Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Április 5-12…

Kos: Ez a hét kiváló időszak lesz arra, hogy a kommunikációnkkal, a nyugodt, békés kommunikációnkkal elvégezünk némi kárenyhítést. Tehát vegyük elő a feszült témaköröket, a feszült viszonyainkat és beszéljünk!

Bika: Ezen a héten a pénzkeresetünk és a családi életünk között fogunk lavírozni, mert mindkét helyen helyt kell állnunk. Személyes áldozatokkal fogjuk jól működtetni a hetet, mint pl. sokkal korábban kelés, hogy több férjen bele a napunkba, stb.

Ikrek: Nagyon fontos lesz ezen a héten a kommunikáció, a tanító kommunikáció. Mindezt leginkább a munkánkkal kapcsolatban kellene megtennünk és főként arra irányulva, hogy feszültséget szüntessünk meg, és azt, hogy mennyire sokat vesz ki belőlünk a túlvállalás.

Rák: Ez az időszak egy csomó kis minimegvilágosodást fog hozni az életünkbe, ami révén könnyebb lesz azokat a negatív ételterületeket elengedni, amelyek nagyon sokat vesznek ki belőlünk vagy úgymond elengedni azokat a személyeket, amelyek nagyon sokat vesznek ki belőlünk.

Oroszlán: A munkánk és a pénzkeresetünk fogja a legtöbb figyelmet igényelni ebben a szakaszban, főként abból a szempontból, hogy milyen a munkahelyi körülményeink és a hangulat a munkánk terén, képesek leszünk mindkettő javítására.

Szűz: Ezen a héten az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni. Amennyiben a materiális és professzionális életünkre gondolunk, akkor előre lépéseket várhatunk, privát életünkben, pedig stabilizálódásra és nehézségeken való felülkerekedésre.

Mérleg: Ezen a héten egy picit vigyáznunk kell nehogy túl pörögjük magunkat. Mert amennyiben nem tudunk lelassulni, megnyugodni elképzelhető, hogy többet ártunk a helyzeteknek, minden jó szándék ellenére, mintsem előrelépést.

Skorpió: Kialakulhatnak komolyabb félre értések és feszültségek ezen a héten a környezetünkbe, de meg lesz rá az ellenszerünk is. Kommunikáljunk sokat és bátran, és nyugodtan tehetjük ezt egy kicsit apai/anyai stílusban és feltudjuk majd oldani a nehézségeket.

Nyilas: Figyeljünk oda a belsőnkre, mert egy olyan kiegyensúlyozott, nyugodt hétnek nézünk elébe, amit ha rá ragasztunk a környezetünkben lévő emberekre, és a minket körülvevő történésekre, akkor nagyon sok kellemetlenséget fogunk tudni megspórolni, mindenkinek.

Bak: Ezen a héten most a kommunikációnkkal tudjuk a legtöbbet előre mozgatni a dolgainkat. Igen természetesen csinálni kell dolgokat ahhoz, hogy előrelépjünk, de most nekünk inkább beszélni, inspirálni és a lelkesíteni azokat, akik majd megcsinálják.

Vízöntő: Nagyon kommunikatív hétnek nézünk elébe, de óvatosabb kell mindent kimondanunk, átadnunk. A környezetünk jó néhány szereplője lehet egy kicsit érzékenyebb a szokásosnál, és most külön figyelmet kell nekik szentelnünk.

Halak: Mi magunk, a családunk és a környezetünk fog terítékre kerülni ebben az időszakban, de arra oda kell majd figyelnünk, hogy minél több külsős történés kerül be közénk, annál több lesz a feszültség, leginkább intenzív együttlétre kellene fordítanunk a hetet, minőségi együtt töltött időre.

Ezen a héten a fő pillanat az  az Április 5-re eső Ugadi, vagyis a dél-indiai újév. Ettől a naptól kellene elkezdenünk neem leveleket fogyasztanunk, hogy  megejtsük a világ egyik leghatékonyabb tavaszi tisztító kúráját!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük