Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérlegben: Október 17-November 16…

Ebben a hónapban a legfontosabb esemény a Védikus Kalendáriumban a November 7.-ére várható Diwali, a Fény ünnepe. Az indiai kultúrában az év legnagyobb ünnepe ez a nap, ők ilyenkor szokták megajándékozni egymást, kb. mint nálunk a Karácsony.

Különben ez a nap szokott az év legsötétebb újholdja lenni, és ezért is tradíció Indiában az, hogy ilyenkor minél több fényt gyújtanak az emberek. Tehát gyújtsunk minél több gyertyát, természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

Asztrológiailag ebben a hónapban nemcsak a Nap vándorol át a Mérleg jegyén, de bizonyos szakaszokban a Merkúr is, és a Vénusz is. Így fókuszba kerülnek életünk együttműködési és partnerkapcsolati szálai, ráadásul minden szempontból. Férfi-női kapcsolatokban, munkatársi szálon, de üzleti viszonylatokban is.

Sőt az időszak első részében, Október 26-ig ez egy kiváló szakasz lesz arra, hogy kommunikációval és egyeztetéssel jussunk előrébb, ami egy kicsivel majd nehezebbé válhat a fent említett nap után, amikor önös érdekeink és vágyaink gátolhatják majd a megoldásra való törekvést.

Sőt November 6-tól a Mars Vízöntőbe lépése miatt akár majd azt is érezhetjük, hogy inkább el kellene meneküljünk feladataink elöl. Azonban természetesen sokkal, de sokkal könnyebb lesz, ha szimplán csak elutazunk egy kicsit, hogy kiengeszteljük egy hangyányit a bennünk lakó vándorlót.

Viszont, ami jó hír a November 6-án megtörténő Mars váltással kapcsolatban az az, hogy vége az elmúlt fél év elképesztő feszült hangulatának. A Mars a Ketuval állt egy jegyben 6 hónapig, és így a háborús fenyegetettségtől kezdve, a hónapokon át tartó vulkán kitörésen át egészen az állandó viharok és természeti katasztrófákig kb. minden megtörtént. 

Innentől kezdve minden sokkal nyugodtabb és békésebb lesz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .