Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Április 5-12…

Kos: Ez a hét kiváló időszak lesz arra, hogy a kommunikációnkkal, a nyugodt, békés kommunikációnkkal elvégezünk némi kárenyhítést. Tehát vegyük elő a feszült témaköröket, a feszült viszonyainkat és beszéljünk!

Bika: Ezen a héten a pénzkeresetünk és a családi életünk között fogunk lavírozni, mert mindkét helyen helyt kell állnunk. Személyes áldozatokkal fogjuk jól működtetni a hetet, mint pl. sokkal korábban kelés, hogy több férjen bele a napunkba, stb.

Ikrek: Nagyon fontos lesz ezen a héten a kommunikáció, a tanító kommunikáció. Mindezt leginkább a munkánkkal kapcsolatban kellene megtennünk és főként arra irányulva, hogy feszültséget szüntessünk meg, és azt, hogy mennyire sokat vesz ki belőlünk a túlvállalás.

Rák: Ez az időszak egy csomó kis minimegvilágosodást fog hozni az életünkbe, ami révén könnyebb lesz azokat a negatív ételterületeket elengedni, amelyek nagyon sokat vesznek ki belőlünk vagy úgymond elengedni azokat a személyeket, amelyek nagyon sokat vesznek ki belőlünk.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk fogja a legtöbb figyelmet igényelni ebben a szakaszban, főként abból a szempontból, hogy milyen a munkahelyi körülményeink és a hangulat a munkánk terén, képesek leszünk mindkettő javítására.

Szűz: Ezen a héten az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni. Amennyiben a materiális és professzionális életünkre gondolunk, akkor előre lépéseket várhatunk, privát életünkben, pedig stabilizálódásra és nehézségeken való felülkerekedésre.

Mérleg: Ezen a héten egy picit vigyáznunk kell nehogy túl pörögjük magunkat. Mert amennyiben nem tudunk lelassulni, megnyugodni elképzelhető, hogy többet ártunk a helyzeteknek, minden jó szándék ellenére, mintsem előrelépést.

Skorpió: Kialakulhatnak komolyabb félre értések és feszültségek ezen a héten a környezetünkbe, de meg lesz rá az ellenszerünk is. Kommunikáljunk sokat és bátran, és nyugodtan tehetjük ezt egy kicsit apai/anyai stílusban és feltudjuk majd oldani a nehézségeket.

Nyilas: Figyeljünk oda a belsőnkre, mert egy olyan kiegyensúlyozott, nyugodt hétnek nézünk elébe, amit ha rá ragasztunk a környezetünkben lévő emberekre, és a minket körülvevő történésekre, akkor nagyon sok kellemetlenséget fogunk tudni megspórolni, mindenkinek.

Bak: Ezen a héten most a kommunikációnkkal tudjuk a legtöbbet előre mozgatni a dolgainkat. Igen természetesen csinálni kell dolgokat ahhoz, hogy előrelépjünk, de most nekünk inkább beszélni, inspirálni és a lelkesíteni azokat, akik majd megcsinálják.

Vízöntő: Nagyon kommunikatív hétnek nézünk elébe, de óvatosabb kell mindent kimondanunk, átadnunk. A környezetünk jó néhány szereplője lehet egy kicsit érzékenyebb a szokásosnál, és most külön figyelmet kell nekik szentelnünk.

Halak: Mi magunk, a családunk és a környezetünk fog terítékre kerülni ebben az időszakban, de arra oda kell majd figyelnünk, hogy minél több külsős történés kerül be közénk, annál több lesz a feszültség, leginkább intenzív együttlétre kellene fordítanunk a hetet, minőségi együtt töltött időre.

Ezen a héten a fő pillanat az  az Április 5-re eső Ugadi, vagyis a dél-indiai újév. Ettől a naptól kellene elkezdenünk neem leveleket fogyasztanunk, hogy  megejtsük a világ egyik leghatékonyabb tavaszi tisztító kúráját!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük