Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Október 2-9…

Kos: Ebben az időszakban kicsit nehezebben fog menni a kommunikáció, és minden akaratunk és igyekezetünk ellenére is bele keveredhetünk félre értésekbe. Viszont az, hogy tegyünk dolgokért kiválóan fog működni. Szóval amennyiben tenni akarunk valakiért vagy valamiért szimplán legyünk aktívak és vessük be magunkat!

Bika: Ezen a héten a pénzkeresetünk, a veszteségeink és a személyiségünk témakörei fogják kitölteni az időnket. Így szükség lesz némi tűzoltásra és némi reaktív menedzsmentre is. Arra vigyázzunk, hogy ne vegyünk dolgokat személyesre! Viszont a családi közegünk ideális megnyugvó pont lehet majd. Szóval bátran támaszkodjunk rájuk!

Ikrek: A munkánk, a pénzkeresetünk és rajtunk működő hatásai lesznek terítéken ebben a szakaszban. Próbáljunk nyitni a nem mindennapi megoldások irányába, keressük az eddig szokványos ügymenetek alternatíváit. De az is sikeres lehet, ha most olyan irányba gondolkodunk, ami előtérbe hozza a külfölddel kapcsolatos lehetőségeket is!

Rák: Lezárások, befejezések, kiiktatások fogják dominálni ezt az időszakot, azzal a felhanggal, hogy most olyan dolgoktól szabaduljunk meg, amelyek túl nagy teherrel bírnak az irányunkban. Ez főként a munkánk kapcsán fog előtérbe kerülni, de ettől függetlenül, amennyiben nem tudunk most dűlőre jutni, az kihatással lehet majd  a személyes életünkre is!

Oroszlán: Ebben a szakaszban arra kell oda figyelnünk, hogy ne erőltessünk túl dolgokat. Nagyon sok elképzelésünk és ötletünk lesz majd, főként az aktuális feladatainkkal kapcsolatosan, de ne vállaljuk túl magunkat. Sőt az is egy jó megoldás lehet, ha bevonjuk a barátainkat és közösen valósítjuk meg azokat az elképzeléseinket.

Szűz: Az együttműködéseink és a lelkületünk most egy kicsit érzékenyebb üzemmódban fognak operálni, és az is nehezebb lesz egy picit, hogy ezt úgy kommunikáljuk, hogy ne fokozzuk a félreértéseket. Viszont ez a hét kiváló lesz arra, hogy egy picit munkába temessük magunkat és ezzel el tudjuk kerülni a kínos érzelmi szálakat. Munkára fel!

Mérleg: Fontos lesz az, hogy meg tudjuk őrizni a lelki nyugalmunkat, mert ezen a héten könnyebben fognak kialakulni konfliktusok a környezetünkben. Ezeknek a konfliktusoknak mi nem feltétlen kell, hogy közvetlenül a része is legyünk, de ettől függetlenül ott lesz a feszültség a környezetünkben, mit mi most jobban fogunk kezelni mint az átlag.

Skorpió: Ebben az időszakban a teljesen hideg, mértani pontosságú racionalitásunk fog előtérbe kerülni, és ezzel képesek leszünk más fényben látni dolgokat. Persze arra vigyáznunk kell, hogy ez ne essen át a ló túl oldalára, szóval olyan érzelmi kérdésekben, ami kapcsolatban van a partnerkapcsolatunkkal ezt óvatosabban használjuk.

Nyilas: Az együttműködési rendszereink fognak most fókuszba kerülni ebben a szakaszban, az érzelmek szemszögéből. De most nemcsak a partnereink fogják élvezni a többlet figyelmünket, hanem azok is, akik a környezetünkben kicsit jobban igénylik a segítséget, az együttérzést, úgy amúgy a többlet figyelmet. Ő rájuk is nyitottabbak leszünk.

Bak: Mások segítése, mások pátyolgatása fogja kitölteni most ezt a hetet az életünkben, de vigyáznunk kell arra, hogy mi magunk mennyit bírunk. Abból a szempontból, hogy hol van a mi tűrés határunk abban, hogy mennyi nehézséget tudunk kezelni lelkileg. Hogy mikor van az a pont, amikor mások nehézségei már kezelhetetlenné válik a lelkünknek.

Vízöntő: A tanítás, a tanácsadás és általánosságban a kommunikáció fog most fontosabb szerepet betölteni a mindennapjainkban ebben az időszakban. Viszont a stílusra és a sebességre vigyáznunk kell. Nem tehetjük meg azt, hogy olyan dolgokat mondunk ki, aminek a feldolgozásánál nem tart a hallgatóságunk, de azt sem, hogy túl egyenesen, túl direktbe kommunikálunk.

Halak: Vigyáznunk kell arra, hogy ne pörögjünk túl ebben a szakaszban. Mert most jobban észre fogjuk venni azokat a területeket és felületeket, amin tudnánk fejleszteni, és ami így sokkal jobban is működne. De arra vigyázzunk, hogy a mi energiánk is végesek, így próbáljunk egyes feladatokat delegálni, vagy segítséggel megoldani!

Ebben a szakaszban a legfontosabb momentum maga a 2 péntek lesz. Az október 2-es péntek könnyed lesz és sikeres, az október 9-esnél pedig oda kell figyelnünk a körülményekre, mert alakulhatnak huncut módon is a helyzetek.

Fizikailag pedig a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra és a karjainkra kell jobban oda figyelnünk, mert a Hold áthaladása most ezeket a test részeinket érinti. Tehát még egy ártalmatlan váll tetoválás is képes lehet minket jobban megkínozni a vártnál! Természetesen komolyabb dolgok, mint pl. fogorvos, azt kerüljük és halasszuk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük