Heti asztrológiai előrejelzés: Október 9-16…

Kos: Aktív hétnek nézzünk elébe, de arra oda kell majd figyelnünk, hogy ne essünk túlzásokba! Ne vigyük el a felvállalt feladatainkat és teendőink odáig, hogy az már számunkra túl terhelő vagy káros legyen. Ennek a legjobb módszere az lehet, ha felállítunk rendszereket és azokat be is tartjuk! Mert most a lelkünk érzékenysége miatt önmagunkból kiindulva nem biztos, hogy tudunk majd határokat tartani.

Bika: A beszéd és a kommunikáció területei lesznek most előtérben ebben az időszakban. Sőt ez az időszak most arra is kiváló lesz, hogy kicsit többet és jobban kommunikáljunk magunkról. Olyan dolgokról amelyek mélyen húzódnak bennünk magunkról és/vagy mélyen foglalkoztatnak bennünket külső tényezőkkel kapcsolatosan. Ez most nagyon sokat fog tenni a lelki nyugalmunkért.

Ikrek: Magunkkal és a közvetlen környezetünkkel kell most foglalkoznunk, ahhoz, hogy a legjobban befogjuk azokat a szeleket, amelyeket a sors küld felénk. Ez persze érvényes lesz a szeretteinkre és a fizikai életterünkre is. Sőt most az ideális esetben együtt, közösen a szeretteinkkel fogjuk magunkat lefoglalni azzal, hogy az életterületünket szépítjük, tisztítjuk, fejlesztjük!

Rák: Mi magunk és a kommunikációs csatornáink fognak most előtérbe kerülni, de némi visszafogottsággal. Ebben a időszakban ugyanis kicsit unszolni kell majd magunkat arra, hogy képesek legyünk megnyílni, és az kiváló segítség lesz majd, ha csak azok irányába nyílunk meg, akik nagyon közel állnak hozzánk és/vagy akik értékítéletében teljes mértékben megbízunk!

Oroszlán: A szociális életünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban! Próbáljunk minél több időt tölteni mind a választott, mint pedig az adott szeretteinkkel. Tehát a barátainkkal és a rokonainkkal is. Sőt próbáljunk egyensúlyt teremteni a velük való kapcsolat tartásban, hogy ha éppen ők is egy érzékenyebb szakaszukban lennének, akkor ne érezzék azt, hogy az egyikükkel többet találkozunk!

Szűz: Ezen a héten a munkánk, a pénz keresetünk, az életfeladatunk, a hívatásunk, az, hogy mi magunk mit vagyunk képesek feláldozni ezen a fronton kerül most terítékre, a mi személyiségünk szempontjából! Szóval ez a hét ideális lesz arra, hogy úgy alakítsunk át régi dolgainkat, vagy úgy iktassunk be új dolgokat, ami teljes mértékben a saját száj ízünk szerint lett kialakítva!

Mérleg: Ebben az időszakban, mindent egy kicsit elmondóbban, kicsit érzelem mentesebben fogunk érezni vagy dolgokat kezelni. Szóval próbáljuk figyelmünket olyan dolgokra irányítani, amiről le kellene mondanunk. Legbelül a legtöbbünk tudja, hogy mik azok a a dolgok amelyek nincsenek jó hatással ránk, amelyektől már réges-régen meg kellett volna szabadulnunk.

Skorpió: A spirituális törekvéseink és a materiális életünk működése fog most fókuszba kerülni! Nem egymással szembe helyezkedve fogják ezek a területek most kitölteni a gondolatainkat, hanem egymást kiegészítve. Amikor is képesek leszünk olyan döntéseket hozni, vagy akár olyan folyamatokat elindítani, ami ezt az egyensúlyt fogja szolgálni az életünkben. Tehát készüljünk fel az átalakításokra!

Nyilas: Az együttműködéseink fognak dominálni ebben az időszakban, akár több élet területen is. Szóval terítékre fognak kerülni a privát életünk együttműködései és a világi életünk együttműködései is. Ami viszont megegyezik majd, hogy mind a munkánk szempontjából, mind a privát életünk terén nagyon józan és átgondolt döntéseket kell majd hoznunk, mert most erre lesz szükségünk.

Bak: A segítés, a pátyolgatás, a gondoskodás fog most a tudatunk előterébe kerülni, egy mély spirituális indíttatásból! És ezt most bárkire rázúdíthatjuk! Hétköznapi emberekre akik segítségre szorulnak, vagy akikről mi gondoljuk, hogy a segítségünkre szorulnak. Valamint bátran pátyolgassuk a partnereinket is, és azokat is, akikkel egy közösségbe tartozunk, legyen az spirituális közösség, sport közösség, vagy bármilyen klubszerű közösség.

Vízöntő: Egy érdekes egyveleget fogunk belsőleg tapasztalni, néha kettősségként, néha egymást kiegészítő hatásként. Mert mind a racionális, mind az intuitív oldalunk erősebben lesz bekapcsolva ezen a héten, így bátran foglalkozzunk olyan mély dolgokkal, amelyek igényelhetik mind két oldalunk figyelmét és erősségeit. Amúgy is az lenne az ideális, ha mindkét oldalunk szűrőjén átmennének a döntéseink!

Halak: Tanulás, tervezgetés, gyakorlás, teljesítés ezek mind működhetnek az életünkben, de úgy leszünk a leghatékonyabbak, ha az együttműködést is megpróbáljuk beinvitálnia törekvéseinkbe! Sőt ez az együttműködések úgy is működhetnek, hogy mi kapunk segítséget, legyen az a tanulásnál, vagy a gyakorlásnál. De úgy is, hogy mi vesszük fel a a segítséget nyújtó szerepet másoknál, pl. a teljesítések terén.

Ezen a héten a legfontosabb momentum az Október 16-ra eső Újhold lesz, amikor is Indiában elindul a legfontosabb Istennő imádattal kapcsolatos szertartás sorozat, ami 9 napig tart! Egyébként ebben a szakaszban az Október 9, 13 és 15 napok viszont elég kemények asztrológiailag, szóval ezeken a napokon vigyázzunk magunkra egy picit jobban!

Fizikailag, nyaktól le egészen a csípőnkig kell vigyáznunk magunkra! Legyen az a csontszerkezetünk révén a gerincünk, vagy belsőleg pl. a légző vagy éppen az emésztőrendszerünk! Valamint természetesen oda kell figyelnünk harmonikus hormonális működésünkre is, legyen szó a pajzsmirigyről, vagy a hasnyálmirigyünk hormonális működéséről!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük