Az idei legjobb asztrológiai nap, jó sok évig a legjobb asztrológiai állás lesz!

Biztosan sokan emlékeztek, hogy 2014. Szeptemberében volt 2 és fél olyan nap, amikor a 9 bolygóból 4 darab a lehető legerősebb pozícióban állt, és még két bolygó volt saját jegyében.

Na, ehhez képest idén Május 5.-én, 19 órától egészen Május 8.-án 0 óra 45 percig a 9 bolygóból 5 db lesz a lehető legerősebb pozíciójában, sőt Május 7.-én 02.46-tól a többi bolygók közül 2 házcserés állásban lesznek, amelyek szintén nagyon erős hatással lesznek ránk és tetteinken.

A házcserés állás azt jelenti jelen esetben, hogy a Mars a Merkúr bolygó jegyében áll, míg a Merkúr a Marséba. A másik 2 bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz pedig fényszögelik majd a saját házaikat, ami szintén kiváló pozíció.

Én most azt mondanám, hogy ez a bolygóállás erősebb a 2014-es állásnál is! 

Idén a Május 5 és 6 sajnos Mritju jóga állásunk lesz, szóval még a fent említettek ellenére sem ajánlatos új dolgokba kezdeni, de a Május 7 egészen zseniális lesz! Hiszen amúgy is aznap van az év legjobb napja asztrológiailag, és az a nap még Sziddha Jóga is!

  • Főként a 14 óra 54 perctől a 15 óra 11 percig tartó dolog. Mondjuk ebben az időszakban stabil dolgokba jó belekezdeni, olyanokba, amit hosszan és tartósan szeretnénk csinálni. 
  • Amennyiben valami nagy durranásra készülünk, amihez pörgés és nagy elán kell, de nem feltétlen az örökkévalóságig akarjuk azt a tempót diktálni, akkor pedig a reggel 9 óra 48 perctől a 11 óra 14 percig tartó időintervallumot ajánlanám! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük