Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Március 19-26…

Kos: A kommunikáció fogja betölteni a legfontosabb szerepet az életünkben ezalatt az idő alatt. És főként abból a szempontból, hogy mi adunk tanácsot másoknak. De most azáltal, hogy segítünk, és átadjuk a bennünk megfogalmazódott bölcsességeket, nemcsak másoknak fogunk tudni segíteni, hanem ez magunkra nézve is áldásos lesz. Viszont elképesztően oda kell figyelnünk arra, hogy milyen stílusban kommunikálunk!

Bika: Ebben az időszakban tennünk kell azért, hogy a belső békénk működjön és megtartson minket. Szóval olyan dolgokat csináljunk, amelyek nyugtató és töltő hatásúak és amelyek otthon, békességben végezhetőek. Szóval meditáljunk, olvasgassunk, tanuljunk olyan témakörökben, amelyek kellemesek, mint pl. művészet, kultúra stb. Vagy ha fizikailag aktívabb teendőket keresünk akár kertészkedhetünk is.

Ikrek: A lezárások, a befejezések, a veszteség érzete most sokkal intenzívebben fog megjelenni a mindennapjainkban, így most nem árt egy kicsit fizikailag is aktívabbnak lennünk, hogy ne forduljunk túlságosan befelé! Sőt, ami most még nagyon fontos szerepet fog betölteni abban, hogy lelkileg kiegyensúlyozottan működjünk az a kommunikáció lesz. Szóval keressük a kapcsolatot a hozzánk közelállókkal!

Rák: A vágyaink, a terveink, az ambícióink, az elképzeléseink fogják dominálni ezt a hetet, és most olyan lesz, mintha egyszerre minden berobbanna az életünkbe. Régi vágyak, amelyek már egy kicsit feledésbe merültek, teljesen új dolgok, amelyek most foglalkoztatnak bennünket, de olyanok is, ami nem feltétlen a mi érdeklődési köreinkbe tartoznak, de most ezekkel kapcsolatosan is lesznek elképzeléseink.

Oroszlán: A munkánk, a karrierünk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk és minden ami ezekhez a területekhez kapcsolódik fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Sőt kiváló időszakunk lesz arra is, hogy igenis foglalkozzunk azokkal a dolgokkal amelyek nem stimmelnek a fent említett területekkel kapcsolatban és, hogy javítsuk is ki azokat a kellemetlenségeket, félreértéseket, stb.

Szűz: Ez a szakasz elképesztően jó lesz arra, hogy befejezzünk dolgokat. Minden téren. A hétvége folyamán fejezzük be, azt a kis dolgot az otthonunkba legyen az a már évek óta fel nem rakott takaró léc, a kertben az utolsó sarok, ahol még nem fejezetük be a kerítés lécek lefestését, de akár komolyabb hangvételű dolgokat is, mint pl. elővenni a nem befejezett tanulmányainkat és érdeklődni abban az irányba, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy be tudjuk fejezni.

Mérleg: Ez a hét most lehet egy kicsit intenzívebb, és akár önön hibánkon kívül is! Szóval most kerüljük azokat a szcenáriókat, amikor egy összeszólalkozás, egy vita, egy félreértés ki tud bontakozni. És ma mégis bele sétálunk egy feszültebb témakörbe, akkor húzzunk időt. Beszéljük meg, hogy majd később erre visszafogunk térni, hogy majd máskor jobban eltudunk mélyülni az adott témában, stb.

Skorpió: A munkánk és az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban, és míg a munkánkkal kapcsolatban kifejezetten produktív időszakunk lesz, az együttműködéseink nem igazán fognak könnyedén és probléma mentesen siklani. Szóval legyünk előzékenyek és végtelenül udvariasak, és az már egy villámhárítás annak érdekében, hogy ha valaminek robbannia kell, akkor mégse szóljon akkorát.

Nyilas: Életünk lelki oldala fog most jobban előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Így természetesen érzékenyebbek leszünk azon a téren, hogy a környezetünkbe kik azok, akik segítségre szorulnak, de arra is, hogy a világ nagy dolgaiban melyek azok a területek, amelyeken javítani kellene, mindenki érdekében. A lényeg az, hogy tegyünk is annak érdekében, hogy valami jobban működjön, mert ez lesz most, ami táplálni fog bennünket.

Bak: Nagyon erős és intenzív ingert fogunk érezni arra, hogy dolgokat rendszerben lássunk, rendszerbe szervezzünk, rendszerbe tegyünk meg. Ez lehet régi rendszereink visszaállítása is, amelyek idővel szimplán csak kikoptak a mindennapjainkból, vagy akár új és a mai világhoz igazítottan is hatékony elképzelések, amelyek most úgy trendek, hogy azok alá vannak támasztva kutatásokkal, tudománnyal, stb. A lényeg a rendszer lesz!

Vízöntő: Mind a tanulásban, mind a gyakorlásban, mind a fizikai megvalósításban egy igen produktív időszaknak nézünk elébe, de mindenek a nyitja most az lesz, hogy képesek legyünk együttműködni valakivel. És most nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy valaki felettünk állóval, aki jártasabb azon a téren, amit mi tanulni akarunk, vagy amit mi gyakorolni szeretnénk. Nem szimplán valakivel csináljuk együtt azt amit.

Halak: Egy nagyon tevékeny szakasznak nézünk elébe, amikor is az, hogy minél nagyobb elánnal, minél több időt rászánva, minél nagyobb lelkesedéssel csinálunk valamit az egyértelműen kifizetődőbb lesz! De arra vigyáznunk kell, hogy ne essünk át a ló túloldalára. Hogy ne égessük ki magunkat, hogy ne nyomjuk magunkat annyira túl, hogy esetlegesen a befejezés és beteljesedés ellenére is ott legyen az a bizonyos „rossz szájíz”!

Ezen a héten a legmarkánsabb jelenség az, amikor 21-én Gyógyító Buddha napunk lesz a tibeti kalendárium szerint, és amikor ha teszünk az egészségünkért, az nagyon áldásos tud lenni. Viszont a Március 22, 25 és 26 napok tartogathatnak élesebb, haragosabb megnyilvánulásokat a mindennapokban, így ezeken a napokon legyünk óvatosabbak.

Fizikailag a hajvonalunktól lefelé egészen a felső emésztőszerveinkre kellene jobban odafigyelnünk, így akár a hétvégi barkácsolásnál érzékenyebb kezeinkre is, legyen az kalapácsolás, metsző olló használat, ez-az feldrótozása a kertben. És a szakasz vége felé a túl nagy falatozásokra is, amelyek lehet, hogy egy kicsit érzékenyebb passzban találjak mondjuk az epénket, stb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük