Az idei legjobb asztrológiai nap, jó sok évig a legjobb asztrológiai állás lesz!

Biztosan sokan emlékeztek, hogy 2014. Szeptemberében volt 2 és fél olyan nap, amikor a 9 bolygóból 4 darab a lehető legerősebb pozícióban állt, és még két bolygó volt saját jegyében.

Na, ehhez képest idén Május 5.-én, 19 órától egészen Május 8.-án 0 óra 45 percig a 9 bolygóból 5 db lesz a lehető legerősebb pozíciójában, sőt Május 7.-én 02.46-tól a többi bolygók közül 2 házcserés állásban lesznek, amelyek szintén nagyon erős hatással lesznek ránk és tetteinken.

A házcserés állás azt jelenti jelen esetben, hogy a Mars a Merkúr bolygó jegyében áll, míg a Merkúr a Marséba. A másik 2 bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz pedig fényszögelik majd a saját házaikat, ami szintén kiváló pozíció.

Én most azt mondanám, hogy ez a bolygóállás erősebb a 2014-es állásnál is! 

Idén a Május 5 és 6 sajnos Mritju jóga állásunk lesz, szóval még a fent említettek ellenére sem ajánlatos új dolgokba kezdeni, de a Május 7 egészen zseniális lesz! Hiszen amúgy is aznap van az év legjobb napja asztrológiailag, és az a nap még Sziddha Jóga is!

  • Főként a 14 óra 54 perctől a 15 óra 11 percig tartó dolog. Mondjuk ebben az időszakban stabil dolgokba jó belekezdeni, olyanokba, amit hosszan és tartósan szeretnénk csinálni. 
  • Amennyiben valami nagy durranásra készülünk, amihez pörgés és nagy elán kell, de nem feltétlen az örökkévalóságig akarjuk azt a tempót diktálni, akkor pedig a reggel 9 óra 48 perctől a 11 óra 14 percig tartó időintervallumot ajánlanám! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .