Heti asztrológiai előrejelzése: Március 26-Április 2…

Kos: Ezen a héten a szellemi oldalunk lesz aktívabb. Egyrészről ott lesz bennünk az a hívás, hogy racionálisan gondolkodjunk és rendszer szemléletben. De mélyebb, spirituális gondolatok is fognak foglalkoztatni minket. De ezt is rendszerben működtetve. Nemcsak, mint egy szentimentális érzés, hanem, mint erős igény arra, hogy a lelkünkkel is foglalkozzunk, hogy ezt beiktassuk a mindennapjainkba.

Bika: Az otthonunk, a lelki nyugalmunk, az életviteli rendszereink és a kapcsolataink kerülnek majd terítékre ebben az időszakban. Szóval egyrészről tegyünk az otthonunkért és azért, hogy a környezetünk harmonikus legyen, mert hosszútávon az fogja leginkább segíteni külsőleg a lelki egyensúlyunkat. Belsőleg pedig a szeretet nyelvünktől függetlenül próbáljunk minőségi időt eltölteni azok társaságában, akik közel állnak hozzánk.

Ikrek: Ez a szakasz most arról fog szólni, hogy aktívak legyünk, de szervezetten. Arról, hogy változtassunk az életviteli rendszereinken, és átgondoltabbá tegyük a tevékenységi köreinket. Sőt most mindent ekörül fog forogni. Szóval próbáljunk a régi ügymeneteinken is változtatni, az újdonságok esetében pedig olyan dolgokat beiktatni, amelyek hosszútávon fenntarthatóak.

Rák: A beszédünkön és a kommunikációnkon lesz a főhangsúly ebben az időszakban. Sőt ebben most lesz könnyed beszélgetések és nevetgélések is, de emellett most azt is meg fogjuk tapasztalni, hogy szinte felhatalmazottként leszünk képesek kommunikálni. Minden amit mondunk komoly hatással lesz azokra akikkel beszélünk. Szóval most sokakat segíthetünk a mondanivalónkkal.

Oroszlán: Fel fog lángolni bennünk azaz igény, hogy harmóniát teremtsünk a közvetlen környezetünkben és a mindennapi életvitelünkben is. Sőt most ez nemcsak a fizikai síkban fog kimerülni, azzal, hogy rendbe tesszük a környezetünket, hanem arra is összpontosítanunk kell, mi az ami belül hozza meg a harmóniát. Mi az ami minket lelkileg tölt, ami minket kiegyensúlyozottá tesz.

Szűz: Magunkkal és a szeretteinkkel kellene foglalkozzunk ezen a héten, ahhoz, hogy abba az irányba haladjunk, amelyet a sors is támogat. Sőt az még ideálisabb lenne, ha egy kicsit be gubóznánk és ténylegesen csak a legbelsőbb körünkkel foglalkoznánk. Ideális esetben pedig az lenne a lehető legjobb, ha még a külvilágot is kizárnánk. Így fogjuk megteremteni azt a belső nyugalmat, hogy mindenki jól és biztonságban érezze magát.

Mérleg: Ebben az időszakban a terveink és ambícióink kerülnek előtérbe, és az, hogy tegyünk is értük valamit. Sőt az is fontos lenne, hogy ne csak beszéljünk róla, hanem effektíven tegyünk is érte. Tehát akármilyen távoli is nagy szabású a tervünk, ezen a héten akkor is tegyünk az elképzelésünk megvalósításáért. Verjük be az első szöget, vegyük meg az első könyvet, ami ahhoz kell, hogy kiműveljük magunkat a témában, stb.

Skorpió: A munkánk és az életfeladatunk kerül górcső alá ezen a héten és az, hogy a tevékenységünknek milyen hatása van a személyünkre. Főként a terveink és az ambícióink tekintetében. Figyeljük azt meg, hogy a munkánk megtépáz-e minket annyira, hogy munkánk végeztével már ne legyenek terveink, ne legyen bennünk az a svung, ami ahhoz kell, hogy élvezzük is életet.

Nyilas: A lezárások és a befejezések kerülnek terítékre ezen a héten. Mindez azért most, mert lelkileg mostanra fogjuk felismerni azokat a személyek és azokat az elemeket, amelyek rossz hatással vannak ránk, és amelyek hátráltatnak bennünket. Sőt most ezek a felismerések, mintha beavatásként működnének, mert ezek után más lezárások is könnyeben mennek majd.

Bak: A munkánk, a pénzkeresetünk és a vágyaink fognak fókuszpontba kerülni ebben az időszakban és kifejezetten abból a szempontból, hogy mennyire vagyunk képesek haladni egy elképzelt irányba. Hogy a munkánk megadja-e azt az anyagi biztonságot, hogy megtudjuk valósítani az elképzeléseinket és, hogy marad-e annyi pénzünk, amivel kicsit olyan dolgokra is áldozhatunk, ami nem biztos, hogy fontos, de egyébként meg jól esik.

Vízöntő: Ezen a héten az általunk választott személyek és életkörülmények kerülnek előtérbe. Nagyon lecsupaszítva a partnereink és a munkánk. Hiszen amin nem változtatunk, azt választjuk. Szóval alakítsuk úgy az életünket, hogy a partnereink és munkánk legyenek azok a területek amelyekben töltekezni tudunk és fejlődni.

Halak: Tevékeny hétnek nézünk elébe, és az lenne az ideális, ha most bele állnánk és csinálnánk. Most nem kell terveket szövögetni, rákészülni a dolgokra, hanem nyomni kell. Minél többet foglalkozunk a teendőinkkel annál jobb eredményekkel számolhatunk és nem csak fizikailag lesz ez „kifizetődő”, hanem lelkileg is sokat fog számítani. Az érzés, hogy megcsináltuk, hogy befejeztük, stb.

Ennek az időszaknak a fő fókuszpontja a Március 28-ra eső Telihold lesz. Ami az egész évre nézve az egyik legszilárdabb asztrológiai állás lesz. Szóval ha valami hosszútávút tervezünk, akkor azt mindenképpen ezen a napon kezdjük el. Valamint ezen a napon fogják Indiában megünnepelni a Holi-t. A színek ünnepét, amikor majd egy milliárdan szórják egymást festékkel, az év talán legvidámabb ünnepén.

Fizikailag a lengő bordáinktól le egészen a nemi és ivar szerveinkre kell most jobban oda figyelnünk. Szóval most vigyázzunk a nagy evészetekre, mert az érzékenyebb emésztőszerveink nem biztos, hogy úgy bírják a strapát mint máskor. Vagy a hideg kövön ülés most járhat felfázással és aranyér bántalmakkal, még akkor is, ha ez csak nagyon ritkán szokott velünk előfordulni. Szóval vigyázzunk az érzékenyebb részeinkre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük