Heti asztrológiai előrejelzés: 2020. Október 16-23…

Kos: A munka és az erőfeszítés területei kerülnek most előtérbe, viszont azzal a igénnyel, hogy lelkileg is jól érezzük magunkat és az együttműködéseink is feszültség mentesek legyenek. Szóval ebben az időszakban összpontosítsunk arra, hogy minél harmonikusabbá tegyük a munka körülményeinket, a kapcsolatainkat a munkatársainkkal, ami így magával hozza majd a lelkünk nyugalmát is.

Bika: Ezen a héten a belső indíttatásunk az lesz, hogy mindent alaposan, több oldalról is átvizsgáljunk, mind az intellektusunk, mind pedig a belső értékrendi útmutatónkkal! Viszont ahhoz, hogy teljes nyugalommal tudjunk jó döntéseket hozni az is kelleni fog, hogy mindezekről kommunikáljuk másokkal is és mindent vizsgáljunk meg egy kicsit spirituálisabb szemszögből is!

Ikrek: A belső nyugalmunk és a spirituális énünk fog most fókuszba kerülni, és ezeknek a területeknek érdekében egy igen széles spektrumú tevékenység listából választhatunk ebben a szakaszban. A tanulásra kiváló hetünk lesz, de a tanításra és tanítva tanulásra is! Minőségi időtöltés a partnerünkkel is elképesztően jó hatással lesz ránk, és a lelki gyakorlatok végzése is különleges eredményeket fognak hozni, legyen az meditáció, böjt, mantrázás, stb.

Rák: Aktív hétnek nézünk elébe, és minden lehetséges verzióban. Mert most meg lesz az a belső tűz is, amitől képesek lehetünk arra, hogy nyomjuk erőből, hegynek felfelé. De meg lesz az a képesség rendszerünk is, hogy pontos tervezés után, előre kiszámított üzemmódban kivitelezzük az elképzeléseinket. Szóval bátran vállaljunk be intenzívebb, nehezebb feladatokat!

Oroszlán: A beszéd minden formája és a kommunikáció egyéb fajtái kerülnek most fókuszba ezalatt az időszak alatt. Így a kötetlen beszélgetés, a tanácsadás vagy a nyilvános beszéd bármilyen permutációja is működő képes formátumok lesznek, és persze az írás is. És, hogy ez most miért lesz fontos?! Mert most mind azzal, amit kimondunk vagy elírunk magunkban is képesek leszünk kedvező folyamatokat elindítani.

Szűz: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog terítékre kerülni, abban a fényben, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki a mindennapjainkban. Szóval mind egyén szintjén legyen az egy új edzés terv, vagy egy új terület elsajátítása, megtanulás, vagy az otthonunk rendszerében a szokásos feladatok újra felosztása, bátran változtassunk, bátran kezdjünk új rendszerekbe!

Mérleg: Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a lelki nyugalmunk fog most fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Ehhez kelleni fog egy kis elzárkózás, vagy némi lemondás, elválás is! Szóval fizikai szinten ez a szakasz arra is jó lehet, hogy kiszortírozzunk dolgokat, megszabaduljunk felesleges dolgoktól, míg lelkileg meg arról is szó lehet, hogy egy kicsit elvonulunk, meditálunk, csendben vagyunk.

Skorpió: Az énünk kifelé projektálása lesz a fő mozgató erő ezen a héten. Így az ambícióink nagy szerepet fognak kapni, ahogyan a beszédünk és az aktivitásaink is. A lényeg az, hogy most minden akkor fog működni, és akkor leszünk képesek dolgokat megvalósítani, ha a személyes varázsunkat, a személyes energiáinkat is bevetjük. Szóval kapcsoljunk be magunkat, és tekerjük is fel a hangerőt.

Nyilas: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak most előtérbe kerülni ebben az időszakban. Fontos lesz az, hogy kommunikáljunk sokat és az, hogy verbalizáljuk a terveinket, az elképzeléseinket és az ambícióinkat. De most mindent amit mondunk meg kell támasztanunk tudással, bölcsességgel! Szóval legyünk pontosak, alaposak és végezzük el a házi feladatunkat!

Bak: Az énünk fog most terítékre kerülni, és egy mély spirituális értelemben. Így minden úgy kerül most a figyelmünk előterébe, hogy mi annak a területnek a legmagasabb potenciálja. Például ebben a szakaszban a munkánkkal kapcsolatosan az fog terítékre kerülni, hogy az mennyire egyezik az, az életfeladatunkkal. Hogy mennyire érezzük magunkat kiteljesedve a munkánkban, lelkileg.

Vízöntő: Lezárások és befejezések fogják dominálni ezt az időszakot az életünkben. Ami megtörténhet a fizikai síkon, lásd megszabadulunk felesleges dolgoktól, vagy például lezárunk régen húzódó befejezetlen ügyeket. De ez mehet egy mélyebb, belső vonalon is, amikor megszabadulunk hatásoktól, ami minket visszafog vagy hátráltat. Legyen az egy személy vagy egy más jelenség az életünkben.

Halak: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ezen a héten, több irányból is! Egyrészről a munkánkban és a pénzkeresetünkben. Másrészről pedig lelkileg az emberi kapcsolataink szempontjából. De a lényeg az lesz, hogy próbáljuk olyan módon terelgetni az együttműködéseinket, ahol az érvényesül, hogy a kapcsolataink harmonikusan és békésen működnek.

Ezen a héten a legfontosabb momentum az egész hét lesz, sőt még az ezt követő szombat és vasárnap is. Hiszen most október 16-tól kezdődik a Navaratri, a 9 estén át tartó Istennő imádat Indiában, ami arról is szól, hogy sokat legyünk a szeretteinkkel, mindezt jóságban, boldogságban.

Fizikailag pedig a lengő bordáinktól lefelé a térdünkig kell, hogy jobban odafigyeljünk magunkra. Így az emésztésünkre és az ürítésünkre is, de az alhasi szerveinkre is, lásd felfázás a hidegben, és egyebek. És természetesen a teljes mértékben fizikai dolgokra is, mint pl. ízületek vagy éppen a bőrünk az adott területen.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük