Heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 27-Október 4…

Kos: Egy elmélyüléses időszaknak nézünk elébe. Mert eleinte mindent racionálisan fogunk megvizsgálni, logikusan, a józan paraszti ész szemszögéből. Majd ugyanazokat a területeket egy kicsit a metafizika oldaláról fogjuk átgondolni, amiben szerepet kap az ok-okozati felfogás, az ember intuitív oldala, stb. Majd legvégül lelkileg fogunk mindent megfogalmazni magunkban, ami erősen támaszkodik az értékrendünkre, és az érzelmeinkre.

Bika: A tanulás és a gyakorlás komoly szerepet fog kapni az életünkben ezen a héten, mindez egy olyan felhanggal, hogy a rendszerek is előtérbe kerülnek. Így most sokkal könnyebb lesz hosszú távon működő dolgokat beiktatni az életünkbe és az értékrendünkbe. Mindezt ha a partnereinkkel, gyermekeinkkel csináljuk közösen, akkor nemcsak a saját életünkben tudunk pozitív változásokat beiktatni, hanem a közvetlen környezetünk életébe is.

Ikrek: Ezen a héten kiemelkedő figyelmet fog kapni a lelki egyensúlyunk, lelki békénk területe. A pozitív és a negatív megközelítés szempontjaiból is. A pozitív természetesen azt jelenti, hogy képesek leszünk olyan új dolgokat beiktatni az életünkbe, ami jótét előrelépéseket rejt magában az életünk szempontjából, míg a negatív azt fedi, hogy most képesek leszünk feltárni és elengedni olyan negatív dolgokat, amelyek hátráltatják az egyensúly és harmónia megélését.

Rák: Kommunikatív hétnek nézünk elébe, mindez azzal a fókusszal, hogy segítsünk másokon. Így sok-sok lehetőség fog adódni arra, hogy „ne csak” beszélgessünk a barátainkkal és a szeretteinkkel, hanem arra, hogy szinte terápiás tanácsadást folytassunk velük. És most ihletett állapotban is leszünk, képesek leszünk olyan formában szavakba önteni az elképzeléseinket, rálátásainkat amelyek könnyebben átlátható, könnyen értelmezhető módon fognak elhangzani.

Oroszlán: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ezen a héten. Ez a közeli embereket és az otthonunkat is magába foglalja, így megpróbálhatunk olyan dolgokat csinálni ezen a héten, amiben szerepet kap az összes résztvevő. Szóval dolgozhatunk a családi atmoszféránkon emberileg is, mint beszélgetés, együtt programozás, de dolgozhatunk a fizikai síkon is, mint pl. szépítgetés, komfort fokozás, stb.

Szűz: Ebben az időszakban a befelé fordulást és az elmélkedést fogja támogatni az ép aktuális bolygóállások, aminek főként az lenne a szerepe, hogy megtudjuk találni a belső nyugalmunkat. A közvetlen környezetünk és a szeretteinken túl próbáljunk minimális módon és mennyiségben érintkezni a külvilággal, így is elősegítve azt, hogy minél töményebben tudjunk magunkkal és a belső békénkkel foglalkozni.

Mérleg: Pörgős, intenzív hétnek nézünk elébe, mert mindamellett, hogy a szokásos feladataink és tevékenységi köreink is terítéken vannak, egy komolyabb mennyiségű új ötlettel is el fog állni a tudatunk. Ugyanakkor most egy ambiciózusabb időszakot is megfogunk élni, így most arra kell majd törekednünk, hogy ne pörögjünk túl, és arra, hogy próbáljunk mindent be is fejezni, mielőtt már belekóstolnánk valami teljesen újba.

Skorpió: A munkánk és az ambícióink fognak előtérbe kerülni ezen a héten, és az, hogy most bizony áldozatokat is meg kell hozni az előre lépések érdekében. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy a családi atmoszféránkban ez ne okozzon törést. Próbáljunk olyan jellegű áldozatokat hozni, ami inkább minket terhel, és nem a családot. Pl. nagyon korán kelni és úgy ellátni feladatokat, ami végett így a közös időtöltés az este folyamán akár érintetlen is tud maradni.

Nyilas: A befejezéseken lesz a hangsúly ebben az időszakban. Sőt az olyan dolgok befejezése is, amit lehet, hogy mi magunk nem akarunk lezárni. Ami már egy picit meghatározza a mi lényünket és az identitásunkat is. De most meg lesz bennünk azaz erő, hogy lezárjuk ezeket a dolgokat is, amelyek már nem visznek minket előre, csak megszokottak és ez persze elengedhetetlen ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni és új dolgokba tudjunk kezdeni.

Bak: Ezen a héten arra kell vigyáznunk, hogy ne szakadjunk el túlságosan a világunk világi részétől. Azon fogjuk magunkat kapni, hogy mély és spirituális dolgokban fogunk gondolkodni, ami ebben az időszakban azzal is járhat, hogy a materiális világ és élet felszínességét fogja előtérbe hozni, ami a lélek állandóságának tükrében ténylegesen elenyészőnek tűnhet, de ne feledjük, hogy az élet spirituális szépségeit ebben a világban is meglehet élni.

Vízöntő: Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni, a választottak és a külvilágiak. A választottak természetesen a partnereinket és a barátainkat takarja, hiszen őket mi választjuk kísérőnek az életünkben. A külvilági viszonyaink pedig a munkánk területéből hozzánk kapcsolódó népeket jelzi, akikkel úgymond muszáj együttműködnünk, de természetesen nem a végtelenségig. Most ők fogják kitölteni és színesíteni a hetünket.

Halak: A munkánk és az életfeladatunk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, mégpedig a befektetett erőfeszítések és a hozott áldozatok szemszögéből. És abból a szemszögből, hogy mennyire van egyensúlyban az általunk befektetett energia a környezetünkből jövő visszajelzésekkel. Most könnyebb lesz feleleveníteni azokat az alkalmakat és eseményeket, amelyekben mi oda tettük magunkat az ügyérdekében, de akkor ez nem lett nyugtázva.

Ezen a héten a fő momentum a Szeptember 28-án kezdődő 9 napos Istennő ünnep lesz! 

Ezenfelül az Október 1 és 3 napok is kiváló napok fontos, vagy új dolgok elvégzésére.

Testileg a lengő bordáinktól lefelé a a csípőnkig leszünk érzékenyebbek a Hold vándorlása miatt, szóval vigyázzunk az emésztésünkre, a hormon háztartásunkra és persze az itt elhelyezkedő szerveinkre is. Ideértve a felső emésztő szerveinket, az emésztő szerveinket és a béltraktusunkat, de a nemi és ivarszerveinket is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük