerepbe, ahol a segítségnyújtás, a támogatás alap.

Vízöntő: Ebben a szakaszban bennünk lesz az a hívás, hogy egy kicsit befelé forduljunk, és, hogy egy picit elszakadjunk a külvilágtól. Így arra kell majd összpontosítanunk, hogy legyünk minél aktívabbak és kommunikatívabbak. Sőt attól se riadjunk vissza, hogy saját magunkat is jobban képviseljük, szóval bátran mondjuk el azt, hogy mi mit gondolunk egyes dolgokról, vagy azt, hogy szerintünk azt, hogyan kellene megcsinálni.

Halak: Ezen a héten semmilyen tárgyilagos dolgot nem fogunk tudni megoldani. Olyan állapotban leszünk, hogy ezek a dolgok nem fognak minket érdekelni. Így próbáljunk minél jobban a szeretteinkre összpontosítani. Figyeljünk oda a rokonainkra és a barátainkra és próbáljunk minél több minőségi energiacserét beiktatni velük. A mostani időszakban ez jelenthet az éteren keresztül tartott intenzív kapcsolatot is.

Ebben a szakaszban a fő pillanat a Március 25-re eső, dél-indiai új év lesz! Indiában tradicionálisan ettől naptól kezdenek bele a tavaszi tisztító kúrákba, és az Ájurvédikus neem készítmények fogyasztásába is!

Ezen a héten térdtől lefelé kell jobban óvnunk magunkat, a lábujjaink végéig. Sőt mivel a Hold újra körbe ért a föld körül, 26-án és 27-én vigyáznunk kell a fejünkre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük