Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Június 7-14…

Kos: Az otthonaink, a gyermekeink és a partnereink kerülnek előtérbe ezen a héten, és a lelki béke, a nyugalom és az elégedettség. Viszont arra vigyázzunk, hogy ez a hét nem teljesen alkalmas a nyugodt és békés kommunikációra, szóval a nagy lelkizésektől tartózkodjunk. Inkább csak legyünk együtt, élvezzük egymás társaságát, mindezt kötetlenül, kerülve azokat a témaköröket amelyekről amúgy is tudjuk, hogy  feszültségbe torkollik.

Bika: Tanulós és tevékenykedős hétnek nézünk elébe. És most ez egy kiváló időszak lesz új dolgok begyakorlására vagy akár régi dolgok folytatására. Valamint arra is, hogy tevékenységeinket rendszerbe szedjük és beépítsük életünkbe, szintén akár új vagy már futó feladatköröket nézünk. Valamint új dolgok megtanulására és begyakorlására is alkalmas lesz ez a szakasz, sőt amit most kezdünk el az akár nagyon hosszútávon is jelen lehet az életünkben.

Ikrek: A beszéd és a kommunikáció kerül fókuszpontba ezen a héten. Beszéd szempontjából a kötetlen beszélgetéstől, a hivatalos hangvételű coaching-on át egészen halálosan komoly tanácsadásig minden szinten alkalmunk lehet megnyilvánulni, de a kommunikáció egyéb formái is előtérbe fognak kerülni legyen az emailes egyeztetések, vagy akár a szociális médián való megnyilvánulások.

Rák: Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk és a lelki nyugalmunk fog markánsan megjelenni az életünkben. És most nem kifejezetten a gyerekekről vagy a partnereinkről lesz szó, hanem arról, hogy mi együtt milyen légkört alakítunk, milyen légkörben élünk. Összpontosítsunk azokra a dolgokra, amikor a nyugalom és boldogság légköre van rajtunk, legyen az együtt főzés és evészet, vagy társasjátékozás, vagy akár kanapés közös filmnézés.

Oroszlán: Ebben az időszakban muszáj lesz befejezni az elhúzódó dolgainkat mielőtt bármi újba kezdenénk. Egyrészről mert ez egy praktikus hozzáállás. Másrészről azért mert csak akkor fogunk teljes szívvel és tudatossággal odafigyelni a ránk váró feladatokra, ha már letudtuk, és le is zártuk az azt megelőző tevékenységeinket. Főként az Oroszlánoknál, akik imádják ha meg van adva a módja a különféle dolgoknak.

Szűz: Mi magunk, a családunk, a barátaink és az ambícióink kerülnek terítékre ezen a héten. Ideális esetben ebben a szakaszban azon kellene munkálkodnunk, hogy milyen szinten lennénk képes együttműködni a számunkra fontos emberekkel, hogy megtudjuk valósítani terveinket, vágyainkat és még egy olyan materiális dolog is mint pl. a pénzkereset, hogyan tudna egy olyan légkörben megtörténni, ahol a szeretteinkkel vagyunk körülvéve!

Mérleg: A munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek fókuszpontba ebben a szakaszban. Főként abból a szemszögből, hogy ezek a tevékenységek mennyire hatnak ránk belsőleg. Hogy mennyire érezzük azt, hogy ezek a tevékenységek minket előrevisznek, és feltöltenek. Vagy mennyire érezzük azt, hogy ezek a teendők terhelnek minket, és, hogy változtatni kellene rajtuk, hogy ne készüljünk ki az állandó nyomástól.

Skorpió: Ezen a héten könnyebb lesz befejezni dolgokat, lezárni fejezeteket. És mindezt nem haragból, vagy sértettségből, hanem egy nyugodt spirituális álláspontból. Ahol már nem ragaszkodunk dolgokhoz, ahol már túl léptünk és elengedtünk hátráltató tényezőket, és embereket. Ahol már a lelki nyugalmunk válik olyan fontossá, hogy nem merészkedünk bele olyan szituációkba, amelyek felkavarnak bennünk dolgokat.

Nyilas: Amennyiben letudjuk győzni a nehézségeket, a rosszakarók lekicsinylő véleményét, akkor elképesztő előrelépéseket fogunk tudni megtenni ebben a szakaszban. Az a fontos, hogy a céljainkat tartsuk a szemünk előtt, legyünk nyugodtak és békések és amikor kell tegyük oda magunkat, mint még soha. És akkor ebben az időszakban olyan előrelépésekre is képesek lehetünk, amit talán még mi magunk sem mertünk elképzelni!

Bak: Ahhoz, hogy ezen a héten sikerre tudjuk vinni elképzeléseinket  muszáj lesz megfelelő együttműködésekbe bocsátkoznunk. De a terhelést, valamint a dicsőséget is osszuk meg partnerünkkel. Hiszen felesleges lenne valakivel együttműködni, ha attól még minden feladat ránk hárul. De az sem lenne fair, ha learatnánk a babérokat olyan teljesítményekért, amit másokkal karöltve értünk el.

Vízöntő: Ez a hét két irányba mehet el, és mi választhatjuk meg, hogy melyik iránnyal szeretnénk mi tartani. Az egyik irány a kellemetlenségek legyűrése, főként partnerkapcsolati téren, ami kétségkívül okozni fog egy sor lelki fájdalmat. Vagy pedig úgy is mehet a sztori, hogy odafigyeléssel, kitartással és szinte már szolgálatkészséggel megnyílunk partnerünk irányába és nem hagyjuk kialakulni a stresszhelyzetet.

Halak: Ezen a héten az intellektusunk fog dominálni. És az, hogy mindent megtudjunk vizsgálni a racionális intelligenciánkkal és a józan paraszti eszünkkel egyaránt. Csak ezek után leszünk képesek jó döntéseket hozni, és jól felkészülni a ránk váró feladatokra. Amennyiben úgy döntünk, hogy kihagyjuk ezeket a köröket, ne lepődjünk meg azon, hogy kevésbé tudunk összpontosítani feladatainkra a fel-fel ugró kételyek és bizonytalanságok miatt.

Ezen a héten  A Június 7 és 12 lesznek azok a napok, amikor könnyebben fognak menni az élet dolgai. Míg a legspirituálisabb esemény a Június 13-ra eső harcosok böjtnapja lesz. Az indiai kultúrában ezen a napon száraz böjtöt tartanak a harcosok is, az elképesztő forróság ellenére is!

Ezen a héten kerüljünk el mindenféle és fajta beavatkozást a mellkasunktól a derék vonalig, beleértve a mellkasi és hasüregekben lévő összes szervünket is. Tehát a mellbimbó piercingtől a gyomortükrözésig, az alhát tetkóig próbáljunk mindent legalább egy héttel el halasztani.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük