Heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 20-27…

Kos: A beszédre és a tanácsadásra nagyon komoly ingerenciákat fogunk érezni ezen a héten, de nehéz lesz a kommunikáció. Ez azt jelenti, hogy legyünk nagyon óvatosak azzal kapcsolatosan, hogy hogyan és miként fogalmazunk meg elképzeléseket, mert most könnyebben félre mehet a kommunikáció a külsőségeken. De mindez azt is jelenti, hogy most minden sokkal könnyebb lesz, ha személyesen és szóban kommunikálunk, és nem emailezgetünk, például.

Bika: Mi magunk, a családunk és az otthonunk fog előtérbe kerülni, azzal a a különleges felhanggal, hogy némi feszültség a családi atmoszférában azért jelen lehet, ebben az időszakban. Természetesen töltsünk el sok időt egymás társaságában, akár úgy is, hogy sokat vagyunk otthon, úgymond csak egymás társaságában, de használjuk ki ezt az időt, hogy kommunikáljunk azokról a feszültebb témákról, ami már ott lóg egy ideje a levegőben.

Ikrek: Nagyon sok belső impulzus fog minket érni, és ennek következtében nagyon aktívak is leszünk a mostani szakaszban. Viszont arra vigyázzunk, hogy ne csapongjunk és arra is, hogy ne nyomjuk túl a kommunikációt. Hiszen a belső megélések arra fognak késztetni minket, hogy meséljünk és beavassunk embereket a bennünk zajló történésekbe, de mások akik nem azon az intenzitással élik meg a történéseket, nem biztos, hogy követni tudnak majd minket.

Rák: Ezen a héten az ambícióink és azon dolgok elengedése és kizárása, ami gátol minket az ambícióink megvalósításában fogja kitölteni a hetünket. Mindez egy igen komoly személyiség fejlődés beérést is fog hozni magával, de arra figyelnünk kell, hogy ne tegyünk fel mindent egy lapra. Kiváló ellenőrző, vagy kontroll csoport lesz erre a szeretteink köre, akiket bátran avassunk be az elképzeléseinkbe, és akik majd ellátnak majd az értékes véleményükkel cserében.

Oroszlán: A munkánk, a pénzkeresetünk kerül majd fókuszpontba ezen a héten, de azzal a fenn hanggal, hogy ez miként érint minket. Hogy a fent említett területek milyen hatással bírnak a személyiség jegyeinkre, arra, hogy hogyan látunk dolgokat, és legfőképpen arra is, hogy miként változik az értékrendünk azáltal, hogy azt csináljuk, amit éppen most csinálunk a megélhetésünk biztosítására.

Szűz: A munkánk és annak negatív hatásai az életünkre nézve kerül majd most terítékre ebben az időszakban. Főként abból a szemszögből. hogy mi mindenről kellett lemondanunk, vagy éppen miket kellett kihagynunk az utóbbi időben a munkánk végett. És persze a fő kérdés ezen a héten az lesz, hogy mindezt megéri-e ez a munka. És valószínű, hogy nem magával a munkával lesz probléma, hanem azzal, hogy hogyan végezzük, vagy, hogy hogyan kell végezzük azt.

Mérleg: A lelkünk és a belsőnk területére fog most több energia és fókusz jutni, és most elő kerülhet néhány felkavaró dolog is. Merjünk segítséget kérni, a barátainktól legalább annyira, hogy ki tudjuk beszélni magunkat, vagy akár úgy is, hogy ők is megosztják velünk a rálátásaikat. Hiszen valószínű, hogy a barátaink azok, akik a legjobban ismernek minket, és ahol nincs semmiféle felelősség, mint a különféle családi kapcsolatokban, hanem csak a tiszta szándék, a barátság.

Skorpió: Az együttműködéseink és az ezekből fakadó nehézségek fogják kitölteni ezt az időszakot. Ez minden együttműködésünkre igaz lesz. A professzionális együttműködésekre, a munkánkkal kapcsolatosan, de a privát életünk partneri viszonyaira is, legyen az egy hivatalos kapcsolat, mint pl. házastársak, vagy akár egy lazább kapcsolati dinamika. És ez most elkerülhetetlen lesz, kommunikálnunk kell, és megpróbálni feltárni a nehézségeket.

Nyilas: Ezen a héten szükségünk lesz némi távolság tartásra, úgy amúgy az állandó és megszokott életünktől. Az ideális persze az lenne, hogy menjünk el valahová, az egész hétre, és lehetőleg vagy egyedül, vagy valaki olyannal, akit nem ismerünk túl jól és ő sem lát túlságosan bele az életünkbe. És legfőképp olyas valakivel menjünk el, akivel nem kell túl sokat kommunikálni.  Szükségünk lesz egy kis időre és távolságra, hogy mi magunk áttudjunk gondolni dolgokat, és fel tudjunk töltődni.

Bak: Ezen a héten vagy azért mert már egy kicsit jobban el vagyunk fáradva, vagy szimplán azért mert furán állnak a csillagok jobban észere fogjuk venni a rosszat, a negatívitást. Persze az ilyen időszakokat is lehet jól használni, de most ehhez nagy erőket kell mozgósítanunk. De pl. hasznosíthatjuk ezt a képességünket most úgy is, hogy megvizsgáljuk a környezetünkben működő dolgokat és kiiktatjuk a rendszerben meglapuló rossz működéseket.

Vízöntő: Ezen a héten a tanulásé és a gyakorlásé lesz a a főszerep, ráadásul úgy, hogy meglesznek a megfelelő segítők is a kívánt területeken. Ott lesznek azok az emberek, akik hozzáértőek, akik tapasztaltak, akik már régóta ott vannak a területen, és azok is akik jól tudnak minket irányítani az adott területen. Egyszerűen nekünk csak az lesz a feladatunk, hogy bele tudjunk merülni a diák szerepébe és befogadjuk a tanítói figyelmet.

Halak: Aktív hetünk lesz, és főként abból a szempontból, hogy tudjunk másokon segíteni. De ebben az időszakban arra nagyon kell vigyáznunk, hogy ne éljük túlságosan át azok életét, szerepét, nehézségeit, akikkel foglalkozunk, hogy ne vegyük át túlságosan azokat a negatívumokat, amelyek őket leterhelik. Hogy ne legyen az, hogy egy idő után mi magunk már nem tudunk segítőként fellépni, mert mi magunk is leterhelődtünk.

Ebben az időszakban a fő momentum a Szeptember 22-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon különleges áldásokkal bír ha teszünk az egészségünkért.

Ezen a héten a Hold állása miatt érzékenyebb lesz az arcunk, a nyakunk, a karjaink, a mellkasunk egészen le a lengő bordáinkig. Tehát már a felső emésztő szerveinkre is vigyáznunk kell. A májunkra, az epénkre, a hasnyálmirigyünkre, de még a lépünkre is! Szóval az adott testrészeknél óvakodjunk a beavatkozásoktól, de ezen a héten még a zsíros kaját is kerüljük, ha már a májunk, az epénk és a lépünk is érintett. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük