Az idei legjobb asztrológiai nap, jó sok évig a legjobb asztrológiai állás lesz!

Biztosan sokan emlékeztek, hogy 2014. Szeptemberében volt 2 és fél olyan nap, amikor a 9 bolygóból 4 darab a lehető legerősebb pozícióban állt, és még két bolygó volt saját jegyében.

Na, ehhez képest idén Május 5.-én, 19 órától egészen Május 8.-án 0 óra 45 percig a 9 bolygóból 5 db lesz a lehető legerősebb pozíciójában, sőt Május 7.-én 02.46-tól a többi bolygók közül 2 házcserés állásban lesznek, amelyek szintén nagyon erős hatással lesznek ránk és tetteinken.

A házcserés állás azt jelenti jelen esetben, hogy a Mars a Merkúr bolygó jegyében áll, míg a Merkúr a Marséba. A másik 2 bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz pedig fényszögelik majd a saját házaikat, ami szintén kiváló pozíció.

Én most azt mondanám, hogy ez a bolygóállás erősebb a 2014-es állásnál is! 

Idén a Május 5 és 6 sajnos Mritju jóga állásunk lesz, szóval még a fent említettek ellenére sem ajánlatos új dolgokba kezdeni, de a Május 7 egészen zseniális lesz! Hiszen amúgy is aznap van az év legjobb napja asztrológiailag, és az a nap még Sziddha Jóga is!

  • Főként a 14 óra 54 perctől a 15 óra 11 percig tartó dolog. Mondjuk ebben az időszakban stabil dolgokba jó belekezdeni, olyanokba, amit hosszan és tartósan szeretnénk csinálni. 
  • Amennyiben valami nagy durranásra készülünk, amihez pörgés és nagy elán kell, de nem feltétlen az örökkévalóságig akarjuk azt a tempót diktálni, akkor pedig a reggel 9 óra 48 perctől a 11 óra 14 percig tartó időintervallumot ajánlanám! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük