Heti asztrológiai előrejelzés: Március 27-Április 3…

Kos: Az énünk, a családunk és az otthonunk fog előtérbe kerülni ezen a héten. Sőt amennyiben mindezt aktívan is képesek leszünk összekapcsolni, akkor egy kiváló hetet tudhatunk majd magunk mögött. Most a kommunikáció egy kicsit terheltebb terület lesz, így próbáljunk minél kevesebb feszültebb témát boncolgatni. Vagy ahogy már említve volt, próbáljunk közös aktvitásokba bele feledkezni.

Bika: A magunkkal való foglalkozás kerül előtérbe ebben az időszakban. És míg a beszéd, mint információ csere, nem igazán lesz zökkenőmentes, összpontosítsunk a kommunikáció más formáira. Mert az egyéb kommunikációs formák mindenféle zavar nélkül fognak megvalósulni. Szóval itt az idő a kicsit távolabbi rokonokkal és szeretekkel való kapcsolattartásnak, lehetőleg email, chat vagy más könnyebb formátumokban.

Ikrek: A beszéd és a tervezés lesznek azok a területek, amelyek most tartani fogják bennünk a lelket. Próbáljunk előre haladni azokban a témakörökben, amelyek érdekelnek minket, vagy amelyeket már egy ideje tervezgetünk, de még nem volt lehetőségünk időt és energiát bele tenni az adott dologba. Valamint beszéljünk, és kommunikáljunk minél többet a szeretteinkkel, mert az nekik is és nekünk is jó lesz.

Rák: A munkánk és a pénzkeresetünk fogja kitölteni ezt az időszakot, és az, hogy ezeket a területeket most mi személyesen hogyan éljük meg. Egy csomó új elképzelés is előtérbe fog kerülni, de a következő területek fognak a legjobban megmutatkozni. Külföld és külföldiekkel való együttműködés, valamint a kreatív megoldások, amelyek nemcsak praktikusak, de egyben nívósak is!

Oroszlán: Egy időszakra most az elvonulás és az elkülönülés fog előtérbe kerülni az életünkben. De ehhez nem kell depressziót vagy úgymond kóros bezárkózást párosítanunk. Egész egyszerűen most bennünk lesz egy olyan belső ingerencia, hogy nagyobb távolságot tartsunk mindentől és mindenkitől, és többet foglalkozzunk magunkkal és azzal, hogy töltekezzünk!

Szűz: Muszáj lesz tevékenyen tartani magunkat ebben az időszakba is, attól függetlenül, hogy most milyen lehetőségek adódnak erre. Találjuk ki, hogy most mibe tudunk erőt és időt beletenni, ami egyébként majd hosszútávon nagyon jól meg fogja hálálni magát. Sőt az új dolgok, amibe most belevágunk, akár nagyon hosszú időre is részévé válhat a mindennapjainknak.

Mérleg: Az együttműködéseink és a munkaterület kerül majd terítékre ezen a héten. De arra fel kell majd készülnünk, hogy nehézségek és félreértések most sokkal könnyebben adódhatnak, mint máskor. A feszültebb helyzetek sokkal könnyebben lesznek majd kezelhetőek, ha megpróbálunk egy kicsit mélyebbre ásni, és a dolgok lényegi részét is látni, nem pedig csak a felszínt.

Skorpió: Ebben a szakaszban sokkal jobban ki leszünk éleződve arra, hogy képesek legyünk segítséget nyújtani másoknak. Jobban is észre fogjuk venni az adódó lehetőségeket arra, hogy bele tudjunk állni egy jó projektbe, kihívásba. Sőt ha mindezt úgy tudjuk megoldani, hogy a saját személyiségünk, és a saját fenntartásainkat hátra hagyjuk, akkor olyan pozitív módon tudjuk majd zárni ezt a szakaszt, hogy ebből még töltekezni is fogunk egy darabig.

Nyilas: Tevékeny időszaknak nézünk elébe. De arra oda kell majd figyelnünk, hogy ne toljuk túl magunkat, és égessük ki magunkat. A belső tűz és indíttatás meglesz ahhoz, hogy lelkesen tudjunk neki veselkedni, kb. mindennek. De ettől függetlenül, vagy pont ezért arra oda kell figyelnünk, hogy még véletlenül se legyen az, hogy túlvállaljuk magunkat, és így akár hosszabb időre is kivonhatjuk magunkat a forgalomból.

Bak: A lelki egyensúlyunk és a lelki békénk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Pont ezért próbáljunk úgy véghez vinni dolgokat, hogy azokat rendszerbe foglaljuk. Amikor is, nem lereagálunk dolgokat, hanem már meg van az a protokoll vagy módszertan, ami szerint cselekszünk, és aminket segítségével teljes mértékben elkerülhetőek azok a hirtelen jövő stresszhelyzetek, amiket le kell reagálni.

Vízöntő: Tevékeny hétnek nézünk elébe, de emellett meg kell őriznünk a dolgok szép oldalát és harmonikusságát. És így hiába leszünk sokkal jobban leterhelve az átlagnál, amennyiben fenntudjuk tartani azt a minőségi szintet, amire egyébként meg lesz a belső igény, maga a terhelés, és többlet idő, amit most majd bele kell tennünk a miden napokban, még sem fognak olyannyira terhelőnek hatni ránk.

Halak: A beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Ami most nem céltalan kapcsolattartásokból és mellőzhető társalgásból fog állni, hanem szinte terápiás hatással bíró foglalkozásokkal lesz egyenérték. Ami nem csak azokra az emberekre fog jól hatni, akik irányába megnyitjuk a kommunikációs csatornáinkat, hanem ez hatni fog ránk is, ráadásul nagyon pozitívan.

Ebben az időszakban a Március 29 és 30, valamint az Április 3 napok lesznek azok, amelyek könnyebb hatással bírnak. Viszont az Április első 2 napjával vigyázzunk!

A Hold vándorlása miatt ebben a szakaszban a fejünkre, a nyakunkra, a karjainkra és a mellkasunkra kell vigyáznunk! Szóval a koronavírus érintettség miatt, most külön figyeljünk oda a torkainkra és a tüdőnkre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük